2021 Aralık Anneleri

Ben tüp bebek tedavisi görüyodum ya ikiz çok istedik. Bi de amh düşük. Bu ay tedaviye başlayacaktık ben hamile kaldım. Neyse motivasyon olsun diye örgüler örüyorum bi tane ipten 2 tane almışım hırka yapacam diye. 1 tanesi yetti digerini de ikiz olursa diye sakladım bi daha örerim dedim. 🥲 ama betama göre tek olacak bence. Senin betan kaçtı?
İkizlerdeki betayı mı sordunuz? Şimdikini ise hiç baktırmadım. İkizlerde beklenen adet gününde 57 idi. İki gün sonrası 1500 küsür idi

Kızlar bu gebelik takvimini nasıl güncelleyebilirim aceba ya. Bnm ilk hamileliğim de kayıtlı olduğu için değişmiyor galiba

iyi akşamlar kızlar bizde perşembe günü keseyi gördük sonunda kan sonuçlarıda gayet iyiyimiş ama gene bi idrar yolu enfeksiyonu var ilk bebeğimde de bütün hamilelik boyunca sürekli tekrarlamıştı şimdi gene
Öncelikle gözünüz aydın ve geçmiş olsun çamaşırlarınızı ütüleyin ve sirkeli suyla temizliğinizi yapın derler hep. Umarım biran önce geçer

iyi akşamlar kızlar bizde perşembe günü keseyi gördük sonunda kan sonuçlarıda gayet iyiyimiş ama gene bi idrar yolu enfeksiyonu var ilk bebeğimde de bütün hamilelik boyunca sürekli tekrarlamıştı şimdi gene
Hayırlı olsun. Bilgim yok maalesef.

valla hiç ütüsüz giymem giydirmem herşeyide yaparım ama bi kere olunca hep tekrarlıyo ister istemez
Aynı benimde cok yoğun olmasada var rahim ağzında ufak yarada var demişti hamilelikte sıkıntı olur mu sorucam bakalım hatta bu ay antibiyotik vermişti smear testide yaptırdı kontrolde sorucam bakalım

İnşallah.Cuma günü keseyi görmek için çağırdı.5buçuk yaşında bir oğlum olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım.

Aynı benimde cok yoğun olmasada var rahim ağzında ufak yarada var demişti hamilelikte sıkıntı olur mu sorucam bakalım hatta bu ay antibiyotik vermişti smear testide yaptırdı kontrolde sorucam bakalım
Rahimde yara ile dogum yaptım canım ben üç sene önce. Şimdide ikinciye hamileyim. Gebelikten önce dr a gittim. Yara hala duruyor. Gebelik veya dogumda sıkıntı olmuyor yani

Rahimde yara ile dogum yaptım canım ben üç sene önce. Şimdide ikinciye hamileyim. Gebelikten önce dr a gittim. Yara hala duruyor. Gebelik veya dogumda sıkıntı olmuyor yani
Bazı okuduğum yerlerde bebek doğumda etkilenebilir falan yazıyodu ama doktorda sıkıntı olcak kadar değil yara demişti inşallah dediğin gibi olur yine 🙏

X