- 3 Aralık 2020
- 273
- 226
5 günlük embriyo 9.gün 350 idi sizin de hayırlı olsun bu arada :)
Oyy tüp bebek mi sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 günlük embriyo 9.gün 350 idi sizin de hayırlı olsun bu arada :)
Amin canım hepimiz sağlıklı kucağımıza alalımOyy tüp bebek mi sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim
Kızlaaar galiba bende bu gruba dahil oluyorum, yani inşallah henüz çok erken bata 3 4 günüm var 27.42 ile öğrendim.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla devamı gelsinTaze bir anne adayı Daha hayırlı olsun
Bat neydi sizinBende bugün keseyı gördüm çok küçük ama olsun beta düzenli Yükseliyor inş bebeğide görürüz .. benımkı geç döllenme olmuş.
Bende kan vermedim evdeki 2 farklı marka test ile yaptım inş yamuk yapmaz testler benimde 5 yaşında oğlum var Allah ın izniyle ona yedirirken kendimde nasipleniyorum işteBen pazartesi kan vereceğim :) bakalım. Evdeki testler pozitif diyor. 2 ay sonra 2 yaşına girecek kızım var açıkçası aklıma gelmiyor gün içinde dikkat etmek aklıma gelse de çocukla pek mümkün değil. Allah’a emanet artık bakalım
Normalde bat zamanı çok net çizgi çıkıyor ama enteresanSattan 6 gün sonra beta 47.70
10 . gün 205
15. 1450
17.gün 4200 çıktı
idrar testlerınde cıkmadı hiçbir şekilde 6 günü kan verdikten sonra bır test daha yaptım ılk 10 dk cıkmadı. Yarım saat felan bekledım belkı cıkarmı dıye yıne cıkmadı çöpe attım 1 2 saat sonda öyle çöpü dışarı koyacağım zaman gayrı ihtıyari baktım o zaman çok sılık bir cızgı vardı
Aynen ben de 3 gün arayla 3 farklı marka test yaptım.Bende kan vermedim evdeki 2 farklı marka test ile yaptım inş yamuk yapmaz testler benimde 5 yaşında oğlum var Allah ın izniyle ona yedirirken kendimde nasipleniyorum işte
Hadi hayırlısı benim yarın normalde regl günü bakalım ne olacakAynen ben de 3 gün arayla 3 farklı marka test yaptım.
Benim geçti. Pazartesi sabahı randevum var kadın doktorunda. Kan vereceğim bakalım :)Hadi hayırlısı benim yarın normalde regl günü bakalım ne olacak
öyle yaptim 25 gün önce doğum yapmışım öyle oldu sizinki gibi olmadiSon adet tarıhını eklenıp yapılıyordu herhalde
Sız son adet tarıhınızı yazın bn sıze muhtemelen doğum yapacağınız ayı hesaplayayım. . Doğumun gerçekleşeceği ayı. Ve günü yazacaksınız benım daha tam. Bellı olmadığı için ben 30 kasım olarak yaptım. umarım anlatabilmişimdir.öyle yaptim 25 gün önce doğum yapmışım öyle oldu sizinki gibi olmadi