- 22 Ağustos 2017
- 1.079
- 1.702
- 133
- 31
Teşekkürler takipteyimYine yazdim cevap bekliyorum yazarim buraya morruj hanim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler takipteyimYine yazdim cevap bekliyorum yazarim buraya morruj hanim![]()
Ah noluyor bu Aralik annelerine ya kasila kasila bi hal olduk. Insallah kontrol altindasin hicbi seycik olmazKızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım![]()
Yaaa cok gecmis olsun.. Bu sene bebekler durmuyor. Çok sabirsizlarKızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım![]()
Artık dogumdan sonra bakicaz ona göre yaptiricaz hayırlısı olsunOlur mu bazı bebelerin ciddi küçük bazıların ki büyük oluyor o yapısına göre mi artık genetik mi bilmiyorum her bebeğin farklı oluyor
Çok geçmiş olsun inşallah vaktini bekler bebeklerimiz.Kızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım![]()
Ay bu da tam mucize olmuş. Sen sırf rapor çıkarabilmek için aşılama yaptır, ilaç vs. bile kullanma, zaten formaliteden diye. O halli hamile kal. Allah'ın işine bak ya. Hay maşallaj maşallahBende bari diyeyimbenimde bebem tüp bebek ile 14 yumurtanin 11 i kaliteli çıkıp eşimin spermlerinin durumundan ötürü Sadece 2 tanesi özel bir klinikte 3.gün döllenmesi ile transfer edildi , kimyasal oldu nasip olmadı ,sonra devlette aşılama ya başvuru tüp bebek rap için başvuru yaptık tek bir yumurtam gelişti o ay ve ilaç vs olmadan aşılama oldu ve doğum günümde hamile olduğumu öğrenmiştim
bizimde böyle çok şükür
Ben de ilk 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum sünnetini. Hiç fiyat araştırması falan yapmadım ama. Doğsun eşim zaten 10 gün babalık izninde olacak, o zaman buluruz yapan bir doktor.Kızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim, umutsuzluk gerçekten bu yolda olmamalı hiç beklenmedik anda nasibinde ne var bilinmiyorAy bu da tam mucize olmuş. Sen sırf rapor çıkarabilmek için aşılama yaptır, ilaç vs. bile kullanma, zaten formaliteden diye. O halli hamile kal. Allah'ın işine bak ya. Hay maşallaj maşallah![]()
İzmir de iki sünnet cerrahisine sordum ikiside 1500 dedi özel klinikti diğer şehirler belki daha uygundurBen de ilk 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum sünnetini. Hiç fiyat araştırması falan yapmadım ama. Doğsun eşim zaten 10 gün babalık izninde olacak, o zaman buluruz yapan bir doktor.
Çok teşekkür ederim. Değişik bir döngü bu tuzlu yediğimde el ayak şişiyor diğer türlü tansiyon düşüyor ayın 22sinde kontrolüm var o zamana kadar bu şekilde devam edeyim bende .Merhaba sıvı tüketimini arttırın 3 gün tuzlu ayran tüketin bu durum bebeğe sorun yaratmaz ama sizin halsizlik başdönmesi bulantı sikayetlerinizi tetikler bu durum. Tuz (minimal arttirma) ve su şimdilik yeterli, şikayetler artar ise muayene ve tahlil gerekecektir.. M morruj1
Doktorun yazdigini direk yolladim![]()
Benim 3. Çocuk ama ilk erkek olacak bu konuda tecrübem yok ama annem ve çoğu kişiden yenidogan dönemde yapılması çok rahat oluyor diye tavsiyeler aldım o yüzden ben de düşünüyorum. Doğumdan hemen sonra hastanede bile olabilir henüz fiyat da almadım araştıracağım ben deBenim de ilk çocuk ama iyileşme süreci yenidoğan da hızlı olduğu için yaptırıyorum bende bide 40 indan sonra çok hareketli olur diye düşündüm göbegiyle beraber iyilesi verir işte![]()
Ben küçük kızımı 1 yıla yakın kontrole götürmüştüm. İsteğine bağlı aslında. Ben ilk kızımdan dolayı biraz tedirgin olduğum için bir süre götürüp kanına vitaminlerine vs baktirmistim. Bunda inşallah tabi bir sağlık sorunu da olmazsa bu kadar düzenli götürmem diye düşünüyorum. Topuk kanını doğunca alıyorlar bir de sanırım 1 hafta sonra sağlık ocağı alıyor.Ben buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere
E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz?
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu?![]()
Eşimde de bende de hiçbir sorun bulunmadığı halde 8 sene boyunca doğal yollardan hamile kalamayan biri olarak sana tavsiye verebilecek son kişi ben olabilirim.Hanımlar bana yardımcı olur musunuz 1 buçuk yıllık evliyim 6 aya yakındır bebiş sahibi olmak istiyorum ama olmuyor çok şükür bı sıkıntımiz muayene olduk eşimde bende.tabiki Rabbim ne zman verirse o zman olur da yinede ben sabırsızim sanırım. 3 aydır çok umitlendim her ayda da tekrar regl oldum. Cidden beni çok etkiledi o kadar unitlenip de regl olmak. En son Eylül ayının 30 una regl olmuştum çok umitlendim kan verdim ve doktor gebe olmadığımi bir kez daha söyleyince ağlamamak elimde değildiama maalesef bu ay ise 8 ekimde oldum bence hiç normal değil.Ama bı sıkıntım da yok çok şükür.yani normal adet dönemi arası 25 ile 35 gün arası bende 40.gundu.yani nasıl anlatacağımi da bilmiyorum artık inanin o kadar zor ki umitlenip de sonradan olmaması
lütfen bana yardımcı olun bitkisel kür Ler felan deneyeniniz varmı.ne yapmam lazım.bende artık anne olmak istiyorum ve bende o 2 çizgiyi görmek istiyorum
![]()
Biz oğlum doğdugunda yaptırdık suan 2,5 yasında kesinlikle tavsiye ederim çok büyük rahatlık ve çabucak iyileşiyor daha acı duyuları gelişmediği için bebekde zorlanmıyorKızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Emin olmamakla birlikte sancı çıkmış sanki 40 üzeri sancı diye okudum İnternet'e amaKizlar ilk NSTmiz var mi anlayan bize ne cikmis![]()
Fitil cnm günde 2 defa. İğne haftada 1 gün oluyorumFitil mi iğne mi peki fitil se kaç tane acba