2021 Aralık Anneleri

Ben bi şey icmek isyemiyorum yani canım cekmiyor. Ama öncesinde süt için yapılabilen bir şey var mı onu merak ediyorum.

Sütle ilgili şeyler şuan erken doğulu tetikleyebilir bence. Doktoruna sorup öyle hareket et canım. Ben kardeşimden biliyorum süt için tek faydalı şey bol su ve yeşillik gerisi boş.

Kızlar 2.doz tetanoz aşısını cuma günü öğleden sonra vuruldum ve bugün bütün gün (pazar ve şuan pazartesi gecesi) kolumun agrisindan duramıyorum ilk dozda da böyle olmuştu , şimdi 2.de aynı acaba parol içsem sakınca olur mu uyumam lazım 2 gecedir gözüme uyku girdiği yok nefes alamıyorum ağrıdan

Buz koymadın mı?

Allah seni ya akşam akşam güldürdün
Kız hepimizin bi yeri ağrıyor
Ben hepsini yazmıyorum yazsam ooo Bu yaştan sonra bebek yapınca daha zor oluyormuş ama valla inşallah büyütmesi kolay olur Geçici ağrılar olsun inşallah canım gülün diye yazdım haklılık payı olsa da

İkinci gebeliğiniz mi? Normalde sizde de kan uyuşmazlığı olması gerekiyor da. Ama ikinci gebelikse gerekiyor diyenler de oluyor.
İlk gebeliğim ikinci gebelikte risk olmaması için ilk gebelikte vurulması gerektiğini söyledi doktorum . Hatta bundan 30 yıl önce teyzem ve eniştemde kan uyuşmazlığı varmış O zamanlar heralde bu kadar dikkat edilmiyordu teyzem ikinci gebeliğinde erken doğum yapmış ve bebek 2 gün küvezde kalıp ölmüş sonra Araştırma hastanesine gelmişler istanbula ordaki prof demiş kan uyuşmazlığı sebebiyle 2 gebeliğinizde bunu yaşadınız o yüzden ilk gebelikte vurulması gerekirmiş doğduktan sonra da eğer bebeğin kanı pozitif olursa 72 saat içinde iğne yapılıyormuş eğer bebekte anne gibi negatif olursa gerek yokmuş

Geçmiş olsun. Benim doktorum da herkeste farklı fiyat çıkıyor dedi gerçekten de öyle sanırım bi arkadaş 40 Ödemiş sen 200 ben 120-130 civarı. Neyse artık şifa olsun da gerisi önemli değil
Valla kimisi 3.75 kime ne denk gelirse dediğin gibi sorun olmasında para önemli değil sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Bnm ağrılar bn takip ettim adet dönemlerinde çok oluyor birden başlayıp birden gidiyor
Benim duzensizdi zaten. Ama karın ağrım gebelik başından beri var. Son zamanlarda kasık ağrısı çok fazla oldu. Hiçbir işi tam yapamıyorum ağrıdan yorgunluktan Bulaşık makinesini bile boşaltana kadar tüm evi temizlemis gibi oluyorum. Kızların odasını düzenliyorum heryer dandini

Bir soruuuu şu süt yapan çaylardan erkenden içmeye başlayabiliyoz mu? Bir de süt damlaları var
Neden erken başlıyorsun? Gelinimiz yeni doğum yaptı sütü gelmiyordu, sürekli emzirerek, yediklerine dikkat ederek bide humana ile bi içecek daha aldı onunla geldi. Şimdiden gerek yok bence. O daha doğumdan önce mama alacaktı alma dedim. Kendini sütü gelmeyeceğine sartlandirdi Çok şükür şimdi geliyor ama. Sen de sütüm bol olacak diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…