2021 Aralık Anneleri

Koymadım bilmiyorum ki koyulması mi lazımdı ölüyorum resmen dün den beri nefes almakta bile zorlanıyorum sancidan . Koymam mi lazım şimdi koysam geçer.mi 😔
Koy koy rahatlatır. Bana ağrırsa buz koy dediler birincide korkudan koydum daha ağrımadan. 2.de unuttum. Ağrı da yapmadı çünkü.

Neden erken başlıyorsun? Gelinimiz yeni doğum yaptı sütü gelmiyordu, sürekli emzirerek, yediklerine dikkat ederek bide humana ile bi içecek daha aldı onunla geldi. Şimdiden gerek yok bence. O daha doğumdan önce mama alacaktı alma dedim. Kendini sütü gelmeyeceğine sartlandirdi 🙄 Çok şükür şimdi geliyor ama. Sen de sütüm bol olacak diye düşün.
Çok pozitifim ben de önden bi hazırlık varsa bilmiyorsam diye sordum canım.

Ben bi şey icmek isyemiyorum yani canım cekmiyor. Ama öncesinde süt için yapılabilen bir şey var mı onu merak ediyorum.
Öncesinde yapabileceğin şu var doğuma gitmeden önce hurma ve zemzem doğumdan çıkınca da ilk hurma ve zemzem suyu benim hastanede hemen inmişti sezeryan olmuştum.Bunlari yiyip içmiştim.Nasip olursa bunda da yapacağım.

Ben hepsini yazmıyorum yazsam ooo 😂😂 Bu yaştan sonra bebek yapınca daha zor oluyormuş ama valla inşallah büyütmesi kolay olur 😬🤲🏻 Geçici ağrılar olsun inşallah canım gülün diye yazdım haklılık payı olsa da 😁
Yaz ya bi daha mı gelcek bu zamanlar 🤣🤣

Kızlar 2.doz tetanoz aşısını cuma günü öğleden sonra vuruldum ve bugün bütün gün (pazar ve şuan pazartesi gecesi) kolumun agrisindan duramıyorum ilk dozda da böyle olmuştu , şimdi 2.de aynı acaba parol içsem sakınca olur mu uyumam lazım 2 gecedir gözüme uyku girdiği yok nefes alamıyorum ağrıdan
Kolonyalı buzdolabına koy soğuk soğuk onunla masaj yap bana da burdan önermişlerdi çok iyi gelmişti

Bak tanıyan tanıyor 😍🙈
İfşa oldun 😂
Bu gidişle böyle bişi alcam 🤣🤣🤣 herşeyimi taşır en azından arabanın arkasına bağlarım 😝🙈
Çocuk biraz büyüyünce ve iki çocuğun varsa bence harika fikir bu
Ciddiyim yani 😬

Bir soruuuu şu süt yapan çaylardan erkenden içmeye başlayabiliyoz mu? Bir de süt damlaları var 🤔
Aslinda cok mantikli ama evet sutun gelmesi demek dogumu erkene cekmek demek o yuzden Allah korusun😂
hamilelikte alinan kilolarin bir kismi yag depolarini dolduruyormus. Hamilelikte dolan yag depolari dogumdan sonra sut uretimi icin calisiyormus. O zaman yag depolayalim🤔

Cok geçmiş olsun🙏🏻 Bebegin hareketleri normal ama dimi cumadan beri?
Cok şükür o iyi kuzum hareketli ben iyi değilim 😔 hiç uyku uyuduğum yok sıcak su ile duşta aldım sıcakta kalinda giyindim aynı . Hamileliğin ilk ayları hep böyle oldum koluma ağrı girdi ama tetanozdan sonra bu 2dir aynı o gün değil ertesi gün başlıyor ağrım nefes dahi alamiyorum

Back