2021 Aralık Anneleri

Sence gaz sandığıö sancı mı yani? 👀
Doğum sancısı beline vurur böyle iğne batar gibi ilkten az az olur sonrasında sancı aralığı siklasir birde karnın da bebek sivrilesir doğum pozisyonuna gelir sertleşir
Bende ilk doğumda sancı nedir bilmiyordum 37+0 da gece karnım ağrıyor sandım ne bileyim hic dogumun baslayacagi aklima gelmedi 😄suyum felan da gelmedi sabahda kontrol vardi yattım uyudum uyandım meğerse dogum baslamis saatlerce sancı cekmisim acil sezaryen 😅

Aynen sorma bi tur doğurmuş olsaydım en azından fikrim olurdu
Şimdi o mu bu mu diye tedirginim 🙄
Neyse anlattığın gibi bi şey yok bence
Bildiğimiz normal gaz sanıcısı
Zaten izin vermiyorum gelemez 37den önce

Tamam tamam
Oğlum içerde takılıyor benim
Doğum moğum yok 👍😬
Öyle deme bi tur doğurmuş olunca da herseyden nem kapiyorsun başına gelecekleri bildiğin için 😂

Kızlar ben geceleri deli danalar gibi kaşınıyorum. Ama vücudumun her yeri bitlenmiş gibi sırayla kaşınıyor uyuyamıyorum acayip stres oluyorum. Doktoruma sormayı unuttum bu durumu.zaten şehir dışına çıkmam gerektiği için randevusuz gittim nstye bağlayıp her şeye baktı ama ben her şeyi sorup bunu unuttum 🤨

Kızlar ben geceleri deli danalar gibi kaşınıyorum. Ama vücudumun her yeri bitlenmiş gibi sırayla kaşınıyor uyuyamıyorum acayip stres oluyorum. Doktoruma sormayı unuttum bu durumu.zaten şehir dışına çıkmam gerektiği için randevusuz gittim nstye bağlayıp her şeye baktı ama ben her şeyi sorup bunu unuttum 🤨
Alerji filan mı acaba
Dr tel varsa bnce bi sor önemli olabilir

Selam kizlar bende 26 haftalık hamileyim ilk gebeligim.sürekli buraları okuyup sizin tecrübe ve fikirlerinizden faydalanıyorum .maşallah hepiniz çok billgilisiniz.size sorum şu bebek arabası alırken nelere dikkat etmeliyiz kafam çok karıştı.travel sistem ile baston arasında ne fark var. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Canım sen idrarda protein kaçağına baktırdın mı birde tansiyonunu ölç günde 3 kere. Saydığın belirtiler biraz yüksek tansiyonu hatırlatıyor bana

Sanki burda birisi kaşınma karaciğer emzimlerinden kaynaklı oluyor demişti

Tezcanlı bi insanım ben
Yavaş olamıyorum
O yüzden işe gitmeyeceğim artık sanırım
Bi kere daha doğum korkusu çekmek istemiyorum
Daha çok erken
Evde dinlendim bugün gayet normaldim hiçvi sıkıntı yoktu
yaa ben de işe geldiğim günler daha iyiyim sanki. evde kendimi dinleyip duruyorum boşluktan. burda yoğunluktan kafam dağılıyor. hem yeme-içmem de daha düzenli oluyor. evdeyken pazarları mesela 2 öğünle geçip gidiyo koca gün. Allah sağlık versin inşallah ben 37 ye kadar çalışmaya niyetliyim. zaten özel sektördeyim ücretsiz izin falan çok zor bi ihtimal. o yüzden en azından doğum sonrasına aktarmış olcam 5 haftayı.

Al benden de sanki biz yapmazsak şmyyor demi 😢 bnm oğlumda 5.5 aylıkken erken doğum sancılarım olmultu bunda sakin olmaya çalışıyorum gerçi pandemiden de bi yere çıkmıyorum okula almaya giderken bişe koşa koşa ne derdim varsa
Aman dikkat et canım sabret doğurunca uçucaksın 😝😝
aynen ben de yavaşlayamıyorum:KK6:

Benim de iki kere bakıldı kan. Her ikisinde de negatif çıktı ama kan iğnesini dün oldum. Sanırım doğumdan sonra da eğer bebek pozitif ise hem ben hem bebek tekrar iğne olacakmisiz
Bana doktorum gerek yok dedi dogumda bakicaz bebegin kan grubuna gore artik dedi.. bak kafam karisti doktor hata mi yapiyor ki 🤔🤔

Bak şimdi bn oğlumda muayene diye gittim dr hazırsan bugün yoksa yarın gel sezeryan olcan dedi Bnde yarın dedim. Rahat rahat takılıyorum ama bnm sancım yok filan derken stresten sancım başlamıştı.🤣 ve öyle böyle değildi eşime haber verdim hastaneye geçtim eve uğrayıp eşyaları aldı 16:00 da doğuma girdim 🤣 bnm gibi zorla sancını getirirsen yolda doğurursun evdeysen dinlen yat bütün gün 😝 çocuğun keyfini bozma 🙈🙈

Öyle deme bi tur doğurmuş olunca da herseyden nem kapiyorsun başına gelecekleri bildiğin için 😂
Tamam tamam
İyi düşünüyorum iyi olacak
Hepsi gaz sancısı 😬
İyi ki dün gece panikle doktoru aramadım 😂😂😜
yaa ben de işe geldiğim günler daha iyiyim sanki. evde kendimi dinleyip duruyorum boşluktan. burda yoğunluktan kafam dağılıyor. hem yeme-içmem de daha düzenli oluyor. evdeyken pazarları mesela 2 öğünle geçip gidiyo koca gün. Allah sağlık versin inşallah ben 37 ye kadar çalışmaya niyetliyim. zaten özel sektördeyim ücretsiz izin falan çok zor bi ihtimal. o yüzden en azından doğum sonrasına aktarmış olcam 5 haftayı.
Çalışmayı çok seviyorum gerçekten
O yüzden böyle yavaş veya savsaklayarak çalışamıyorum
Masa başı iş de olmadığı için ya oraya yürüyorum ya burada ayakta bi şeyler yapıyorum
Bana iyi geliyor ama bebeğe pek iyi gelmiyormuş
O yüzden boşa zorlamamaya karar verdim
Yoksa hep planım 37yr kadar çalışmaktı 😥

Tamam tamam
İyi düşünüyorum iyi olacak
Hepsi gaz sancısı 😬
İyi ki dün gece panikle doktoru aramadım 😂😂😜

Çalışmayı çok seviyorum gerçekten
O yüzden böyle yavaş veya savsaklayarak çalışamıyorum
Masa başı iş de olmadığı için ya oraya yürüyorum ya burada ayakta bi şeyler yapıyorum
Bana iyi geliyor ama bebeğe pek iyi gelmiyormuş
O yüzden boşa zorlamamaya karar verdim
Yoksa hep planım 37yr kadar çalışmaktı 😥
Nasip canım ne yapıcan
Biraz dinlen belki devam edersin 🤗

Bana doktorum gerek yok dedi dogumda bakicaz bebegin kan grubuna gore artik dedi.. bak kafam karisti doktor hata mi yapiyor ki 🤔🤔
Benimde bildigim 28.haftada kan uyusmazligi ignesi yapiliyor...esiniz yada siz biri negatif biri pozitifse igne kesin yapiliyor...bende 2 kere kanama oldu 2sindede hemen igneyi yaptilar o durumlar disinda normali 28.hafta bence siz baska bi doktora daha gidin

Back