- 3 Aralık 2020
- 275
- 226
- 53
5 günlük embriyo 9.gün 350 idi sizin de hayırlı olsun bu arada :)
Oyy tüp bebek mi
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Teşekkür ederim
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 günlük embriyo 9.gün 350 idi sizin de hayırlı olsun bu arada :)
Amin canım hepimiz sağlıklı kucağımıza alalımOyy tüp bebek misağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim![]()
Kızlaaar galiba bende bu gruba dahil oluyorum, yani inşallahhenüz çok erken bata 3 4 günüm var 27.42 ile öğrendim.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla devamı gelsinTaze bir anne adayı Daha hayırlı olsun![]()
Bat neydi sizinBende bugün keseyı gördüm çok küçük ama olsun beta düzenli Yükseliyor inş bebeğide görürüz .. benımkı geç döllenme olmuş.![]()
Bende kan vermedim evdeki 2 farklı marka test ile yaptım inş yamuk yapmaz testlerBen pazartesi kan vereceğim :) bakalım. Evdeki testler pozitif diyor. 2 ay sonra 2 yaşına girecek kızım var açıkçası aklıma gelmiyor gün içinde dikkat etmekaklıma gelse de çocukla pek mümkün değil. Allah’a emanet artık bakalım
Normalde bat zamanı çok net çizgi çıkıyor ama enteresanSattan 6 gün sonra beta 47.70
10 . gün 205
15. 1450
17.gün 4200 çıktı
idrar testlerınde cıkmadı hiçbir şekilde 6 günü kan verdikten sonra bır test daha yaptım ılk 10 dk cıkmadı. Yarım saat felan bekledım belkı cıkarmı dıye yıne cıkmadı çöpe attım 1 2 saat sonda öyle çöpü dışarı koyacağım zaman gayrı ihtıyari baktım o zaman çok sılık bir cızgı vardı
Aynen ben de 3 gün arayla 3 farklı marka test yaptım.Bende kan vermedim evdeki 2 farklı marka test ile yaptım inş yamuk yapmaz testlerbenimde 5 yaşında oğlum var Allah ın izniyle ona yedirirken kendimde nasipleniyorum işte
![]()
Hadi hayırlısıAynen ben de 3 gün arayla 3 farklı marka test yaptım.![]()
Benim geçti. Pazartesi sabahı randevum var kadın doktorunda. Kan vereceğim bakalım :)Hadi hayırlısıbenim yarın normalde regl günü bakalım ne olacak
![]()
Son adet tarıhını eklenıp yapılıyordu herhalde
Sız son adet tarıhınızı yazın bn sıze muhtemelen doğum yapacağınız ayı hesaplayayım. . Doğumun gerçekleşeceği ayı. Ve günü yazacaksınız benım daha tam. Bellı olmadığı için ben 30 kasım olarak yaptım.öyle yaptim 25 gün önce doğum yapmışım öyle oldu sizinki gibi olmadi