- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ne kutusu acabaKutunun fotografiymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kutusu acabaKutunun fotografiymis
Doktor ne verdi onlardan bişeydi sankiİşte unuttum evet üşenmiştim pert olunca
Nasil buldun ya ben de aradım o kadar bulamadım neydiKutunun fotografiymis
Bağışıklık güçlendiriciDoktor ne verdi onlardan bişeydi sanki
Öğretmenim sen çok yaşaKutunun fotografiymis
Ne kadar içecek bundan bunu da alalımBağışıklık güçlendirici
Günde 3 kere 15 damla 10 gün kullan dediNe kadar içecek bundan bunu da alalım
O gece bnm kız sonra uyandı 2 ye kadar oturduk sonra saat başı kalkınca unuttum
Arama kismina "yataktan" yazdim hemen yanindaki secenegide tum formda yerine sadece bu konuda yaptim herseye ordan bakiyorum ben zaten aninda cikiyor
Biz maflor kullanıyoruz antibiyotik yediği için minnos bağırsakları bozulmasın diye memnunuzBiz bugün ek gıdaya başladık kızlar Patatesle başladık açtı ağzını hiç ilgisi yoktu biz yerken falan ama. Bakalım devamı nasıl olacak
Probiyotik kullanan var mıydı aranızda? Nbl almıştım doğduğu sıralar ama damlatmasi çok zor. Farklı bir marka alayım diyorum. Memnun olduğunuz Probiyotik markası var mı?
Sabah akşam 10ar damla demişti bize ama biz umca bulamadık burda eczanelerde yok malesefNe kadar içecek bundan bunu da alalım
Benim anlamadığım hayvan sütü yasak ama yoğurt yasak değil Yada herkes kendi anne sütünden mı yoğurt mayalıyoOsman gonulal bebeklere 9.aydan sonra su vermeyi tavsiye ediyor kizlar ve eger kakasini yapamaz kabiz olursa ek gida miktarini abartmissinizdir azaltmaniz gerekir yoksa besin reddine gider diyor bir yasa kadar hayvan sutu ve bal yasak zaten ilk ay alerjik olmayan besinler 7.ayda domates fistik yumurtaya gecilmesini tavsiye ediyor ve yumurtayi beyaziyla birlikte ..9.aya kadar sadece tadim gibi dusunun doyurmaya calismayin meyve suyu evdende olsa vermeyin diyor...bide cok istahla yemesi kadar herseye ögg demeside normalmis bi benim basimda var bu ama cok sukur sizden uzak olsun
Tulaycim çok geçmiş olsun Allah'ın bütün bebeklerimize şifa versin, bizde antibiyotik kullanıyoruz largopen, maflor toz halinde kullanıyorum içerisinde 4 tane vardı nasıl veriyosun sen ? Ben alıştırma bardağına suya ekledim ama doğru mu yaptım?Biz maflor kullanıyoruz antibiyotik yediği için minnos bağırsakları bozulmasın diye memnunuz
Maflor plus ama sade Maflor olan değil
Sabah akşam 10ar damla demişti bize ama biz umca bulamadık burda eczanelerde yok malesef
Inek sutu bebislerin bobrekleri daha olgunlasmadigi icin bobreklere suzme yaparken agir gelip zarar verirmis o yuzden yasakmisBenim anlamadığım hayvan sütü yasak ama yoğurt yasak değil Yada herkes kendi anne sütünden mı yoğurt mayalıyo
Sağol kuzum sizede geçmiş olsun bu ara bebisler hep hastaTulaycim çok geçmiş olsun Allah'ın bütün bebeklerimize şifa versin, bizde antibiyotik kullanıyoruz largopen, maflor toz halinde kullanıyorum içerisinde 4 tane vardı nasıl veriyosun sen ? Ben alıştırma bardağına suya ekledim ama doğru mu yaptım?
ben de o ne kadar yerse o kadar veriyorum valla, nasıl olsa süt içiyor amaaanYok kız öyle deliler gibi emmiyor zaten keyif yapıyor çoğu zaman
Ek gıda porsiyonunu da fazla tutmuyorum bizimki zaten 1 sn yerinde durmuyor benden çok kalori yakıyordur daha yeni 8 kiloyu geçti
Ek gıda için Doyarcasına değil ama günde 3 öğün yemesi gerektiğini öğrensin diye dedi açıklarken de bilmiyorum ki10. aya kadar temel beslenme anne sütü neden öyle dedi ki hatta 1 yaşa kadar bile olabilir.
Kuru tutmaya çalışıyorum ama daha çok çalışayım madem 3 aydır bitmedi bi yer yapmasa bari
Beynim yandı bu çocuk ek gıdayıda sütüde doyarcasına almıcaksa napcak nefes alırken mi doycakEk gıda için Doyarcasına değil ama günde 3 öğün yemesi gerektiğini öğrensin diye dedi açıklarken de bilmiyorum ki
Teşekkür ederim canım hep iyi olsunlar ,bendeki damla değil saşe toz bak şöyleSağol kuzum sizede geçmiş olsun bu ara bebisler hep hasta
Maflor damla halinde sabah akşam 6sar damla
Ben direk ağzına damlatiyorum ama mamasina veya suyuna da damlatilip verilebilir yazıyor recetesinde
Sorma bizim de öyle tamam canımGünde 3 kere 15 damla 10 gün kullan dedi
Ev şuan eczaneye döndü
Ah kıyamam ya akıl mı kalıyor jnsanda seni çok iyi anlıyorum ben de aynıyımO gece bnm kız sonra uyandı 2 ye kadar oturduk sonra saat başı kalkınca unuttum
Artık 1 ay sonra gelirdi aklıma
Onu ben de yaptım ama hatam tüm forumu seçip kaybolmak oldu hem de yataktan yazdım aynenArama kismina "yataktan" yazdim hemen yanindaki secenegide tum formda yerine sadece bu konuda yaptim herseye ordan bakiyorum ben zaten aninda cikiyor
Tamam canım ona da bakayım çok sağolBiz maflor kullanıyoruz antibiyotik yediği için minnos bağırsakları bozulmasın diye memnunuz
Maflor plus ama sade Maflor olan değil
Sabah akşam 10ar damla demişti bize ama biz umca bulamadık burda eczanelerde yok malesef
Pc açıp bakıcam fırsat bulamadım bir türlü teşekkür ederim canmIphoneda cikiyor canim benim android ama, bilgisayardan girince paylasim alani gibi birsey cikiyormus galiba
Çok teşekkürler canım yaptım senin dediğin yerdenRapunzel90 bu işaretli yere basınca çocuklarımı göremiyorum diye bir uyarı çıkıyor onu bi dene. İlk kayıt yapılan kısım burasiydi hatırladım da. Eki Görüntüle 3089124