2021 Aralık Anneleri

Benim başli başinca mide problemim var ve 5,6 yildir malesef mide koruyucu kullaniyorum.. mide koruyucu kullanmadan kahvalti bile edemiyorum okadar vahim bi durumdayim.. hamileligimi ogrendigimden bu yana da hic kesmeden devam ettim.. sadece 1,2 defa mide yanmasi yasadim sukur 🙏 doktoruna danış uygun bulursa kullanirsan faydasi oluyor baya..
Hatta ayiptir solemesi aksam uzeri sogan bile yedim sukur bisey yok midede 🤣🤣
Ben yarın sabah ilk iş doktoruma mesaj atayım bu mide koruyucusu olayına gireyim en iyisi 😂
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Gece olmasın istiyorum. Yatınca dahada artıyor midemden başlıyor yemek borum ve bogazıma kadar. Şurup bir tık rahatlatıyor o şekilde uykuya dalıyorum.
Ya gerçekten bugün doğru düzgün yemek bile yiyemedim kahvaltıdan sonra başlıyor gece yatana kadar bir tek kahvaltıda rahatım. Şurup çocukluğumdan beri içemiyorum tablet rennie çiğniyorum ama o da kısa süreli yanmayı geçiriyor. Uykumdan uyanıyorum artık yemek borum boğazım yanıyor sanki ağzımın içine geliyor alev alev sıcaklık 🥺 2 ay daha nasıl sabrederim bilmiyorum kötü şeyler söyleyip isyan edince bebeğime haksızlık ediyormuş gibi hissedip daha çok üzülüyorum delirmek üzereyim 🤪

Kizlar benim oglan aşırı hareketli ve bugun gobek deligimin oldugu yere toplandi surekli... top seklinde kaldi.. korktum kasılmami acaba die sizce olabilirmi ?
Sürekli kaburgama ve mideme calisiyor ayaklari ciddi anlamda da can yakmaya basladi..🤔
Benim de aynı şekilde oluyor. O top şeklinde kalması kasılma oluyor dedi doktorum bir anda sertleşip top gibi kalıyor. Bununla birlikte belden sırttan başlayan kasıklara vuran ağrı varsa hastaneye git dedi, eğer sadece top gibi kalıyorsa yalancı kasılma vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Ama çok rahatsız edici bir his tabi sanki göbek benim göbeğim değil de ağırlık yapıyor gibi hissediyorum öyle olunca

Benim de aynı şekilde oluyor. O top şeklinde kalması kasılma oluyor dedi doktorum bir anda sertleşip top gibi kalıyor. Bununla birlikte belden sırttan başlayan kasıklara vuran ağrı varsa hastaneye git dedi, eğer sadece top gibi kalıyorsa yalancı kasılma vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Ama çok rahatsız edici bir his tabi sanki göbek benim göbeğim değil de ağırlık yapıyor gibi hissediyorum öyle olunca
Sukur agri yapmiyor ama toplanip kaliyor bi anda ..dokaniyorum o anda duzeltsin diye baya sonra da saglam bi tekmeler geliyor.. ne sagima yatabiliyorum ne soluma surekli kaburgalarimda 🙄🙄

Ben artık midem yüzünden dik yatmaktan olduğunu düşünüyorum kalça ağrımın. O kadar saçma bi yükseklik veriyorum ki baş kısmıma yastıklarla. Omurgam anormal ötesi bi halde oluyo.

Ben artık midem yüzünden dik yatmaktan olduğunu düşünüyorum kalça ağrımın. O kadar saçma bi yükseklik veriyorum ki baş kısmıma yastıklarla. Omurgam anormal ötesi bi halde oluyo.
Benim de sürekli yan yatmaktan kaburgalarim sirtim cok ağrıyor. Gece de üzerine yaptığım taraftaki bacağım ağrıyor. Başladı ağrılı uykular. Zaten midem her dk yanıyor kulaklarıma kadar acıyor resmen.

Kızlar Allah aşkına şu mide yanmasına farklı bir çözüm yok mu ? Soğuk süt içtim, soda içtim, doktorumun onayıyla rennie içtim ama maalesef hala cayır cayır yanıyorum. Sanki yemek borum alev alıyor çok fenayım
Gaviscon sürüp ve doktorum yeni panter isminde mide koruyucu verdi mide koruyucuyu sabah aç alıyorum gün içinde aşırı yanmam olmuyor

Kızlar Allah aşkına şu mide yanmasına farklı bir çözüm yok mu ? Soğuk süt içtim, soda içtim, doktorumun onayıyla rennie içtim ama maalesef hala cayır cayır yanıyorum. Sanki yemek borum alev alıyor çok fenayım
merhaba canım bendede aynı sıkıntı var gavısgon ıcıyorum bırebır cok iyi gelıyor

Perşembe günü inşallah siftah yapıcaz kızçeme mobilya bakmaya gidicez 🤣🤣
Biz çaktırmadan her şeyi tamamladık nerdeyse bu ay😂😂😂
Sondan başlayıp geçmişim seni
Bana doktor gaviscon vermişti
Kafası midemdeyken çok ağrım oluyordu
Döndüğünden beri rahatım çok şükür ama

Su içmeyi artır. En az 2 litre ama. Ben en az 2,5 içtiğim zaman faydasını görüyorum.
3 litre içiyorum ben hergün suyu. Limonlu su falan yapıyorum enfeksiyona iyi geliyor diye onu da içiyorum ama yok yani ne idrar yolu enfeksiyonum ne vajinal enfeksiyonum geçmiyor. Allahtan kaşıntı koku falan yok

3 litre içiyorum ben hergün suyu. Limonlu su falan yapıyorum enfeksiyona iyi geliyor diye onu da içiyorum ama yok yani ne idrar yolu enfeksiyonum ne vajinal enfeksiyonum geçmiyor. Allahtan kaşıntı koku falan yok
Benim de öyle
En az 2 litre içerim
Ama kronik olarak enfeksiyonum var
Aynı sizin gibi ben hissetmiyorum hiçbir şey
Hep tahlilde çıkıyor

Canım hamileliğimin en başından bu yana bende de var enfeksiyon hem idrar hem vajinal ... ne kullandıysam geçmedi.. doktorumun söylediği şey bağışıklığımız düştüğü için sürekli enfeksiyon oluyormuş verilen ilaçlar da kalıcı çözüm için değil hafifletmek içinmiş.. şuan antibiyotik kullanıyorum ona rağmen devam ediyor sikayetlerim.. sanırım çekicez doğuma kadar.

Benim de öyle
En az 2 litre içerim
Ama kronik olarak enfeksiyonum var
Aynı sizin gibi ben hissetmiyorum hiçbir şey
Hep tahlilde çıkıyor
Aynen öyle asla hissetmiyorum ama her daim enfeksiyonum var. Çok ilaç kullanıyorum bebeğe zarar vericek diye kullanmaktan korkuyorum bu defa da kullanmazsam enfeksiyon ona ulaşıp zarar verir diye korkuyorum. Umarım sıkıntısız bir şekilde doğumu görürüz enfeksiyondan gına geldi

Canım hamileliğimin en başından bu yana bende de var enfeksiyon hem idrar hem vajinal ... ne kullandıysam geçmedi.. doktorumun söylediği şey bağışıklığımız düştüğü için sürekli enfeksiyon oluyormuş verilen ilaçlar da kalıcı çözüm için değil hafifletmek içinmiş.. şuan antibiyotik kullanıyorum ona rağmen devam ediyor sikayetlerim.. sanırım çekicez doğuma kadar.
Ben bir yerde vajinal yapıdan da kaynaklandığını okumuştum. Hamilelikten önce de sık olurdu ama bu kadar sık değildi şimdi resmen tavan yaptı. Umarım bebişlere zararı olmadan hayırlısıyla yaparız doğumu 🤲🏻 sonrasında gidip kesin bir çözümünü arayacağım ürolojide

Aynen öyle asla hissetmiyorum ama her daim enfeksiyonum var. Çok ilaç kullanıyorum bebeğe zarar vericek diye kullanmaktan korkuyorum bu defa da kullanmazsam enfeksiyon ona ulaşıp zarar verir diye korkuyorum. Umarım sıkıntısız bir şekilde doğumu görürüz enfeksiyondan gına geldi
Onun kar zararını doktor mutlaka yapıyordur diye düşünüp hiç zarar kısmına odaklanmamayı seçtim ben de
Yoksa hep endişeli geçer hamilelik 🙈

Onun kar zararını doktor mutlaka yapıyordur diye düşünüp hiç zarar kısmına odaklanmamayı seçtim ben de
Yoksa hep endişeli geçer hamilelik 🙈
Ben yapı olarak evhamlıyım biraz o yüzden sürekli endişeliyim 😅 güzel mantık ama keşke bende uygulayabilsem 😂

Canım , gynoferro Sanol mu kullaniyosun ? Memnun kaldin mı ve kan değerlerini düzenledi mi ? Benim bir onceki drm gynoferro verdi şuan gittiğim doktor ocean mumy verdi . Ama ocean mumy henüz almadım . Elimde hiç acmadigim gyno Ferro var onu kullanabilirim demi demir takviyesi için
canm ben ilk hamileligimde hep ocean mummy kullandim. herseyi ocean kullandim dogumdan sonra ogluma da ayni sekilde. bunda da 6 haftadir kullaniyorum sadece. hatta arada 2 hafta aksattim. şöyle soylim kanım aynı laboratuvarda 10.7ydi 1 ay donra 12.9 çıktı 🤷🏻‍♀️

Bende oreferon yazmis devletin karsiladigi ama kabizlik fln yapti.ilk gebelikte solgar kullanmistim ama maltofer mi iyi onu sorim dedim:)bu arada degerin nasil cnm ferritin
Ferritin degerim 19 🤦🏻‍♀️ ama hep düşüktü benim. nasil yükselir hic fikrim yok.. oğlumun da demir degerleri hep düşük. belki gebelikte yüksek tutsak dogumdan sonra bebekte de iyi olur 🤷🏻‍♀️ hgb yukseldi onu demir ilacina bagladim ama direk ferritine mi bakmak lazim? bide hep merak ettiğim konu demirim düşük ama demir bağlama mi bi deger hep referans araligindan yuksek. en fazla 145 olmasi gerekirken 185 cikiyo

Back