2021 Aralık Anneleri

Vaktimiz uzun ona da ilerleyen zamanlarda gireriz. Benim de babam sol felçli 2012den beri. Anca evde ihtiyacını giderebilecek kadar yüruyor.

Vaktimiz uzun ona da ilerleyen zamanlarda gireriz. Benim de babam sol felçli 2012den beri. Anca evde ihtiyacını giderebilecek kadar yüruyor.
Gecmis olsun bizim hastamiz hic kalkamiyor ve bi gecede felc oldu benimle oglumun kirki cikti gece yatti sabah yuruyemiyor tabi o donem beni delirtmisti ama cok uzuldum hic hastalanacak birisi degildi

Gecmis olsun bizim hastamiz hic kalkamiyor ve bi gecede felc oldu benimle oglumun kirki cikti gece yatti sabah yuruyemiyor tabi o donem beni delirtmisti ama cok uzuldum hic hastalanacak birisi degildi
Geçmiş olsun oda nasıl kötü bir durumdur yatıyorsun sabah hayatın değişti. Rabbim onunda bakanında yardımcısı olsun. Benim babamda 2 defa kısmi felç geçirdi. damarlar tıkalı bastonla geziyor. Çok zor

Valla kendi ihtiyaclarini gormesi cok buyuk bi nimet bizim bakici olayimizda degisik diyorum ya anlatsam dizi olur baya karisik durumlari

Aldi tabiki ama ise yaramadi cd leri istanbula falan gitti bi beyin cerrahi tanidigimiz doktor vardi o bosuna getirmeyin paranizi yerler bunun tedavisi yok demis transvermiyelit hastaligi plazma ferez oldu o da yaramadi
Benim babam büyük bi beyin kanaması geçirdi küçük deliklerle tahliye yetmedi kafatasını açıp boşalttılar. 15 cm hilal bi kesik vardı başında. Ona bağlı felç. Yaşaması mucize dendi. Sol kolu hiç gelmedi. Sadece omuzdan biraz çekebilyor kendine. Kısa süreli evde yürüyebiliyor yarım basıyo sayılır soluna. Bi de obez 130 kilo filan. Bu kadar ilerleyebildi. Rabbim tüm hastalara şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…