• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim de artık yürümeye mecalim kalmadı ama ay sonuna kadar direnicem sonra izne ayrılcam artık..
İş enazından kafamı oyalıyor evde olsam aksama kadar doğum videoları falan izlerdim artık .. :)))
Kesinlikle katılıyorum
Çalışmayı çok da seviyorum üstelik
Insanı dinç tutuyor bence her açıdan
Ama mecburen erken ayrıldım
7 haftamı doldurmaya çalışıyorum 🤷‍♀️

Ben de çok şükür aşerme bile yaşamamıştım
Çok rahat bi hamileliğim vardı
3. Trimester beni sarstı
Her şey bu ayları bekliyormuş sanırım
Rahat uyuduğum bi gece hatırlamıyorum

Edebilsem edeceğim
Bugün mesela çıkacaktım
Şimdi bu kabız derdi olunca yine vazgeçtim
Bağırsaklarımdan derdim varkem karnım sertleşiyor bir şey yapınca
Dik bile duramıyor oluyorum
Dışarı işlerimi hep erteledim o yüzden
Bugünü de erteledim şimdi
Perşembeye niyetlendim
İnşallah o gün bari çıkabilirim 🤦‍♀️
İnşallah rahatlarsın da çıkabilirsin ☺️
Gaz için bana bi arkadaşım demişti sıcak su içince rahatlatıyor bi dene istersen

Ben sade sakız dışında bişey aşermiyorum.. Sakızı da günde 4,5 tane çiğniyorum :) Ama kabızlığı sanırım çoğu kişi yaşıyor rabbim yardımcımız olsun az kaldı dayanıcaz :)
Uyku konusunda bende çok kötüyüm hem doğru düzgün uyuyamıyorum hemde bide sabah 6 da kalkıp işe gelmek zorundayım...
Biliyon mu çok sakız çiğneme derler hamileyken. Bebe çok kaka yaparmış 😂😂
Artık ne kadar doğru 🤷🏼‍♀️

Progestan kullananlara soruyorum bunu yerlestirdikten sonra ne kadar sure yatmamiz gerekiyor? Zirt pirt cisim geliyo kalkmam gerekiyo e cisim gelince de icimde kalmiyordur ki bu😂ay ne zormus bez baglicam artik kendime
Depenti denemeye şimdiden başla 😬

Progestan kullananlara soruyorum bunu yerlestirdikten sonra ne kadar sure yatmamiz gerekiyor? Zirt pirt cisim geliyo kalkmam gerekiyo e cisim gelince de icimde kalmiyordur ki bu😂ay ne zormus bez baglicam artik kendime
Ben ilk aylar kullandım doktorum ağızdan al demişti aslında keşke doktoruna sorsan eğer ağızdan almakta sakınca var mı diye ?

Ben 10-15 dk yatıyordum, doktorum 15 dk yatarsan gereken kısmını emiyor vücudun demişti kalanı zaten çiş yaparken falan pıt pıt dökülüyor 😂

Back
X