• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Makalelerden okudugum kadaryla bebislerin pipisi 3 haftadan sonra yaglanmaya basliyormus. Pipi yaglandikca iyilesmesi daha zorlasiyormus. Ilk 3-4 haftada yaptiran arkadaslarimin hepsinde bebek sadece iki gun memeye cok duskun oldu o kadar. Aglamadilar bile🥰
Onu bilmiyordum bak
Dur doğunca doktora kontrole gidiyordur mutlaka
Doktoruna sorarım olmadı
Gidiliyor di mi doktora ilk 3 hafta içinde? 😬

Onu bilmiyordum bak
Doktoruna sorarım olmadı
Gidilir gidilir
Aşıları oluyorgerçi aşıları sağlık ocağı artık yapıyormuş topuk kanı işitme testi
Şimdiden çocuk dr araştırın son da bulmak zor

Gidilir gidilir
Aşıları oluyorgerçi aşıları sağlık ocağı artık yapıyormuş topuk kanı işitme testi
Şimdiden çocuk dr araştırın son da bulmak zor
Ben buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere

E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz? 😬
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu? 😯

Ben buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere

E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz? 😬
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu? 😯
Hem doğunca bi de doğduktan sonra sanırım aylık kontrolleri için gidilir. Sünnet içinde çocuk cerrahı araştır düşünüyorsan

Ben kendime güvenemiyorum ya
Kesin çocuk daha kolay iyileşiyordur da
Ben iyileşemem, alışamam hemen 😂
😂😂
Biz de yaptıracağıız o bebeklik eşiğini kaçırıp 10 yaşına kadar bekleyenler oluyor 😂😂
Evett ben 40 i çıkınca bebisimle memlekete kacicam sonra bahaneler çıkar kalır o 😂
Yaa ben kıyamam ki 😁 belki küpe vs takmayacak annesinin 7 tane deliği var gereksiz yere deldirmisim diyorum küçükken kapanmiyo bile o açılan delikler .büyüsün kendi karar versin ,saygı duymak lazım :confused:
Yenidoğan farklı canim iyileşme çok hızlı enfeksiyon hastalıklarına vs avantajı çok ve aklı ermeye baslayinca çocuk için bir travma da olabiliyor o açıdan bebeklikte öneriliyor
Makalelerden okudugum kadaryla bebislerin pipisi 3 haftadan sonra yaglanmaya basliyormus. Pipi yaglandikca iyilesmesi daha zorlasiyormus. Ilk 3-4 haftada yaptiran arkadaslarimin hepsinde bebek sadece iki gun memeye cok duskun oldu o kadar. Aglamadilar bile🥰
Evet katılıyorum👍

Teşekkür ederim 😇 ben normalde de iyiydim elhamdülillah yine iyiyim ama açılma devam edip etmediğini bilmiyorum nst de sancı çıkmadığı için bakmıyorlar yarın kontrolüm var o zaman bakar umarm. Şmdiy pogestan ve Bi hap ile devam ediyorum hapı bırakalım dedi Dr um ağrı olmdğı için.ha ama bugun nst de br 2 defa 40 ı gördk biraz geçti o kadar sen nasılsın çık yormadın inşallah kendni
Bende iyiyim çok şükür canım. İki gün biraz dolandım yordum kendimi kasılmalar fazlalaştı. O yüzden dün ve bugün full yatıyorum. Çarşamba randevum var. Bakalım inş herşey yolundadır.

Onu bilmiyordum bak
Doktoruna sorarım olmadı
1 hafta sonra anne bebek gidiyor diye biliyorum hatta doğum paketlerin de var doğumdan sonra ilk muayene ücretsiz vs diye kampanyalar oluyor

Bende iyiyim çok şükür canım. İki gün biraz dolandım yordum kendimi kasılmalar fazlalaştı. O yüzden dün ve bugün full yatıyorum. Çarşamba randevum var. Bakalım inş herşey yolundadır.
Hadi inşallah. Bu arada evde kullandığın Bi ilaç var mı şuan

Bak kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
Devlete gidemiyorum bu randevu muhabbetleri yüzünden
Sinir geliyor bana devlette
Tek bi özel hastane var
O yüzden mecbur orsa yaptırırım herhalde
Belki kendi memleketimde de olabilie
O da cazip geldi
Ama 3 haftalıkken eşim bizi yollamaz 😬

Back
X