• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar folik asit ne kullanıyorsunuz? Folbiol kullanıyordum ama aşırı fazla diyen oldu kafam karıştı. Devletteki doktor eczaneye git istediğini al biz yazmıyoruz dedi. Özeldekine soracaktım bulantı hapı b12 derken unuttum
Folbiol kullanıyorum bende doktoruma sordum geçen defa gittiğimde fazlası idrarla atılıyor dedi

Merhaba kızlar folik asit ne kullanıyorsunuz? Folbiol kullanıyordum ama aşırı fazla diyen oldu kafam karıştı. Devletteki doktor eczaneye git istediğini al biz yazmıyoruz dedi. Özeldekine soracaktım bulantı hapı b12 derken unuttum
Bende folidoce almışım içiyorum ama kabızlık var bende ya acaba folik asit yapmış olabilir mi

Pregna formula kullanıyorum😊
Bir araştırayım teşekkürler
Son adet tarihim 14mart. Suan 4+5g4unluk olmasi lazim.vajinal bakmadi
Durumunuz normal olabilir eltimde sizinle aynı bugün gitti karından gözükmemiş doktor 10 gün sonra bakalım demiş. Vajinal baktırmak istemiyor kendisi
Folbiol kullanıyorum bende doktoruma sordum geçen defa gittiğimde fazlası idrarla atılıyor dedi
Bunu duyduğuma çok sevindim fazlasıda bebeğe zararlı diye korkmuştum
Bende folidoce almışım içiyorum ama kabızlık var bende ya acaba folik asit yapmış olabilir mi
Arkadaşım kullanıyor hiç öyle şikayeti yok yediklerinizden de olabilir
Kızlar pazartesi 195 olan degerim bugün 714 cıktı. Nasıl sizce. Bna biraz yavas artıyo gbi gldi. Bugün tam 5+0 ım
Tam 2 katı artacak diye birşey yok gayet iyi gidiyor

Kizlar degerime bi bakabilirmisinz

Eklentiler

• Screenshot_20210416-170503_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20210416-170503_e-Nabz.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20210416-170503_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20210416-170503_e-Nabz.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 42
Innate kullanıyorum. Folbiol cok fazla doğru demişler.

Back