7 hafta böyle nasıl geçecek diye düşünüyorumBen de dun gece oyleydim tepisip durdu minik bagirsaklarm rahatsiz hissetti
Allah yardimcimiz olsun valla geçecek bir sekilde7 hafta böyle nasıl geçecek diye düşünüyorum
Aksiyonsuz gecem yok
Hıçkırıyor bi de şimdiAllah yardimcimiz olsun valla geçecek bir sekilde
Bence ediyor benim gaz oldugunda o hareket ediyor hep hissediyorum sanirim bagirsaklar daraltiyor evetHıçkırıyor bi de şimdi
Acaba gaz onu da rahatsız ediyor mu?
Yeri daralıyordur bence
Gaz sorunun varsa o şurupla daha da artıcak bak haberin olsun.. Doğal şeyler denedinmi denediysen neler denedin ?Gaz hep var ki
Onu artık dert edemiyorum
Gaz yaklaşık 3. Trimester girdiğinden beri hayatımın 1 numaralı sorunuydu
Kabızlık veya bağırsak tembelliği eklenince artık 2. sıraya düştü
Ben o gaz mı çocuk mu karar veremiyorum yaBence ediyor benim gaz oldugunda o hareket ediyor hep hissediyorum sanirim bagirsaklar daraltiyor evet
Sabah ve ikindide aç karnına kayısı yemekGaz sorunun varsa o şurupla daha da artıcak bak haberin olsun.. Doğal şeyler denedinmi denediysen neler denedin ?
Ben o gaz mı çocuk mu karar veremiyorum ya
Dün sadece bi yerini dayadı artık sol tarafıma ona eminim o çocuktu
Sabah ve ikindide aç karnına kayısı yemek
Bi kaşık zeytinyağı içmek
Ilık su içmek
Sıvı beslenmek...
Yapmam gereken ekstra bi şey var mı?
Onu da yapayım
Allah'tan denk gelmiş bende sayende öğrenmiş oldumTam olarak kasilma bu istebeni doktorum muayene ederken denk geldi, kontrol etti ve evet bu kasilma dedi. Oyle emin oldum yoksa ben tarif edebiliyor muyum diye dusunup durucaktim
Gaz için doktor probiyotik bi hap verdiKayısı olarak gün kurusu bulabilirsen o daha etkili diye biliyorum... Birde ben ne zaman üzüm yesem ishal olurum hep aç karnına denersen belki etkisi olur :)
Gaz ağrısıda çekiyorsan rezene bir fincan içersen rahatlatabilir..
benHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Gaz için doktor probiyotik bi hap verdi
O büyük oranda çözdü aslında derdimi
Bana da bamya ye o da bozuyor dediler
Ama iki gündür bana mısın demedi bağırsaklarım
Biri dün kefir demişti
Bi de onu deneyeceğim artık
Doktorlar levent gibi oldum gerçi
Benim bu işin çözüleceğine dair inancım kalmadı
O kadar ilaca sökülmen lazımdıGitmişsin ama yazayım yine de
Bağırsaklarım beni öldürecek en son
Dün gece karnım yine taş gibiydi gazdan
Bi de oğlan da rahatsız oluyor galiba bi oraya bi buraya vurup duruyordu
Tabi gaz sancısı değilse o hissettiğim
Yine doktora yazdım bi tane daha duphalac alayım mı bugün 4. Gün diye
Sanırım ağırlaşıyorsun dedikleri bu
Karnımdan ne yemek yapabiliyorum ne temizlik ne dışarı çıkabiliyorum
Bi se öyle kayda değer bi karnım da yok ortada
Yav yok çocuğun rahatı iyiHıçkırıyor bi de şimdi
Acaba gaz onu da rahatsız ediyor mu?
Yeri daralıyordur bence
Ben de çok şükür aşerme bile yaşamamıştımBen gebelikten önce bi 5,6 yıldır çektim kabızlık ve gaz sorunu.. ve hamilelikte de çekicem diye çok korkuyordum fakat tam tersi oldu bu ayıma kadar da hep ishal le cebelleştim.. gezmediğim hastane de kalmadı.. Ancak bu veletler doğunnca rahatlıcaz :)
Edebilsem edeceğimSen biraz evde yürü hareketlen hareketsizlikten bnce artık senin ki
Bnde çocuğu bıraktım okula sağlık ocağına gittim rutin kanlarımı verdim eve gidiyorum
Bnde evde oturamıyorum
Dinlenince pozisyon degistirince geciyorsa, gunde max 3-4 tane oluyorsa son trimesterde cok normal vucut kendini doguma hazirliyor dedi doktorum. Benim 5 dk arayla oluyordu bu tehlikeliydi mesela. Ama seninki normalAllah'tan denk gelmiş bende sayende öğrenmiş oldumteşekkür ederim ama yorgun olunca gün içinde çok ayakta kalınca filan oldu o gün işte insan tabi korkuyo başına ilkkez gelince
Çok şükürDinlenince pozisyon degistirince geciyorsa, gunde max 3-4 tane oluyorsa son trimesterde cok normal vucut kendini doguma hazirliyor dedi doktorum. Benim 5 dk arayla oluyordu bu tehlikeliydi mesela. Ama seninki normal
Ben sade sakız dışında bişey aşermiyorum.. Sakızı da günde 4,5 tane çiğniyorum :) Ama kabızlığı sanırım çoğu kişi yaşıyor rabbim yardımcımız olsun az kaldı dayanıcaz :)Ben de çok şükür aşerme bile yaşamamıştım
Çok rahat bi hamileliğim vardı
3. Trimester beni sarstı
Her şey bu ayları bekliyormuş sanırım
Rahat uyuduğum bi gece hatırlamıyorum
Edebilsem edeceğim
Bugün mesela çıkacaktım
Şimdi bu kabız derdi olunca yine vazgeçtim
Bağırsaklarımdan derdim varkem karnım sertleşiyor bir şey yapınca
Dik bile duramıyor oluyorum
Dışarı işlerimi hep erteledim o yüzden
Bugünü de erteledim şimdi
Perşembeye niyetlendim
İnşallah o gün bari çıkabilirim
Ben işE de gidemiyorumBen sade sakız dışında bişey aşermiyorum.. Sakızı da günde 4,5 tane çiğniyorum :) Ama kabızlığı sanırım çoğu kişi yaşıyor rabbim yardımcımız olsun az kaldı dayanıcaz :)
Uyku konusunda bende çok kötüyüm hem doğru düzgün uyuyamıyorum hemde bide sabah 6 da kalkıp işe gelmek zorundayım...
Benim de artık yürümeye mecalim kalmadı ama ay sonuna kadar direnicem sonra izne ayrılcam artık..Ben işE de gidemiyorum
Doktor bu son durumlardan dolayı evde dinlen artık dedi
Oturdum çilemi dolduruyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?