• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben de sabah uyurken uyandım hareketine resmen ama sağda şu an yoğunluklu hareket. Ama aşağıdan da kıpırdanmalar geliyo. Bu kadar hereket edip edip de dönesi gelmemesi çok ilginç ya 🤣
BElki donmustur cnm hic belli olmuyor ne zmn nerde ollduklari😁 donmesi normal dogum icin onemli dimi sezeryan da bir etkisi yoktur herhalde

Kızlar benimki hep kasıklarım ve göbek deligim ve yanlarımda çok sert vuruyor birde bugün ilkkez midemin altından pıt pıt sesleri vururken duydum . Esime diyorum ayaklarimi daha kuvvetli ellerimi o ayakları diyor ama bence elleri kuvvetli baş aşağı ise kesin göbek deligime yanlara elleri vuruyor demi ?😁

Keyfi yerinde olsun da napalım 🥲
😍 Kesinlikle. Benimki ise yukarıda yazdığım gibi hep sağ ve sol göbek deliği çevresi ve altında güçlü hareketleri ama bugün mideme doğru hareket ederken pıt pıt duydum sesi 😳 şaşırdım acaba ayakları mi idi anlamadım daha var 2 hafta kontrole

Ye gülüm ye annem zorla kendini 😂 hep beraber şişelim lütfen diyet grubunu söz ben açam yeter ki beni yalnız bırakmayın 🤣
Hahaha 😂 ben zaten kilolu olarak hamile kaldığım için süreci ne kadar az kilo ile tamamlarsam hem bebiş hem benim sağlığımız için daha iyi:) yani hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana sadece 1.5 kilo aldım ama aranızdaki en kilolu hamiş ben olabilirim:-D
Acaba bi terslik mi var ya ben hala aynı kiloyum 🙄🙄🙄
10 gün önce çocuk kilo almış görünüyordu gerçi
Ama epey zaman oldu
Acaba iyi besleyemiyor muyum? 🤦‍♀️
Bebiş normal ilerliyorsa bir sorun yoktur canım takılma, ben ilk günden bu güne kadar toplam 1.5 kilo aldım mesela ama bebişin gelişimi haftasıyla normal gidiyor hep

Merhaba kızlar. Aranızda kan uyuşmazlığı olanlar vardı sanırım. O mesajları bulamadım da. Ben 27+3 teyim şu an . İki hafta sonra kontrolüm var. Uyuşmazlık iğnesi 28. Haftada mi vuruluyordu doktorum da unuttu heralde söylemeyi . Ben kanamam olduğu için 8.haftada vurmuştum . Doktorum 28 lerde de olur demişti yanlış hatırlamıyorsam. Sıra almalı mıyım bu hafta iğne için ?

Back