- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
İnşaallah öyledir . Ben daha ön altida boyleysemNormal normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah öyledir . Ben daha ön altida boyleysemNormal normal.
Ben de aldim canim 3 4 kg kadarAnam bi ben mi almışım kilo herkes aynı kiloda daha . Teşekkür ederim cevap icin bu arada
Kouver gitsin artık be amaaanBenim canim ilk 3ay hic tatli istemedi simdi deli gibi sevmedigim serbetli tatlilari bile istiyor ve kg almaya basladim hizlica
Kalan 4,5 ayda 12 bence çoookCok almazsin sen canim bence :)12 falan anca
Çatlak oluştu mu ki sende . Daha kilo almamissin ya haniBu çatlak ürünlerini her gün kullanıyonuz mu? Benim krem çok yoğun sanki köpük köpük duş alsam bile orda kalıyo gibi ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.
Şükür kilo alan birini yakaladım kendimi kötü hissedecektimBen de aldim canim 3 4 kg kadar
Ya ben yerim de yok cocuk da seker cikarmis yok benim sekerim yukselirmis korkutuyolar beniKouver gitsin artık be amaaan
Sen 5 6 al o zamanbana 12 iyi hahaKalan 4,5 ayda 12 bence çoook
Ay canim hissetme ya hamisiz alcaz tabi ama cok almayalim yine de nasil olcaksaŞükür kilo alan birini yakaladım kendimi kötü hissedecektim
Yok yok bende aldm ilk vermiştim 62 ye düşmştm 66 ya çıktım 2 haftada aldmAnam bi ben mi almışım kilo herkes aynı kiloda daha . Teşekkür ederim cevap icin bu arada
Olmadı da olmadan başlayayım dedim. Karnım çıkınca ama bakıyorum daha büyük karnı olanlar var ben belki biraz abartmışımdır. Ki ömrümde çatlağım olmadı zaten. Bazen çok gergin hissediyorum özellikle yanlardan.Çatlak oluştu mu ki sende . Daha kilo almamissin ya hani
O da doğru ayol şeker işi var.Ya ben yerim de yok cocuk da seker cikarmis yok benim sekerim yukselirmis korkutuyolar beni
Bence de yeteeeer.Sen 5 6 al o zamanbana 12 iyi haha
Su testisi misali diyorsun yani benim de hiç olmadı da sen yazınca herşeye geç kalmış hissi uyandi bi an bende ben arada burayı röntgenleyeyim tecrübeli bağyan dolu burasıOlmadı da olmadan başlayayım dedim. Karnım çıkınca ama bakıyorum daha büyük karnı olanlar var ben belki biraz abartmışımdır. Ki ömrümde çatlağım olmadı zaten. Bazen çok gergin hissediyorum özellikle yanlardan.
Asma yüzünü bence 19.haftadaymissin sen de sağlıkla gelsinler deYok yok bende aldm ilk vermiştim 62 ye düşmştm 66 ya çıktım 2 haftada aldm
Tamam sakinim canım panik yok herşey yolundaAy canim hissetme ya hamisiz alcaz tabi ama cok almayalim yine de nasil olcaksa
İlk alamıyorum diye üzülüyordm tabi tabi sağlıcakla gelsinler de kilo fln çok önemli değilAsma yüzünü bence 19.haftadaymissin sen de sağlıkla gelsinler de
Önceden hamile kalayım nolursa olsun diyordum şimdi kilo aldığımı görünce de bi yanım panikliyo kilolar bende kalırsa diye de kadın psikolojisi işte kafalar değişik calisiyorİlk alamıyorum diye üzülüyordm tabi tabi sağlıcakla gelsinler de kilo fln çok önemli değil
kesinlikle öyleÖnceden hamile kalayım nolursa olsun diyordum şimdi kilo aldığımı görünce de bi yanım panikliyo kilolar bende kalırsa diye de kadın psikolojisi işte kafalar değişik calisiyor
Bu çatlak ürünlerini her gün kullanıyonuz mu? Benim krem çok yoğun sanki köpük köpük duş alsam bile orda kalıyo gibi ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.
Yağ almadım havalar sıcak hoş olmaz diye şimdi. Belki son zamanlar yağ alırım.Benim başkalarından gördüğüm ilk zamanlar gün aşırı ya da 2 günde bir kullanıyorlardı karınları büyüdükçe her gün, daha da büyüyünce günde bi kaç sefer kullanıyorlar. Şu an bence gün aşırı kullanmak iyi sanki..
Sen ne kullanıyorsun Krem olarak? ben de bi kaç güne alıp başlamayı düşünüyorum. Bi de havalar sıcak ya daha da bunaltıyor mu