- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
500 evler canım arkadasım albert beye gidiyordu ona gitmiştim bende 14+5 te o demişti erkek diyeGop Şafak mı 500 evler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 evler canım arkadasım albert beye gidiyordu ona gitmiştim bende 14+5 te o demişti erkek diyeGop Şafak mı 500 evler mi
Sultangazi de bahatta Mustafa balık çok iyi bi ona da git istersen bn ilk doğumu onda yapmıştım Yine giderdim ona ama uzak kalıyor diye Hamza bahat içinde iyi derler500 evler canım arkadasım albert beye gidiyordu ona gitmiştim bende 14+5 te o demişti erkek diye
Canım ben bayrampaşada oturuyorum Uzak kalıyor biraz o yüzden hep yakınımdakileri seçtim şafağada mecbur gidiyorum annem de 500 evlerde oturuyor ona yakın hem gelmesi gitmesi kolay olurSultangazi de bahatta Mustafa balık çok iyi bi ona da git istersen bn ilk doğumu onda yapmıştım Yine giderdim ona ama uzak kalıyor diye Hamza bahat içinde iyi derler
bu cocuk kesin erkek benimki kiz hic boyle gozukmuyor kordon2.resim bacak arasi kesin erkek dedi valla degisse sok olurum ama uzulmem
saka gibi ya benim gobegimi gorseniz dalga mi geciyosun bu bebek nereye saklanmis ki dersiniz..Benim göbek çok çıktı ya sizde durumlar nasıl ?
17+4 diyeni baz al bence görüntü hangisinde daha iyiydi?Aynen bir de şey kafama takıldı kolan hast daki ultrasonda 17+4 çıktı başarı hastanesinde 16+5 çıktı sata göre 17+1 hangisi doğru anlamadım
Kolonda daha iyiydi açıkçası orda kafa kol bacak ölçtü ona göre hafta söyledi diğeri kafadan ölçüp haftayı söyledi17+4 diyeni baz al bence görüntü hangisinde daha iyiydi?
Sen sultangazide misin? Ben 50.yılda büyüdüm.Sultangazi de bahatta Mustafa balık çok iyi bi ona da git istersen bn ilk doğumu onda yapmıştım Yine giderdim ona ama uzak kalıyor diye Hamza bahat içinde iyi derler
Bnde Sultangazi de büyüdüm güneşlideyimSen sultangazide misin? Ben 50.yılda büyüdüm.
Ay nerde görmedim hemen bakıyom büyümüş yavrum225 gr yazıyor bak
Efw yazıyorAy nerde görmedim hemen bakıyom büyümüş yavrum
Ya senin var ya canını severimEfw yazıyor
Boyu yada kilosu önde hafta önde çıkmış bi yerde 235 gr çıkmış
Güle güle kullanın aldiklarinizi yanlız polar çok sağlıksız oluyor evet sıcak tutuyor ama sağlıksız derler hep çok terletiyor birde vücut hava ile temas etmiyorSelam kızlar herkes iyidir umarım :) benim de ikili test yüksek çıkmıştı nifty temiz çıktı çok şükür 15 gündür çok stres oldum beklerken tabii. Yüksek çıkan arkadaşlar üzülmesin bu ikili test yanlış bir test bence bilsem hiç yaptırmazdim. Ben alışveriş yaptım bu hafta hemde cinsiyet kesin değil aman değiştiririm dedim. Haftaya belli olur artık. Deneyimli annelerden aldığım bilgileri size de yazayım. Carters polar tulumları kış için çok kullanisliymis 6 ay beden indirimde alcam şu an pahalı. Örme olarak süveter çok kullanisli oluyormuş kış için. Hemen kafasından geçirmeli düğmeli değil. Cıvıl e gittim bodyler baya uygun 6 liraya bile aldığım oldu. Picama alt üst vs aldım. Waikiki den 26 liraya muslin battaniye mı bez mı ne ondan aldım. Uzun kollu bodyler e bebekte güzel gibi henüz almadım. Hmden indirimde olan kışlık body ve takımlar var biraz onlardan da aldım birer tane. Biraz daha alırım yeter bence zaten hediye de çok geliyor . Aslında ikinci hamilelegim ama 9 sene olunca herşey değişmiş geliyor insana unutmuşum. Herkesin bebisi sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun. Yelek süveter işi zaten oturmaya başladıktan sonra. Ilk zamanlar penye yelekler kullanılabilir. Onların da çift kat olanları var kalın penyeden.Selam kızlar herkes iyidir umarım :) benim de ikili test yüksek çıkmıştı nifty temiz çıktı çok şükür 15 gündür çok stres oldum beklerken tabii. Yüksek çıkan arkadaşlar üzülmesin bu ikili test yanlış bir test bence bilsem hiç yaptırmazdim. Ben alışveriş yaptım bu hafta hemde cinsiyet kesin değil aman değiştiririm dedim. Haftaya belli olur artık. Deneyimli annelerden aldığım bilgileri size de yazayım. Carters polar tulumları kış için çok kullanisliymis 6 ay beden indirimde alcam şu an pahalı. Örme olarak süveter çok kullanisli oluyormuş kış için. Hemen kafasından geçirmeli düğmeli değil. Cıvıl e gittim bodyler baya uygun 6 liraya bile aldığım oldu. Picama alt üst vs aldım. Waikiki den 26 liraya muslin battaniye mı bez mı ne ondan aldım. Uzun kollu bodyler e bebekte güzel gibi henüz almadım. Hmden indirimde olan kışlık body ve takımlar var biraz onlardan da aldım birer tane. Biraz daha alırım yeter bence zaten hediye de çok geliyor . Aslında ikinci hamilelegim ama 9 sene olunca herşey değişmiş geliyor insana unutmuşum. Herkesin bebisi sağlıkla gelsin inşallah
Evet haklısınız yok uyutmak için değil dışarı çıkarken sıcak tutar diye söyledim. Evde bende giydirmemGüle güle kullanın aldiklarinizi yanlız polar çok sağlıksız oluyor evet sıcak tutuyor ama sağlıksız derler hep çok terletiyor birde vücut hava ile temas etmiyor