• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Aa olur mu öyle şey emzirmek bana mucize gibi geliyor ya 😍
Tabi dediğin gibi mahremiyet çerçevesinde olması gerekir kimsenin göğsünü görmek istemem kimse de benimkini görmesin gerekmedikçe 😂
Bende bu ara hep emzirmeyle ilgili güzel şeyler okumaya çalışıyorum kesinlikle mucize ama ben çok utanıyorum 😏

Kızlar 31+4 haftada 2000 gram nasıl, ama ultrasona göre 32+5. Normal doğum yapmak istediğim için çok tombik olsun istemiyorum.

Kızlar 31+4 haftada 2000 gram nasıl, ama ultrasona göre 32+5. Normal doğum yapmak istediğim için çok tombik olsun istemiyorum.
Sanki biraz tombik gibi geldi bana ama künyede de yakın bir sayı yazıyor inşallah çok sağlıklı olsun da o nasıl geleceğini kendisi seçecek annesi 🥰

Bende az önce doktora 3 gündür tuvalete çıkamdm dedim bende hissetmiyorum yok gibiydi, lavman diye bişey varmış ebe ondan yaptı çok faydalı olduğunu düşünüyorum şuan 😶

Geçmiş olsun. Lavmanı normal doğum öncesi ıkınırken problem olmaması için yaptıklarını duydum ben de. Başka bir sebeple şuan benimde yapmam gerek. Doktor doğumu başlatabileceğini söyleyerek önermedi

Bekunus var o çok etkili oluyor gebelikte oluyor mu bilmiyorum onu sorcam
Gebelik Öncesinde kullanırdım bağırsaklar nefes alırdı
Hareketsizlikten de olabilir mi
Bana hamilelik başında doktor yazmıştı onu. Lavman önermedi çok bunalmistim çatlayacak gibiydim 🙈 Ama bekunis de ishal yaptı gece wcden çıkamadım mahvetti beni. Bisey olacak diye de korktum o kadar kötü olunca. Bir de doktor bana 3 tane iç demişti günde ben 1 taneyle o hale geldim.

Bana hamilelik başında doktor yazmıştı onu. Lavman önermedi çok bunalmistim çatlayacak gibiydim 🙈 Ama bekunis de ishal yaptı gece wcden çıkamadım mahvetti beni. Bisey olacak diye de korktum o kadar kötü olunca. Bir de doktor bana 3 tane iç demişti günde ben 1 taneyle o hale geldim.
3 tane içsen nolurdu kim bilir 🤣

Ama ameliyatlı olacağım ya
Pijamayı koymak canımı yakmaz mı?
Benim geceliğim vardı altına pijama altı aldım lc den ameliyattan gelince gecelik sonda çıkınca altıma pijama giysem dikişler aşağıda pijamayı yukarı çekersen sıkıntı olmuyor ayrıca pijama takımı birde onu fermuarlı swet aldım iç çamaşırı almadım daha

Gitmişsin ama yazayım yine de 😂

Bağırsaklarım beni öldürecek en son 😂
Dün gece karnım yine taş gibiydi gazdan
Bi de oğlan da rahatsız oluyor galiba bi oraya bi buraya vurup duruyordu
Tabi gaz sancısı değilse o hissettiğim 😂

Yine doktora yazdım bi tane daha duphalac alayım mı bugün 4. Gün diye 🙄
Sanırım ağırlaşıyorsun dedikleri bu
Karnımdan ne yemek yapabiliyorum ne temizlik ne dışarı çıkabiliyorum
Bi se öyle kayda değer bi karnım da yok ortada 😂

Günaydın 🤗
Karnımda değişik bi ağrı var batma gibi ve belimden kasıklarıma doğru gelen bi ağrı dün geceden beri, bir de sanki vajina içindeki kemikler kasılıyordu biraz uyuyabildim hafiflemiş. Kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ama sizin anlattıklarınız gibi toplanma falan olmadı hiç . Bugün doktora randevu aldım inşallah bişey çıkmaz 😢

Cnm duphalacı ben bi süre kullanmıştım gebelikten önce..evet kabızlıkta çok iyi ama ciddi anlamda da gaz yapıyor..

Cnm duphalacı ben bi süre kullanmıştım gebelikten önce..evet kabızlıkta çok iyi ama ciddi anlamda da gaz yapıyor..
Gaz hep var ki
Onu artık dert edemiyorum
Gaz yaklaşık 3. Trimester girdiğinden beri hayatımın 1 numaralı sorunuydu
Kabızlık veya bağırsak tembelliği eklenince artık 2. sıraya düştü 🤦‍♀️

İnan bende anlamıyorum ama son 1 haftadır akşamları bir kere özellikle karnımın sağ tarafı sanki çekiliyor gibi sertleşiyor taş varmiscasina örnek bugün uzanıp dinlendim geçti ama öncesi ayakta iken taş var gibi sert diğer taraf yumuşak
Tam olarak kasilma bu iste🙈 beni doktorum muayene ederken denk geldi, kontrol etti ve evet bu kasilma dedi. Oyle emin oldum yoksa ben tarif edebiliyor muyum diye dusunup durucaktim😂

Ben de dun gece oyleydim tepisip durdu minik bagirsaklarm rahatsiz hissetti😁

Back
X