Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göbek dediğinin altında hissediyorum daha çok sol kasigin hafif üstüKızlar bebişi göbek deliğinizin neresinde hissediyorsunuz ben bazen çok hareket ettiğimde baya yukarılarda hissediyorum ama bu haftalarda o kadar yukarı çıkar mı ki
Valla bazen sağ göğsümün altı kaburgamda gibi geceleri özellikle sağa sola dönemiyorumKızlar bebişi göbek deliğinizin neresinde hissediyorsunuz ben bazen çok hareket ettiğimde baya yukarılarda hissediyorum ama bu haftalarda o kadar yukarı çıkar mı ki
Canım 8 9 haftada gerçekten mümkün değil bebek 2 gram ve suyun içinde yeri de bol o haftada.
Ayy bende öyle hissediyorum işte özellikle biraz fazla hareket ettiğim zamanlar. Diğer zamanlar aşağıdaValla bazen sağ göğsümün altı kaburgamda gibi geceleri özellikle sağa sola dönemiyorum
Diğer zaman göbek çevresi
Genelde geve öyle oluyor uyuyamıyorum nefes zor alıyorum diyorum kızım durdun durdun gece halaya durdunAyy bende öyle hissediyorum işte özellikle biraz fazla hareket ettiğim zamanlar. Diğer zamanlar aşağıda
Ya zaten demiyorum hareketiydi eliydi ayagiydi diyorum ki o seyirme gibi olan sey o zaman oldu valla ama adi ne buna ne denir bilmiyorum...ben sadece suan hic olmuyor herkes hissetigini yaziyor bende hic olmuyor demek istemistim8-9. Haftalarda insan şeklini bile almış olmuyor henüz ki rahim duvarına vuracak da hissedilecek :)
Erken bir tarih şu anda hissetmek için 2-3 hafta sonra rahat hissetmeye başlarsınız
He şimdi anladım canım pardon. Karın kasların sıki diye filan demek ki canım.Biliyorum tibben mumkun degil yani demek istedigim sadece o zaman o seyirme gibi olan sey oldu baska yok
Çıkıyor ama kasıklarda daha çok hissediyorum ve kendi açıklamam da şu alt taraf daha esnedi büyüdü üstler daha sıkı.Kızlar bebişi göbek deliğinizin neresinde hissediyorsunuz ben bazen çok hareket ettiğimde baya yukarılarda hissediyorum ama bu haftalarda o kadar yukarı çıkar mı ki
Bende korkuyorum valla ya herkes hissediyor tarif ediyor nasil oldugunu iste cikolata yedik oldu karnimin ustune uzandim oldu diyolar hepsini denedim bende bisey yok dedim acile falan mi gitsem 2 3 gundur bunu kendime sorun ettim yatakta donup duruyorum hareket etsin diyeHe şimdi anladım canım pardon. Karın kasların sıki diye filan demek ki canım.
Bana hep 20.haftadan sonra dediler ben de 16 sonrası çok nadir çok hafif emin olamadığım şeyler hissettim. Ama bir kaç gündür eminim. Bir kaç gün öncesi bile net değildi.Bende korkuyorum valla ya herkes hissediyor tarif ediyor nasil oldugunu iste cikolata yedik oldu karnimin ustune uzandim oldu diyolar hepsini denedim bende bisey yok dedim acile falan mi gitsem 2 3 gundur bunu kendime sorun ettim yatakta donup duruyorum hareket etsin diye
Nasıl yatıyosun o göbeğinde hissederken?Ben de daha cok geceleri hissediyorum bazen kasiklarima dogru bazen gobegimin etrafinda.
Ben zararli olmasina ragmen sirt ustunde yatiyorum ilk 5 dakika falan sonra saga donuyorum sirt ustu yattigimda gobek cevresinde hissettim sanki surekli yer degistiriyor gibiNasıl yatıyosun o göbeğinde hissederken?
Ay ben de biraz sırtüstü yatıp sola dönüyorum. Sola yatmak iyi diyolar diye.Ben zararli olmasina ragmen sirt ustunde yatiyorum ilk 5 dakika falan sonra saga donuyorum sirt ustu yattigimda gobek cevresinde hissettim sanki surekli yer degistiriyor gibi
Evet sol en iyisiymis de ben once saga donuyorum sonra sola sirt ustu cok yatmamaya calisiyorumAy ben de biraz sırtüstü yatıp sola dönüyorum. Sola yatmak iyi diyolar diye.
Yandan çarklı yüz üstü yatıyorum zor olsada çift kişilik yatakta yakında tek yatıcam sağ sol dönmektenAy ben de biraz sırtüstü yatıp sola dönüyorum. Sola yatmak iyi diyolar diye.
Sıcaktan benim koca evi geziyo zaten. Tek yatıyom gibi.Yandan çarklı yüz üstü yatıyorum zor olsada çift kişilik yatakta yakında tek yatıcam sağ sol dönmekten
Yok anam bnm ki üstünü sarıyor utanmasa battaniye örtecek hiç sıcak rahatsız etmiyor bn zaten önceden menepozlu gibiydim yanardım şimdide daha fazla birde gece bnm üstünü örtüyor bebek üşürmüş çıldırcammmSıcaktan benim koca evi geziyo zaten. Tek yatıyom gibi.
Benimkide devamlı üstünü örter öyle alışmış bide azcık esse kalkar camı kapıyı kapatır ben fenalardayımYok anam bnm ki üstünü sarıyor utanmasa battaniye örtecek hiç sıcak rahatsız etmiyor bn zaten önceden menepozlu gibiydim yanardım şimdide daha fazla birde gece bnm üstünü örtüyor bebek üşürmüş çıldırcammm