- 12 Şubat 2021
- 652
- 832
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim vaktinde saglikla gelsin insallahh az kaldi dayanicak insKızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım![]()
Canım hiç korkma inşallah. En doğru zamanda gelsn.Kızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz.![]()
Geçmiş olsun her şey yolunda neyse ki.Kızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım![]()
Amin inşallah Allah razı olsunM MatmazelkediSaskin25
uzumlukekim19 çok çok geçmiş olsun hepinize Allah vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
İnşallah inşallah , bebek hareketlerini nerede hissedysnz benm tam göbeğmde kasıklarım da bazen yukarılar da . Buda korkutyr beni36 çok çok iyi olur gerçekten 34e ulaşabilirsek küvezde bile kalmayabilirmiş. Rabbim biraz daha zaman versin bize inşallah ya sağlıcakla kucağımıza alalım çocuklarımızı![]()
İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimizM MatmazelkediSaskin25
uzumlukekim19 çok çok geçmiş olsun hepinize Allah vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Canim dikkat edersin bundan sonra hic merak etme vaktinde saglikla gelecek insallah birsey kalmadiKızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz.![]()
Yes i amHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Sağol canım evetGeçmiş olsun her şey yolunda neyse ki.
Valla eksikleriniz olsa da artik 3 5 parca bi şey yıkayıp koyun kapının önüne.Yes i am![]()
BenHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Neyse döner tamamlarsın inşallah canım.Benhazırlayamadan kendimi hastanede buldum. Bi kaç parça atmıştım onları getirdim mecburen
BenHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Amin Merve ya inşallahCanım hiç korkma inşallah. En doğru zamanda gelsn.![]()
Benim çoğunlukla yukarılarda hareket. Kafa geliş zaten şuan o yüzden ayaklar yukarıda olunca göbek deliğimde yada daha yukarda hissediyorum çoğunlukla.İnşallah inşallah , bebek hareketlerini nerede hissedysnz benm tam göbeğmde kasıklarım da bazen yukarılar da . Buda korkutyr beni![]()
Umarım ya, en azından 34ü dolduralım istiyorum biraz daha dayanabiliriz inşallahCanim dikkat edersin bundan sonra hic merak etme vaktinde saglikla gelecek insallah birsey kalmadi
Sağol canım inşallahCok gecmis olsun canim vaktinde saglikla gelsin insallahh az kaldi dayanicak ins
Olsun yıkanmış olması da mühim.Bentam yıkamaları yapmıştım ütülenip koyulacaktı. Dün eşim aceleyle secip koymuş bişeyler cantaya hemen
![]()
Benmde aynı kafa aşağıda ama hareketleri genel olarak göbek çevresndeAmin Merve ya inşallahÖlçümler farklı eğer 12 mm ise kısalık tehlike yüksekmiş
Benim çoğunlukla yukarılarda hareket. Kafa geliş zaten şuan o yüzden ayaklar yukarıda olunca göbek deliğimde yada daha yukarda hissediyorum çoğunlukla.
Umarım ya, en azından 34ü dolduralım istiyorum biraz daha dayanabiliriz inşallah![]()
Bu kadar da farklı nasıl ölçebilirler anlamadım. Ama sadece kısalık var di mi? Açıklık yok?Amin Merve ya inşallahÖlçümler farklı eğer 12 mm ise kısalık tehlike yüksekmiş
Benim çoğunlukla yukarılarda hareket. Kafa geliş zaten şuan o yüzden ayaklar yukarıda olunca göbek deliğimde yada daha yukarda hissediyorum çoğunlukla.
Umarım ya, en azından 34ü dolduralım istiyorum biraz daha dayanabiliriz inşallah![]()