• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bence gerek yok emzirme yastığına zaten 1 gün kalacağız. Bazen insanlar abartıyor 🙄 bu arada bende kabin boy bavul düşünüyorum 2 çanta olmasındansa böyle daha mantıklı
Ben kabin boy valiz yaptim. Eve gidince fotografini atarim. Emzirme yastigi dik oturmayinca ise yaramiyor. Sezeryan olup hastane de dimdik oturabilen varsa alnindan öperim :KK70:

Demi görünce bi şaşırmadım değil yani 🙄
Sezeryan da 2 gün kalınıyormuş normal de 1 gün aynn bavul en rahatı olacak 👍🏼
Benim kafama takılan tek şey bu haftalarda hazırlarsak 2 ay var daha bavulda kokusu değişir mi acaba kıyafetlerin

Kız bavul dediysem kabin boy bavul 🤣🤣 ikimizede yeter yani çok çanta olmasın kalabalık olur
sen hangisinden düşünmüştün
Ayy inşallah mamaya gerek kalmaz onu takma kafaya süt gelcek süt gelcek diye çağır sütü 🤪
Ya bn YouTube da çanta hazırlayanları görmüştüm emzirme yastığını bile götüren vardı ona gerek Varmı 🤔
Benimki kabinden büyük sanırım
Da sırf ona özel bavul alamam
Kusura bakmasın 😂

Emzirme yastığına bi şey demedi
Onu hatırlamıyorum 👀

Emzirme sütyenini en sonlara doğru alın dedi
Göğüsler son haftalarda fazla büyüyebiliyor dedi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    174,5 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye🙄
Bide utuledigimiz seyler kiris burus olmicak mi ya en cok gecelikler sabahliklar vs, onlara bi cozum oneriniz varsa alirim🙈
Ben 30. Hafta itibariyle çantayı hazırlamaya başlayacağım gel gör ki çanta dahil içine koyulacaklar falan hiçbir şey yok elimde 😅😅 bence haftada bir çıkarıp kırışanları ütüleyelim daha iyi olur 😅

Back