2021 Aralık Anneleri

Kahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
2-3 saatte bi öğün yapıyor musunuz?
Bnm canım sabahları istemiyor geç yapıyorum 11-12 yi buluyor 2 ana öğün 2 ara yapıyorum
Sabahları 10 gibi kahvaltımı yapıyorum. Bende 2 ana öğün yapıyorum bazen öğlenleri yemek yiyorum ama onun dışında günde 3-4 kere ara öğün yapıyorum mutlaka.

Bnde başım dönmesin diye bağırsak çalıştırsın diye 2 kuru kayısı yiyom
Dr sürekli çok aç bırakma diyor

Bnm canım sabahları istemiyor geç yapıyorum 11-12 yi buluyor 2 ana öğün 2 ara yapıyorum
Ben 8de uyanıyorum demir ilacımı içiyorum 2 saat aç bekliyorum 10da yapıyorum kahvaltımı. Doktorum aç bırakma vs bişi demedi ben de kendimi kötü hissetmediğim için bu şekilde devam ediyorum.
3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum genelde

Bn 6 da uyansam 9 da uyansam 11-12 bnm bazen ani açlıklarım oluyor gün içinde sabah olmuyor da

Ben de 9.30 10 gibi uyandığım halde kahvaltıyı 11-12 arası yapıyorum. Akşam yemeğini de 18-19 gibi yiyorum. İkisinin arasında 3-4 gibi bir meyve ya da evde kurabiye vs. varsa onlardan azıcık atıştırıyorum. Akşam yemekten sonra da tatlı veya kuruyemiş yediysem sabaha kadar öyle gidiyor. Ama yemediysem gece 11 gibi acıkıyorum, o zaman yine evde atıştırmalık bir şeyler bulup yiyorum. 12 - 1 gibi de yatıyorum.

Bu arada ben normalde aralıklı oruçla beslenen biriydim. Yani kilo vermek için değil, kolayıma geldiği için öyle sadece 2 öğün yerdim. En fazla ikindi vakti bir meyve falan. Hamile olunca aralıklı oruç önerilmediği için ara öğünü biraz artırdım. Gece de acıkırsam bu yüzden bir şey atıştırıyorum. Hamile olmasam hiç yemezdim.

Sanırım bu sayede baştan bu yana sadece 4 kilo aldım. Ama bebeğimin kilosu da boyu da gayet yerinde (hatta bir tık fazla bile). Ondan böyle devam ederim diye düşünüyorum.

Selam kızlar. Bugün eve geldim. Çıkış yaptı doktor. Çok şükür sancılar durduruldu. Açılma 1,5 cm de sabit kaldı. Tedbirlere uyduğun taktirde 34 ü buldurursak çok iyi olur dedi. Ama herhangibir aksilik olup erken doğsa bile korkma ciğer geliştirici iğnemizi yaptık. Sende bebeğin de iyi olursunuz dedi. Şimdi yatışa geçtim doğuma kadar artık. Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize

ohh hadi geçmiş olsun. sen kalbini ferah tut. kötü düşünme. bebişe moral lazım

Biraz kasıklarımda regl ağrısı gibi bi şey var bu sancı dediğiniz şey mi ki?
Benimde belimde ağrı vardi dün de gaz sancısı gibi sancı oldu nefesim darlandi karnımda sertlesiyor
Bugun doktoruma gittim normal bir durum bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor dedi birde ikinci gebelikte daha çok olurmuş, olur artık bundan sonra dedi takip et dedi
9 /9bucuk gibi yapıyorum sonrasında doğru düzgün düzenli bedlendigim yok acikcasi adamakıllı bi kahvaltı yapıyorum ben

Bana doktorum 3 ana 3 ara öğün dedi ama ben hayatımda hiç 3 ana öğün beslenmiş biri değilim :) sabah geç kahvaltı aksam en geç 7 gibi yemek yiyorum. Arada meyve veya çerez, gece yatmadan önce de süt içiyorum.

Ben de o saatlerde kahvaltı yapıyorum. Masa duruyor arada gidip gelip yiyorum benim karışık Öyle sayısı falan yok ne zaman aklıma eserse. Zaten dengeli falan da beslenmiyorum Allah sonumuzu hayretsin inşallah bebişe biseyler gidiyordur Ne canım çekerse onu yiyorum ve saat kavramim yok kötü örneğim ben

Beslenme şeklimiz biraz benziyor ama benimki belli bi düzene bağlı oluşan bisey değil. Normalde de iştahsız daha doğrusu çabuk kanan bir yapım vardı. Ben 48den 55e çıktım bu kadar yemeye yine iyi almışım Büyük kızımda 46 kgken 20 kilo almıştım

kizlar dün kontrolumuz vardı. 28+4 haftalık olduk 1.120 gr olmuşuz. Bir skntimiz yok şükür. Ası konusunda da önceden senin kararın diyen doktor Smdi işe hastaneden cikmadan asını ol Dedi. Dün covid aşısını da oldum. Insallah her şey yolunda gider hepimiz icin

Merhaba arkadaşlar, dün biraz yorulmuştum akşamdan beri belimin ortası agrıyor. Doktoruma sordum 3 gün sonra kontrolüm var dinlenmemi tavsiye etti o güne kadar. İlk doğumum 33 haftalık olmuştu. Ben de pimpirikliyim en ufak şeyden. Bel agrısı yasayan var mı benim gibi içinizde?

Bana da test yapıldı. Bende tam tersi biliyordum eğer sonuç negatif ise o zaman aşı yapılıyormuş. Yarın doktor ile planlayacakmisiz bakalim
Sonuc negatif ise kaninda yabanci bi kan grubu olmadigini belirtiyormus cnm .. yani suanlik gerek yok dedi doktorum dogumda netlesicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…