• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Aynen insallah yapcam da ne cok iş var hepsini biri yapsa yerime😅
Biz de bugün temizlk planı yaptık eşimle 2 gün sonra başlıyoruz 🤣 Adamın halıları hiç veresi yok sevmiyo çıplak ev. Hemen getiremeyecekse halıları vermeyelim hava yağmurlu olursa diyo. 🤣

Biz de bugün temizlk planı yaptık eşimle 2 gün sonra başlıyoruz 🤣 Adamın halıları hiç veresi yok sevmiyo çıplak ev. Hemen getiremeyecekse halıları vermeyelim hava yağmurlu olursa diyo. 🤣
Haha bisi olmaz bu ara kurur verin bencede biz de biraz temizlik bugun derin temizlik bilem degil normal ama bitmiyo😅camasir sil supur temiz halilar serecegim de hali ortusu de almam lazm:s

Aynen insallah yapcam da ne cok iş var hepsini biri yapsa yerime😅
Aynen yaa bide benim zor kurudu yıkadıklarım dahada makinenin içinde vardı yıkamaya basamadan hastaneye geldim😂 kıyafet olarak eksik yokta başka şeyler eksik alınacak. Bide diyet yapıyorum zaten o diyet yemeklerini hazırlayana kadar halim kalmıyo öğlen akşam 4 çeşit nasıl diyet anlamadım tıka basa daha acıkmadan bidaha ye🤢

Bennn daha alışverişim bitmedi ki çantayı hazırlıyim😂 ama korktum Aralık anneleri nazarli galibaa hızlandırmak lazım

Ben merve birak hazirlamayi almadim bile of internetten almakta cok zor ya ne kumasini biliyorsn aliyorsun olmuyor artik almam lazim

Acil 3 5 parça alın hazırlayın dursun canlar. E bebek güzel işte M Masalzade direkt al ordan. Ya da sepetine attıklarından kafanı kurcalayan olursa başka sitelerden alısveriş topiğinde sor cevaplarız hemen.

33 te işe başlayacak olanlar burdami🤰 haftalar sonra nasıl calisicam ben karalar bagladii 😰😰 33 37 arası doğum olursa boşa mı çalışmış oluyoruz, yoksa calistigimiz kadar aktarıyomu 🙄🙄

Acil 3 5 parça alın hazırlayın dursun canlar. E bebek güzel işte M Masalzade direkt al ordan. Ya da sepetine attıklarından kafanı kurcalayan olursa başka sitelerden alısveriş topiğinde sor cevaplarız hemen.
Bebeğin biraz kıyafeti varda battaniye falan daha yok deterjanım falan yok yikayamadim kendime de hiç bişey alamadım daha güzel kışlık bı lohusa takim istiyorum kadife

Hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Beeeen 🙈 hazırlıycam hazırlıycam diyip erteliyorum nasılsa daha 29.haftadayım diye ama buradakileri okudukça da korku basıyo 😂 bu hafta kıyafetleri yıkayayım da ütüleyeyim birkaç parça bir şey hazır olsun bari 🙈
Borc bitmiyor ya valla maas yatiyor borca gidiyor:kızgın:
Ayy sorma valla, maaş yatıyo ve ben hiç görmeden kart borcuna gidiyo, ertesi gün kartı yine dolduruyorum 🤦🏼‍♀️ İmdat diye bağırasım var artık masraf hiç bitmiyor

Bebeğin biraz kıyafeti varda battaniye falan daha yok deterjanım falan yok yikayamadim kendime de hiç bişey alamadım daha güzel kışlık bı lohusa takim istiyorum kadife
Battaniye de hangi model eksik hemen al sana link filan atalım. Artık tamamlamak lazım gerçekten. Kendininkini de bi tane al normal takım ya da evdekilerden ayarlayabileceğin varsa evden ayarla acillik. Kadife de artık bulursan alırsın. Ben pazarda görmüştüm aslında çok güzel kadife takım. Ama ben kadifeye dokunamam. 🥲

Beeeen 🙈 hazırlıycam hazırlıycam diyip erteliyorum nasılsa daha 29.haftadayım diye ama buradakileri okudukça da korku basıyo 😂 bu hafta kıyafetleri yıkayayım da ütüleyeyim birkaç parça bir şey hazır olsun bari 🙈

Ayy sorma valla, maaş yatıyo ve ben hiç görmeden kart borcuna gidiyo, ertesi gün kartı yine dolduruyorum 🤦🏼‍♀️ İmdat diye bağırasım var artık masraf hiç bitmiyor
Kredi kartimin maasi yatti yazisi tam bana göre :KK70:

Back
X