20 haftadan sonra mı oluyor tam bılmıyorım daEbe ile gorustum cuma gunu gel demisti ben 1 2 gun daha gecsin dedim pazartesi gidecegim.Ne zaman olmasi lazim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 haftadan sonra mı oluyor tam bılmıyorım daEbe ile gorustum cuma gunu gel demisti ben 1 2 gun daha gecsin dedim pazartesi gidecegim.Ne zaman olmasi lazim ki
Ben de önümüzdeki hafta düşünüyorum.Tetanoz asisi olan var mi ? Ben pazartesi olacagim ultrasona gore 18+3 olacagim kolum cok kotu oluyor tetanozdan sonra bi etkisi falan oldu mu yaptiran varsa
20. Hafta diye biliyorum.Ebe ile gorustum cuma gunu gel demisti ben 1 2 gun daha gecsin dedim pazartesi gidecegim.Ne zaman olmasi lazim ki
Internetten baktim 18. ile 20. Hafta araligi diyor canim ama ben ultrasona gore mi hesapliyorlar yoksa sat a gore mi onu anlamdm20 haftadan sonra mı oluyor tam bılmıyorım da
20.hafta tam bayrama denk geliyor 1 2 gun daha gecikmeli gideyim olmadi ben20. Hafta diye biliyorum.
Ben de yanlış hedaplamışım bayrama geliyo sanıyodum nasıl olcak diye sormuştum bayramdan sonra olursun demişlerdi erken olmaz demişlerdi.20.hafta tam bayrama denk geliyor 1 2 gun daha gecikmeli gideyim olmadi ben
Niye her ebeye ve doktora gore degisiyor ki insan muallakta kaliyor boyle buradaki saglik ocagindki ebe de 17haftadan sonra gel demisti cuma gunu konustuk tekrardan ne zamn geleyim d3dim yarin sat a gore 17oluyor yarin gel dedi .Sen ultrasona gore mi gidiyorsun sata gore mi canimBen de yanlış hedaplamışım bayrama geliyo sanıyodum nasıl olcak diye sormuştum bayramdan sonra olursun demişlerdi erken olmaz demişlerdi.
Sata canım. Doktorla da konustuk hesaplaştık o önceki kontrollerde benim satı değistirdi galiba benim satla ultrason arasında 1 gün fark var sadece simdi.Niye her ebeye ve doktora gore degisiyor ki insan muallakta kaliyor boyle buradaki saglik ocagindki ebe de 17haftadan sonra gel demisti cuma gunu konustuk tekrardan ne zamn geleyim d3dim yarin sat a gore 17oluyor yarin gel dedi .Sen ultrasona gore mi gidiyorsun sata gore mi canim
Ben almadım hala ama göbek çıktı.Merhaba kızlar benim de tahmini doğum Aralık gösteriyor şu an 15.haftam bitti 16 dayim . Sizin kilolar ne durumda ben iki kilo aldim az mı çok mu bilmiyorum
Masalllah yariladin hic almadan:))Ben almadım hala ama göbek çıktı.
Ben 1 kilo almıştım onuda verdim. Şuan hamile daldığım kilodayım 19. Haftamdayım. Ama bebek alıyor onun için sıkıntı yokMerhaba kızlar benim de tahmini doğum Aralık gösteriyor şu an 15.haftam bitti 16 dayim . Sizin kilolar ne durumda ben iki kilo aldim az mı çok mu bilmiyorum
Benim 3hafta once 1 hafta ondeydi canim boyle olunca daha cok karisiyor kafam ben bi dusuneyim bu konuyu tesekkurler ⚘Sata canım. Doktorla da konustuk hesaplaştık o önceki kontrollerde benim satı değistirdi galiba benim satla ultrason arasında 1 gün fark var sadece simdi.
Göbek bende de var aslında tam iki kilo da değil de ben yuvarladim ikiye . Normaldir dimiBen almadım hala ama göbek çıktı.
Dur bakalım sonrasi nasıl olacak meraktayızMasalllah yariladin hic almadan:))
Normal normal.Göbek bende de var aslında tam iki kilo da değil de ben yuvarladim ikiye . Normaldir dimi
Anam bi ben mi almışım kilo herkes aynı kiloda daha . Teşekkür ederim cevap icin bu aradaBen 1 kilo almıştım onuda verdim. Şuan hamile daldığım kilodayım 19. Haftamdayım. Ama bebek alıyor onun için sıkıntı yok
Benim canim ilk 3ay hic tatli istemedi simdi deli gibi sevmedigim serbetli tatlilari bile istiyor ve kg almaya basladim hizlicaDur bakalım sonrasi nasıl olacak meraktayız
Cok almazsin sen canim bence :)12 falan ancaDur bakalım sonrasi nasıl olacak meraktayız