2021 Aralık Anneleri

Gaz hep var ki
Onu artık dert edemiyorum
Gaz yaklaşık 3. Trimester girdiğinden beri hayatımın 1 numaralı sorunuydu
Kabızlık veya bağırsak tembelliği eklenince artık 2. sıraya düştü
Gaz sorunun varsa o şurupla daha da artıcak bak haberin olsun.. Doğal şeyler denedinmi denediysen neler denedin ?

Bence ediyor benim gaz oldugunda o hareket ediyor hep hissediyorum sanirim bagirsaklar daraltiyor evet
Ben o gaz mı çocuk mu karar veremiyorum ya
Dün sadece bi yerini dayadı artık sol tarafıma ona eminim o çocuktu
Gaz sorunun varsa o şurupla daha da artıcak bak haberin olsun.. Doğal şeyler denedinmi denediysen neler denedin ?
Sabah ve ikindide aç karnına kayısı yemek
Bi kaşık zeytinyağı içmek
Ilık su içmek
Sıvı beslenmek...
Yapmam gereken ekstra bi şey var mı?
Onu da yapayım

Kayısı olarak gün kurusu bulabilirsen o daha etkili diye biliyorum... Birde ben ne zaman üzüm yesem ishal olurum hep aç karnına denersen belki etkisi olur :)
Gaz ağrısıda çekiyorsan rezene bir fincan içersen rahatlatabilir..

Tam olarak kasilma bu iste beni doktorum muayene ederken denk geldi, kontrol etti ve evet bu kasilma dedi. Oyle emin oldum yoksa ben tarif edebiliyor muyum diye dusunup durucaktim
Allah'tan denk gelmiş bende sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim ama yorgun olunca gün içinde çok ayakta kalınca filan oldu o gün işte insan tabi korkuyo başına ilkkez gelince

Gaz için doktor probiyotik bi hap verdi
O büyük oranda çözdü aslında derdimi

Bana da bamya ye o da bozuyor dediler
Ama iki gündür bana mısın demedi bağırsaklarım
Biri dün kefir demişti
Bi de onu deneyeceğim artık

Doktorlar levent gibi oldum gerçi
Benim bu işin çözüleceğine dair inancım kalmadı

Ben gebelikten önce bi 5,6 yıldır çektim kabızlık ve gaz sorunu.. ve hamilelikte de çekicem diye çok korkuyordum fakat tam tersi oldu bu ayıma kadar da hep ishal le cebelleştim.. gezmediğim hastane de kalmadı.. Ancak bu veletler doğunnca rahatlıcaz :)

O kadar ilaca sökülmen lazımdı
Sen biraz evde yürü hareketlen hareketsizlikten bnce artık senin ki
Bnde çocuğu bıraktım okula sağlık ocağına gittim rutin kanlarımı verdim eve gidiyorum
Bnde evde oturamıyorum

Ben de çok şükür aşerme bile yaşamamıştım
Çok rahat bi hamileliğim vardı
3. Trimester beni sarstı
Her şey bu ayları bekliyormuş sanırım
Rahat uyuduğum bi gece hatırlamıyorum
Sen biraz evde yürü hareketlen hareketsizlikten bnce artık senin ki
Bnde çocuğu bıraktım okula sağlık ocağına gittim rutin kanlarımı verdim eve gidiyorum
Bnde evde oturamıyorum
Edebilsem edeceğim
Bugün mesela çıkacaktım
Şimdi bu kabız derdi olunca yine vazgeçtim
Bağırsaklarımdan derdim varkem karnım sertleşiyor bir şey yapınca
Dik bile duramıyor oluyorum
Dışarı işlerimi hep erteledim o yüzden
Bugünü de erteledim şimdi
Perşembeye niyetlendim
İnşallah o gün bari çıkabilirim

Allah'tan denk gelmiş bende sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim ama yorgun olunca gün içinde çok ayakta kalınca filan oldu o gün işte insan tabi korkuyo başına ilkkez gelince
Dinlenince pozisyon degistirince geciyorsa, gunde max 3-4 tane oluyorsa son trimesterde cok normal vucut kendini doguma hazirliyor dedi doktorum. Benim 5 dk arayla oluyordu bu tehlikeliydi mesela. Ama seninki normal

Dinlenince pozisyon degistirince geciyorsa, gunde max 3-4 tane oluyorsa son trimesterde cok normal vucut kendini doguma hazirliyor dedi doktorum. Benim 5 dk arayla oluyordu bu tehlikeliydi mesela. Ama seninki normal
Çok şükür ya evet işte cekilme var bir tarafta tek bir bölgede örnek benim sağda oluyordu hissediyorsun ama diğer tarafında hicbisey yok . Teşekkür ederim inşallah hepimiz en güzel sıkıntınız şekilde kavusucaz

Ben sade sakız dışında bişey aşermiyorum.. Sakızı da günde 4,5 tane çiğniyorum :) Ama kabızlığı sanırım çoğu kişi yaşıyor rabbim yardımcımız olsun az kaldı dayanıcaz :)
Uyku konusunda bende çok kötüyüm hem doğru düzgün uyuyamıyorum hemde bide sabah 6 da kalkıp işe gelmek zorundayım...

Ben işE de gidemiyorum
Doktor bu son durumlardan dolayı evde dinlen artık dedi
Oturdum çilemi dolduruyorum mecbur

Kızlar günaydın :)
Size bir şey sormak istiyorum..
32.haftada çalışır raporu alır 32-37 çalışırsam doğumdan sonra 13 hafta mı raporlu iznim oluyor?
Ya da 32 de çalışır raporu aldım, 35 de erken doğum oldu diyelim kaç hafta izin hakkım oluyor

Ben işE de gidemiyorum
Doktor bu son durumlardan dolayı evde dinlen artık dedi
Oturdum çilemi dolduruyorum mecbur
Benim de artık yürümeye mecalim kalmadı ama ay sonuna kadar direnicem sonra izne ayrılcam artık..
İş enazından kafamı oyalıyor evde olsam aksama kadar doğum videoları falan izlerdim artık .. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…