• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım🙏🏻
Ah noluyor bu Aralik annelerine ya kasila kasila bi hal olduk. Insallah kontrol altindasin hicbi seycik olmaz🥰

Kızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım🙏🏻
Yaaa cok gecmis olsun.. Bu sene bebekler durmuyor. Çok sabirsizlar:olamaz:
Kızımla konusuyorum hayat pahali annecim gelme ne kadar gec o kadar iyi olur diyorum :KK70:

Çok geçmiş olsun inşallah vaktini bekler bebeklerimiz. 😔 Aralık grubu olarak erken başladı kasılmalarımız ama yaşayan varsa herkes ciddiye alsın bieşy yoktur diyip beklemesin tedbir Çok önemli .

Bende bari diyeyim 😍 benimde bebem tüp bebek ile 14 yumurtanin 11 i kaliteli çıkıp eşimin spermlerinin durumundan ötürü Sadece 2 tanesi özel bir klinikte 3.gün döllenmesi ile transfer edildi , kimyasal oldu nasip olmadı ,sonra devlette aşılama ya başvuru tüp bebek rap için başvuru yaptık tek bir yumurtam gelişti o ay ve ilaç vs olmadan aşılama oldu ve doğum günümde hamile olduğumu öğrenmiştim 😍😍 bizimde böyle çok şükür
Ay bu da tam mucize olmuş. Sen sırf rapor çıkarabilmek için aşılama yaptır, ilaç vs. bile kullanma, zaten formaliteden diye. O halli hamile kal. Allah'ın işine bak ya. Hay maşallaj maşallah 😻

Kızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Ben de ilk 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum sünnetini. Hiç fiyat araştırması falan yapmadım ama. Doğsun eşim zaten 10 gün babalık izninde olacak, o zaman buluruz yapan bir doktor.

Ay bu da tam mucize olmuş. Sen sırf rapor çıkarabilmek için aşılama yaptır, ilaç vs. bile kullanma, zaten formaliteden diye. O halli hamile kal. Allah'ın işine bak ya. Hay maşallaj maşallah 😻
Çok teşekkür ederim, umutsuzluk gerçekten bu yolda olmamalı hiç beklenmedik anda nasibinde ne var bilinmiyor 😍 Aslında ilaç vardı ama çöpe gitti sebzelik yerine buzluğa koymuştum sonra doktor yumurtayı takip etti güzel geliştiğini gerek kalmadığını söyledi hatta tek bir yumurtam gelişince üzülmüştüm . Ama çok şükür 🥰😍😍 darısı isteyen herkesin olsun inşallah 🤲🏻

Merhaba sıvı tüketimini arttırın 3 gün tuzlu ayran tüketin bu durum bebeğe sorun yaratmaz ama sizin halsizlik başdönmesi bulantı sikayetlerinizi tetikler bu durum. Tuz (minimal arttirma) ve su şimdilik yeterli, şikayetler artar ise muayene ve tahlil gerekecektir.. M morruj1
Doktorun yazdigini direk yolladim:KK200:

Ben de ilk 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum sünnetini. Hiç fiyat araştırması falan yapmadım ama. Doğsun eşim zaten 10 gün babalık izninde olacak, o zaman buluruz yapan bir doktor.
İzmir de iki sünnet cerrahisine sordum ikiside 1500 dedi özel klinikti diğer şehirler belki daha uygundur

Merhaba sıvı tüketimini arttırın 3 gün tuzlu ayran tüketin bu durum bebeğe sorun yaratmaz ama sizin halsizlik başdönmesi bulantı sikayetlerinizi tetikler bu durum. Tuz (minimal arttirma) ve su şimdilik yeterli, şikayetler artar ise muayene ve tahlil gerekecektir.. M morruj1
Doktorun yazdigini direk yolladim:KK200:
Çok teşekkür ederim. Değişik bir döngü bu tuzlu yediğimde el ayak şişiyor diğer türlü tansiyon düşüyor ayın 22sinde kontrolüm var o zamana kadar bu şekilde devam edeyim bende .

Hanımlar bana yardımcı olur musunuz 1 buçuk yıllık evliyim 6 aya yakındır bebiş sahibi olmak istiyorum ama olmuyor çok şükür bı sıkıntımiz muayene olduk eşimde bende.tabiki Rabbim ne zman verirse o zman olur da yinede ben sabırsızim sanırım. 3 aydır çok umitlendim her ayda da tekrar regl oldum. Cidden beni çok etkiledi o kadar unitlenip de regl olmak. En son Eylül ayının 30 una regl olmuştum çok umitlendim kan verdim ve doktor gebe olmadığımi bir kez daha söyleyince ağlamamak elimde değildi😔😭ama maalesef bu ay ise 8 ekimde oldum bence hiç normal değil.Ama bı sıkıntım da yok çok şükür.yani normal adet dönemi arası 25 ile 35 gün arası bende 40.gundu.yani nasıl anlatacağımi da bilmiyorum artık inanin o kadar zor ki umitlenip de sonradan olmaması😔😔lütfen bana yardımcı olun bitkisel kür Ler felan deneyeniniz varmı.ne yapmam lazım.bende artık anne olmak istiyorum ve bende o 2 çizgiyi görmek istiyorum 😔😭

Benim de ilk çocuk ama iyileşme süreci yenidoğan da hızlı olduğu için yaptırıyorum bende bide 40 indan sonra çok hareketli olur diye düşündüm göbegiyle beraber iyilesi verir işte🤷
Benim 3. Çocuk ama ilk erkek olacak bu konuda tecrübem yok ama annem ve çoğu kişiden yenidogan dönemde yapılması çok rahat oluyor diye tavsiyeler aldım o yüzden ben de düşünüyorum. Doğumdan hemen sonra hastanede bile olabilir henüz fiyat da almadım araştıracağım ben de 🤗

Ben buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere

E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz? 😬
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu? 😯
Ben küçük kızımı 1 yıla yakın kontrole götürmüştüm. İsteğine bağlı aslında. Ben ilk kızımdan dolayı biraz tedirgin olduğum için bir süre götürüp kanına vitaminlerine vs baktirmistim. Bunda inşallah tabi bir sağlık sorunu da olmazsa bu kadar düzenli götürmem diye düşünüyorum. Topuk kanını doğunca alıyorlar bir de sanırım 1 hafta sonra sağlık ocağı alıyor.

Hanımlar bana yardımcı olur musunuz 1 buçuk yıllık evliyim 6 aya yakındır bebiş sahibi olmak istiyorum ama olmuyor çok şükür bı sıkıntımiz muayene olduk eşimde bende.tabiki Rabbim ne zman verirse o zman olur da yinede ben sabırsızim sanırım. 3 aydır çok umitlendim her ayda da tekrar regl oldum. Cidden beni çok etkiledi o kadar unitlenip de regl olmak. En son Eylül ayının 30 una regl olmuştum çok umitlendim kan verdim ve doktor gebe olmadığımi bir kez daha söyleyince ağlamamak elimde değildi😔😭ama maalesef bu ay ise 8 ekimde oldum bence hiç normal değil.Ama bı sıkıntım da yok çok şükür.yani normal adet dönemi arası 25 ile 35 gün arası bende 40.gundu.yani nasıl anlatacağımi da bilmiyorum artık inanin o kadar zor ki umitlenip de sonradan olmaması😔😔lütfen bana yardımcı olun bitkisel kür Ler felan deneyeniniz varmı.ne yapmam lazım.bende artık anne olmak istiyorum ve bende o 2 çizgiyi görmek istiyorum 😔😭
Eşimde de bende de hiçbir sorun bulunmadığı halde 8 sene boyunca doğal yollardan hamile kalamayan biri olarak sana tavsiye verebilecek son kişi ben olabilirim.
Ama şunu söyleyebilirim ki, eğer olmayacaksa ne kadar ilaç da içsen, bitkisel kür de kullansan olmuyor. Şayet olacaksa da sen hiçbir şey içmesen, normal hayatına devam etsen de oluyor. Tecrübe ile sabittir.

İlk 2 sene korundum, sonraki 3 sene boyunca kendiliğinden olur diye bekledik (çünkü doktorlar hiçbir sebep bulamayınca her seferinde stres dedi gönderdi bizi, ben de kendimi spora verdim o dönem). Neyse 5 yılımız dolunca artık tedavilere başladık. Yumurta çatlatma ilaçları, aşılamalar, 2 de tüp bebek, olmuyordu ki 3. tüp bebek demememizde (ilk ikisinden medikal anlamda hiçbir farkı olmadığı halde) hamile kaldım. Şu an o tedaviden oluşan bebeğimizi taşıyorum.

Ama bir arkadaşıma da daha bekarken polikistik over sendromu teşhisi konmuştu, kız evlendi, ilk aydan hamile kaldı.

Gördüğün üzere kime ne zaman nasip olur onu ancak Allah biliyor. Ki sen daha korunmasız 1 seneyi bile doldurmamışsın. Telaşlanmak için çoook erken. Kafanı rahat tut ve başka uğraşlar bul kendine. Nasipte varsa eninde sonunda olacak zaten. ☺️

Kizlar ilk NSTmiz var mi anlayan bize ne cikmis 🤣

Eklentiler

• 20211011_135930.webp
    20211011_135930.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Biz oğlum doğdugunda yaptırdık suan 2,5 yasında kesinlikle tavsiye ederim çok büyük rahatlık ve çabucak iyileşiyor daha acı duyuları gelişmediği için bebekde zorlanmıyor 😊şuan yaramaz ve zor bi bebek büyüyünce yaptırcak olsak hastaneyi yıkardı eminim 😂

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz. 😔😔

Back
X