• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz. 😔😔
Dua et bol bol cnm sakin olmaya çalış unutma hissediyorlar

Eşimde de bende de hiçbir sorun bulunmadığı halde 8 sene boyunca doğal yollardan hamile kalamayan biri olarak sana tavsiye verebilecek son kişi ben olabilirim.
Ama şunu söyleyebilirim ki, eğer olmayacaksa ne kadar ilaç da içsen, bitkisel kür de kullansan olmuyor. Şayet olacaksa da sen hiçbir şey içmesen, normal hayatına devam etsen de oluyor. Tecrübe ile sabittir.

İlk 2 sene korundum, sonraki 3 sene boyunca kendiliğinden olur diye bekledik (çünkü doktorlar hiçbir sebep bulamayınca her seferinde stres dedi gönderdi bizi, ben de kendimi spora verdim o dönem). Neyse 5 yılımız dolunca artık tedavilere başladık. Yumurta çatlatma ilaçları, aşılamalar, 2 de tüp bebek, olmuyordu ki 3. tüp bebek demememizde (ilk ikisinden medikal anlamda hiçbir farkı olmadığı halde) hamile kaldım. Şu an o tedaviden oluşan bebeğimizi taşıyorum.

Ama bir arkadaşıma da daha bekarken polikistik over sendromu teşhisi konmuştu, kız evlendi, ilk aydan hamile kaldı.

Gördüğün üzere kime ne zaman nasip olur onu ancak Allah biliyor. Ki sen daha korunmasız 1 seneyi bile doldurmamışsın. Telaşlanmak için çoook erken. Kafanı rahat tut ve başka uğraşlar bul kendine. Nasipte varsa eninde sonunda olacak zaten. ☺️
Tabiki öyle çok teşekkür ederim cevabınız için Rabbim bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🤲🏻💕 yani ben gurbet eldeyim uğrasacak bir şeyim yok yani aktivite bulamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 😏bunalmış durumdayım anlayacağınız.🤦Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar 🤲🏻🌹

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz. 😔😔
Gecmis olsun insallah durur ve daha fazla kisalmaz. Suanki uzunlugu ne kadar cikti?

Kızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
İlk bebeğimde yenidoğan sünneti yaptırdık doğumdan 48 saat içinde olması gerekiyor anestezi almıyor çok rahattı bir kremle atlattık şükür hemen yaptırmak istemeyenler içinse 4 aylıkken öneririm dönmeye başlamadan olursa bebek için en iyisi daha da uzatmak isteyen olursa 2-6 yaş arası önerilmiyor bu yaş aralığına göre karar verilir .🌸🌿

Doktor olarak da sünnette çocuk cerrah Cem Kara’yı öneririm istanbul için hepsi sağlıkla kolaylıkla atlatsınlar inşallah

Benimde kısalmış 😔 çok geçmiş olsun

Benim 3. Çocuk ama ilk erkek olacak bu konuda tecrübem yok ama annem ve çoğu kişiden yenidogan dönemde yapılması çok rahat oluyor diye tavsiyeler aldım o yüzden ben de düşünüyorum. Doğumdan hemen sonra hastanede bile olabilir henüz fiyat da almadım araştıracağım ben de 🤗
Aslında en güzeli o hatta dogumhaneden çıktığı gibi yapıyorlar ama benim hastanemde çocuk cerrahisi yok malesef başka ilçede o yüzden başka gün yaptırabilicem 🤱

Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavusuruz bebeklerimize dua edecez yapcak hiç bişeyimiz yok🙏🏻

Dua et bol bol cnm sakin olmaya çalış unutma hissediyorlar
Elimden tek gelen sakin kalmak ve dua etmek zaten Rabbim inşallah vaktini doldurmasını o zaman doğmasını nasip etsin 😔
Gecmis olsun insallah durur ve daha fazla kisalmaz. Suanki uzunlugu ne kadar cikti?
Çok sağol, kendi doktorum 12.5 ölçtü tıpa sevk etti, burada da 20 mm ölçüldü normali kaç olmalı bilmiyorum ama kısaymış
Benimde kısalmış 😔 çok geçmiş olsun
Çok sağol snaa da çok geçmiş olsun 😔 senin ne kadar çıktı uzunluğu?

Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavusuruz bebeklerimize dua edecez yapcak hiç bişeyimiz yok🙏🏻
Çok sağol sana da çok geçmiş olsun 😔 umarım ya inşallah vaktinde zamanında gelirler. Daha çok erken 😔

Elimden tek gelen sakin kalmak ve dua etmek zaten Rabbim inşallah vaktini doldurmasını o zaman doğmasını nasip etsin 😔

Çok sağol, kendi doktorum 12.5 ölçtü tıpa sevk etti, burada da 20 mm ölçüldü normali kaç olmalı bilmiyorum ama kısaymış

Allah razı olsun , 25 çıktı benmde 😔

Allah razı olsun , 25 çıktı benmde 😔
Benimde ölçüldü ama kaç çıktı bilmiyorum iyi dedi dosyam gelince bakarım oraya yazdı

Aynen , bende daha hastanedym tekrar muayene olcam inşallah iyi sonuç alırım , alırız hepimiz 🤲
Ah inşallah ya, inşallah güzel sonuçlarla gel sende 🤗
Benimde ölçüldü ama kaç çıktı bilmiyorum iyi dedi dosyam gelince bakarım oraya yazdı
Tamam bakalım bir bak acaba normal ne kadar olması lazım gerçekten merak ettim benim epey kısalmış gibi geldi,bu gidişle 37 ve sonrasını görmem imkansız gibi

Ah inşallah ya, inşallah güzel sonuçlarla gel sende 🤗

Tamam bakalım bir bak acaba normal ne kadar olması lazım gerçekten merak ettim benim epey kısalmış gibi geldi,bu gidişle 37 ve sonrasını görmem imkansız gibi
Ya bilmyrum da 36 vs görsek razıyım ben yine de

Ya bilmyrum da 36 vs görsek razıyım ben yine de
36 çok çok iyi olur gerçekten 34e ulaşabilirsek küvezde bile kalmayabilirmiş. Rabbim biraz daha zaman versin bize inşallah ya sağlıcakla kucağımıza alalım çocuklarımızı 😔

Back
X