2021 Aralık Anneleri

Aa supermis ben de saatlerce yatmaya calisiyorum bide tuvaletim geliyor tam iskenceye donusmustutesekkur ederimm
Ben ilk aylarda kullanmıştım o zaman bu kadar tuvalete gitmiyordum yine de psikolojik olarak çişim geliyordu hemen gece yatarken yapıyordum o yüzden eğer günde 2 kere yap falan demediyse tam gece yatarken yapmanı tavsiye ederim rahat oluyor öyle

Kızlar ya bu kilo işi benim moralimi bozmaya başladı 46yla hamile kaldım 29.haftadayım 59 kilo oldum daha 2-2.5 ayım var bu gidişle 70le falan doğuma gircem herhalde totom bacaklarım tosun gibi oldu, bacaklarım birbirine sürtüyor delircem

Yaptığınız ya da yapacağınız egzersiz var mı ? En azından son aylarda iyice fena olmayayım

Tabiki dedi sabah ve gece olarak iki tane kullaniyorum. Neyseki 15 dk yeterliymis rahatladim
Ekmek, makarna, pilav, hamur isi tuketimini sifira yaklastirmalisin. En cok onlar kilo yapiyor. Ben hic egzersiz yapmiyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum 30.haftada 5kg’dayim henuz. Bebis de gayet iyi gidiyor cok sukur. Bol bol ev yogurdu, corba, ekmeksiz et balik, sebze tuketince zaten duba gibi sisiyorsun cok tok hissettiriyor

En son cuma gitmiştim işte
Kalan günler hiç tuvalete gitme isteğim olmadı
Bugün artık bir hareketler oldu
Ama geçenki gibi son ana bırakmak istemiyorum
Önden aradım o yüzden
Ya ben sanıyorum 1 gün arayla filan cikamiyorsun . 4 gün çok çok fazla tsh hormon değerin kaç en son tahlilde ?

Ağırlık içeride belde ve kasiklarda

Tahlillerim normaldi ya
Zaten ilaç kullanıyorum ben tiroid için

Yok 1 gün olsa dert etmem bile
Bu son 1 haftadır böyle oldum niyeyse
Anladım canım cok geçmiş olsun kabızlık zaten normal insanda sorun hamilelikte + 1 durum TSH yüksekse kabızlık artabilir bu yüzden sordum inşallah halledersin , yoğurt ye sen yine de arada yoğurt ye üstüne su iç bol bol inşallah bozar bağırsaklarını da normale dönersin 4 gün fazla haklısın derdinde

Ben kahvaltıda ekmek olayını abartıyorum ya onun dışında bir şey yemiyorum aslında kahvaltıda yediğim ekmekler kilo yapıyor neredeyse 1 tam ekmeği tek başıma yiyorum ilk aylar da midem bulanıyor diye sadece ekmek beyaz peynir makarna yiyebiliyordum o yüzden çok kilo aldım

Gaz hep var ki
Onu artık dert edemiyorum
Gaz yaklaşık 3. Trimester girdiğinden beri hayatımın 1 numaralı sorunuydu
Kabızlık veya bağırsak tembelliği eklenince artık 2. sıraya düştü
Gaz yapacak diye bulgur kutubaklagil yemediğin için kabız oluyorsun kuru baklagillerin fermantasyon çeşitleri var gaz yapmayacak hale geliyor filizlendirme gibi benim gaz sorunum az o yüzden günde 1 kase tahıllı nohut yeşil mercimek yada börülce gibi tahlil li salata içine marul maydanoz koz kırmızı biber taze doğan avokado bol limon bunu gunluk yemeye çalışıyorum çok rahatım

Bi tur daha yolladım duphalac şimdi
Ne bileyim doktor demedi bekunis filan
Yine aradım yine duphalac dedi
Parti başlasın

Zaten ortalama 4 günde bi tuvalete çıkacaksam doğuma kadar 13 kere daha arayacağım
Kızzz Şimdi aklıma geldi duphalacın üstüne biraz sıcağa yakın su iç daha hızlı çözer sorunu :)))

Stres de etki eder streste yapma rahat bırak kendini biraz
Benim bu aşka inancım kalmadı
Probiyotik aldıktan sonra eskisi kadar kısıtlı değil diyetim aslında
En dikkat ettiğim lahana yememeye çalışıyorum
2 gündür nerdeyse bamya çorbasına dönüşeceğim
Ama yine tık yok
Yemediğim sulu yemek kalmadı
Sanırım artık pek diyetimle alakası yok

37ye kadar çalışabilirseniz ve 40. haftada doğum yaparsanız; Doğum sonrası 8 hafta+ doğum öncesi 5 hafta toplam 13 hafta. Ancak 40. haftadan önce gerçekleşen doğumlar 13 hafta doğum izninin üstüne eklenir. Verdiğiniz örnekte 35. haftada doğum olursa 32. ile 35. hafta arası 3 hafta+8hafta(doğum sonrası)+5 hafta (35. hafta ile 40. hafta arası) olarak hesaplanır.. Umarım doğru ve anlaşılır olmuştur :)

Salata ye birkaç gün et yerine kurubaklagil yemeyi dene düzene girer akşamdan nohut islat sabah önce kaynatıp suyunu at sonra duduklude hasla bol yeşillik ve koz biberli bol zeytinyağlı salata yap ye dene bence

Salata ye birkaç gün et yerine kurubaklagil yemeyi dene düzene girer akşamdan nohut islat sabah önce kaynatıp suyunu at sonra duduklude hasla bol yeşillik ve koz biberli bol zeytinyağlı salata yap ye dene bence
Onu da deneyeyim
Ne kaybederim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…