2021 Aralık Anneleri

Çatlak oluştu mu ki sende . Daha kilo almamissin ya hani ☺️☺️
Olmadı da olmadan başlayayım dedim. Karnım çıkınca ama bakıyorum daha büyük karnı olanlar var ben belki biraz abartmışımdır. Ki ömrümde çatlağım olmadı zaten. 🤣 Bazen çok gergin hissediyorum özellikle yanlardan.

Olmadı da olmadan başlayayım dedim. Karnım çıkınca ama bakıyorum daha büyük karnı olanlar var ben belki biraz abartmışımdır. Ki ömrümde çatlağım olmadı zaten. 🤣 Bazen çok gergin hissediyorum özellikle yanlardan.
Su testisi misali diyorsun yani 😄😄😄 benim de hiç olmadı da sen yazınca herşeye geç kalmış hissi uyandi bi an bende :KK70: ben arada burayı röntgenleyeyim tecrübeli bağyan dolu burası

İlk alamıyorum diye üzülüyordm 😅 tabi tabi sağlıcakla gelsinler de kilo fln çok önemli değil
😄😄 Önceden hamile kalayım nolursa olsun diyordum şimdi kilo aldığımı görünce de bi yanım panikliyo kilolar bende kalırsa diye de kadın psikolojisi işte kafalar değişik calisiyor :anneadayı:

Bu çatlak ürünlerini her gün kullanıyonuz mu? Benim krem çok yoğun sanki köpük köpük duş alsam bile orda kalıyo gibi ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum. 🤔

Benim başkalarından gördüğüm ilk zamanlar gün aşırı ya da 2 günde bir kullanıyorlardı karınları büyüdükçe her gün, daha da büyüyünce günde bi kaç sefer kullanıyorlar. Şu an bence gün aşırı kullanmak iyi sanki..

Sen ne kullanıyorsun Krem olarak? ben de bi kaç güne alıp başlamayı düşünüyorum. Bi de havalar sıcak ya daha da bunaltıyor mu

Benim başkalarından gördüğüm ilk zamanlar gün aşırı ya da 2 günde bir kullanıyorlardı karınları büyüdükçe her gün, daha da büyüyünce günde bi kaç sefer kullanıyorlar. Şu an bence gün aşırı kullanmak iyi sanki..

Sen ne kullanıyorsun Krem olarak? ben de bi kaç güne alıp başlamayı düşünüyorum. Bi de havalar sıcak ya daha da bunaltıyor mu
Yağ almadım havalar sıcak hoş olmaz diye şimdi. Belki son zamanlar yağ alırım.
20210710_151225.jpg

Bundan aldım 2li paket. 85 tlydi çiçek sepetinde. Ama çabuk bitecek gibi çok katı bi yapısı var çok yoğun.

X