- 1 Kasım 2019
- 1.999
- 3.840
- 133
- 26
fl me le demedi ki de kizBoyu kolay fl 7 le çarp
Maşallah![]()
aha bole bise cektim nedir bilmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fl me le demedi ki de kizBoyu kolay fl 7 le çarp
Maşallah![]()
Rahat yatabilmek suan yatakta donmek kalkmak zorlaniomDoğum yaptıktan sonra şunu yapıcam diyeceğiniz neler var kızlar ?
Bnm yüzüstü yatmak ve hamama gidip kırklanmakbide masaj istiyorum
![]()
Kagit vermedimi cnm fl tek olarak yazmamis burda oranlari yazmisfl me le demedi ki de kiz
Yuzustu yatmak, kizarmis sosis yemek bi de ben cok inanmiyorum ama etrafimdakiler israr etti sacimi kestirmedim hamilelikte sacimi kestirmeekkkDoğum yaptıktan sonra şunu yapıcam diyeceğiniz neler var kızlar ?
Bnm yüzüstü yatmak ve hamama gidip kırklanmakbide masaj istiyorum
![]()
Evet ben de kestircem valla :))Yuzustu yatmak, kizarmis sosis yemek bi de ben cok inanmiyorum ama etrafimdakiler israr etti sacimi kestirmedim hamilelikte sacimi kestirmeekkk![]()
![]()
Bn kestirdimYuzustu yatmak, kizarmis sosis yemek bi de ben cok inanmiyorum ama etrafimdakiler israr etti sacimi kestirmedim hamilelikte sacimi kestirmeekkk![]()
![]()
Kağıtta oluyor bundan anlamadımfl me le demedi ki de kiz
Adımı değiştim umarım tanıdınTuzlu yediğim zamanlar veya az su içtiğim zamanlar bazen parmaklarım şişiyor
Bi de çok ayakta kalduysam ayaklarım
Ama geçiyor sonra gün içinde
Bi kere ayak parmaklarıma şaşırmıştım bunlar benim mi diye![]()
Sen tanıma diye değiştirdim
Sac kestirince noluyomus kiYuzustu yatmak, kizarmis sosis yemek bi de ben cok inanmiyorum ama etrafimdakiler israr etti sacimi kestirmedim hamilelikte sacimi kestirmeekkk![]()
![]()
Ben de sosisli istiyorum yaYuzustu yatmak, kizarmis sosis yemek bi de ben cok inanmiyorum ama etrafimdakiler israr etti sacimi kestirmedim hamilelikte sacimi kestirmeekkk![]()
![]()
Windows 95 mi bu? Çocukluğuma gittim geldim bi anfl me le demedi ki de kiz
Güzel haberSen tanıma diye değiştirdim![]()
TanıtmicemGüzel haber
Başarılı oldun![]()
PikiTanıtmicem![]()
Bol su içince inşallah geçerTurşu hiç yemiyorum korkudan bnm ayaklar şişiyor ayakta durunca çok
Valla artık tuzsuz ekmek aldım tuzu azalttım bakalım nolcak![]()
Zehra değil mi?Adımı değiştim umarım tanıdın![]()