• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bakalim bugun dr ne dicek ben de meraklandim simdiii

Sertlikle kSilma brbrnden cok farkli seyler🥴 kasilmada yavas yavas karin toplaniyor tepe gibi oluyor semsert. Max 1 dk suruyor saliyor kendini. Ama sertlikte bildigin bebegin sertligi tum karinda🥰

Dogurunca olcer alirsan o olcum yanlis olur. Dogum oncesi kilona gore al, bebek ckinca zaten baya bi iniyo gobis, geriye kalan bingil bingil goruntu de zaten korsenin sana verdigi araliga oluyor. Biz cok kilo almadik o yuzden sonrasini beklemeye gerek yok. Bol olursa da bi ise yRamayacak zaten
Ama ya sarmazsa belimi 😭🤣

AA sonuçta hepimizin ki küçük olucak ki yenidoğan diye birşey niye var o zaman anlamadım
Olur mu bazı bebelerin ciddi küçük bazıların ki büyük oluyor o yapısına göre mi artık genetik mi bilmiyorum her bebeğin farklı oluyor

Kizlar doktor receteye progestan kapsul hazneye yazmis. Bana aciklarken de vaginaya uygulucaksin demisti. Icinizde bu kapsulu fitil gibi uygulayan var mi uygulaniyor mu🙄 prospektusunde yazmayinca acaba mi dedim🥴

Kizlar doktor receteye progestan kapsul hazneye yazmis. Bana aciklarken de vaginaya uygulucaksin demisti. Icinizde bu kapsulu fitil gibi uygulayan var mi uygulaniyor mu🙄 prospektusunde yazmayinca acaba mi dedim🥴
Evet hem vajinal hem oral oluyor. Vajinalden saha etkili oral da çok yan etkisi oluyormuş

Uugulaniyor fitil seklinde kullanmistim

Ben gebeliğin başından beri fitil olarak kullanıyorum daha etkili olduğunu söylemişti doktor

Kızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım🙏🏻

Eveet galiba 40 gün içinde yaptıracağız
40 gün içinde doktora gidiliyorsa ben de bi sorarım bari
Aklımı çeldiniz 😂
Kızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım🙏🏻
Geçmiş olsun
İnşallah müdahaleyle geciktirebilirler doğumu

Back
X