Kendi e nabız sistemime giriyorum yukarıda sağda çocuk resmi çıkıyor ona tıklıyorum çocukların listesi çıkıyor seçiyorum oglusumu asilarim kısmı var ondan aşıları görüyorum yine aşılar kısmında sağ üst köşede üç nokta var tıklayınca persentil eğrisi çıkıyor hangi ay kaç kiloydu boyu ne kadarmış tüm kayıtlar var ve orası gereken normal degerleri alt ust değerleri vs de gosteriyorNasıl bakıyorsunuz e nabızdan
Ben vitamin ve demir hapıma devam ediyorum emzirirken en az 6 aya kadar elinin altında olsun demişti doktorumDoğumdan sonra kan ilacı kaç ay kullandınız hala kullanan var mı
Vitamin hangisini alıyorsunBen vitamin ve demir hapıma devam ediyorum emzirirken en az 6 aya kadar elinin altında olsun demişti doktorum
Bu ara 6 ay kontrolüne gideceğim o zaman sorarım tamam mı devam mı diye
1 ay oldu bırakalıDoğumdan sonra kan ilacı kaç ay kullandınız hala kullanan var mı
Okuyorum aslında da yazmıyorum ne var ne yok haberim var hepinizden
içerik pek iyi olmayabilir ama ben kullanıyorum. Kısa sürede pişik falan kalmıyorBen tü kaka dediğim sudocremi deneyecem galiba daha basit basit şeyler yiyo ama iki gündür filan az az kaka yapıyodu ve katıydı biraz bayaa kızarmıs popo
Yapma yaOkuyorum aslında da yazmıyorum ne var ne yok haberim var hepinizden
Paşa düze çıkamadı sormaHastadeyiz dün dr yatış verdi yine
Yine ne olduOkuyorum aslında da yazmıyorum ne var ne yok haberim var hepinizden
Paşa düze çıkamadı sormaHastadeyiz dün dr yatış verdi yine
PregnacareVitamin hangisini alıyorsun
Bende efamom ve kan ilacı kullanıyorum ama artık kanı bırakmalıyım sankiPregnacare
Yumurtayi yutabiliyor mu? Sarisi biraz bogaza yapisiyor gibi sadeyken. Ya da kac dk kaynatiyosunBi tarafa loru bi tarafa yumurtayı koyuyom bi tarafa avakadoyu en fazla 3 cesit bu sekilde bi kac kasik ondan bi kac kasik oburunden
Benim doktor bana artik uc ogune alistir yavas yavas, az da olsa 3 ogun yapmasi gerektigini ogrensin dediKız yanına uzanmanın neresi destek
Sen gece uyuturken benim verdiğim destekleri görsen ağlarsın
Şu an kahvaltı vermiyoruz ki ya tek öğün
Yine ayrı ayrı verilebilir tabi ama bence o kadar kasmaya gerek yok 2 3 öğüne geçtikten sonra peynirini salatalığını yumurtasını önüne koyup veririz işte
9 aylıktan itibaren bizimle birlikte masaya oturup yiyeceklermiş
HaydaaO sütün ısısı bnm dediğim fırın ısısı beyin çorba
3 4 dakika sanırim. Yutuyo ya ağzında dagıta dagıtaYumurtayi yutabiliyor mu? Sarisi biraz bogaza yapisiyor gibi sadeyken. Ya da kac dk kaynatiyosun
Benim doktor bana artik uc ogune alistir yavas yavas, az da olsa 3 ogun yapmasi gerektigini ogrensin dedi
Kim paylaşmıştı bilmiyorum ama benim kitapta bunlar var daha bitirmedim de senin için sona kadar baktım.. easy yöntemiyle anlatıyor o yüzden yöntemin açıklamasında paylaştımKizlar ya biri bebitolarin kac saatte bi uyutulmasi gerektigiyle ilgili bi gorsel paylasmisti kimdi o? Bi daha paylasabilir mi
Oha ben on dakika kaynatiyodum3 4 dakika sanırim. Yutuyo ya ağzında dagıta dagıta
TsekkurlerKim paylaşmıştı bilmiyorum ama benim kitapta bunlar var daha bitirmedim de senin için sona kadar baktım.. easy yöntemiyle anlatıyor o yüzden yöntemin açıklamasında paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?