- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Kaburgamın dibindeydi kafası ya ortada.merve dün senin kız tam nerdeydi göbek deliği üstüne çıkmış mj bnm orası taş gibi ya arada kıpraşıyor ama çözemedim
Pozisyon değişmiş miKaburgamın dibindeydi kafası ya ortada.
Yandaydı galiba öncekinde.Pozisyon değişmiş mi
yok vallaKagit vermedimi cnm fl tek olarak yazmamis burda oranlari yazmis
Ben tanıdımTanıtmicem
Bilenler varmış bakZehra değil mi?
Tahmin ettimBilenler varmış bak
Allah seni ya akşam akşam güldürdünArtık yazım tarzından birbirimizi tanımaya başlamışız sanki bu iş tehlikeli yerlere gidiyorBeni de nerde sorun var ağrı sızı var orda bulabilirsiniz mesela
Bnm ağrılar bn takip ettim adet dönemlerinde çok oluyor birden başlayıp birden gidiyorArtık yazım tarzından birbirimizi tanımaya başlamışız sanki bu iş tehlikeli yerlere gidiyorBeni de nerde sorun var ağrı sızı var orda bulabilirsiniz mesela
Iyimis bu iki bebek sigar benceBu gidişle böyle bişi alcammoniev Katlanır TaÅıma Arabası Vagon Tip AlıÅveriÅ El Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
moniev Katlanır TaÅıma Arabası Vagon Tip AlıÅveriÅ El Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl herşeyimi taşır en azından arabanın arkasına bağlarım
Demi herşeyi koyarımIyimis bu iki bebek sigar bence
Ben sanmiyorum dogumdan once icilmez gibi:sBir soruuuu şu süt yapan çaylardan erkenden içmeye başlayabiliyoz mu? Bir de süt damlaları var
Bilmim bn hiç içmedim kiBir soruuuu şu süt yapan çaylardan erkenden içmeye başlayabiliyoz mu? Bir de süt damlaları var
Dogumdan sonra humana alirim digerinde hic icmemistm bakalmBilmim bn hiç içmedim kiiçilmez sanki
Ben sanmiyorum dogumdan once icilmez gibi:s
Bilmim bn hiç içmedim kiiçilmez sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?