- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
Sabahları 10 gibi kahvaltımı yapıyorum. Bende 2 ana öğün yapıyorum bazen öğlenleri yemek yiyorum ama onun dışında günde 3-4 kere ara öğün yapıyorum mutlaka.Kahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
2-3 saatte bi öğün yapıyor musunuz?
Bnm canım sabahları istemiyor geç yapıyorum 11-12 yi buluyor2 ana öğün 2 ara yapıyorum
Bnde başım dönmesin diye bağırsak çalıştırsın diye 2 kuru kayısı yiyomBende 11i buluyorum. Ama yinede sabah bir iki parça bişey atıştırmaya çalışıyorum kahvaltıya kadar. Fındık fıstık yada üzüm incir filan. Aynen senin gibi 2 ana 2 ara öğünüm var. Sabahıda sayarsak 3 ara öğün oluyor
Ben 8de uyanıyorum demir ilacımı içiyorum 2 saat aç bekliyorum 10da yapıyorum kahvaltımı. Doktorum aç bırakma vs bişi demedi ben de kendimi kötü hissetmediğim için bu şekilde devam ediyorum.Kahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
Bnm canım sabahları istemiyor geç yapıyorum 11-12 yi buluyor2 ana öğün 2 ara yapıyorum
Bn 6 da uyansam 9 da uyansam 11-12Ben 8de uyanıyorum demir ilacımı içiyorum 2 saat aç bekliyorum 10da yapıyorum kahvaltımı. Doktorum aç bırakma vs bişi demedi ben de kendimi kötü hissetmediğim için bu şekilde devam ediyorum.
3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum genelde
Bence kimse bir şey bilmiyor hocamKessinlikle size katiliyorum hocam...o kadar kafalarina gore ve karisik ki...
Ben de 9.30 10 gibi uyandığım halde kahvaltıyı 11-12 arası yapıyorum. Akşam yemeğini de 18-19 gibi yiyorum. İkisinin arasında 3-4 gibi bir meyve ya da evde kurabiye vs. varsa onlardan azıcık atıştırıyorum. Akşam yemekten sonra da tatlı veya kuruyemiş yediysem sabaha kadar öyle gidiyor. Ama yemediysem gece 11 gibi acıkıyorum, o zaman yine evde atıştırmalık bir şeyler bulup yiyorum. 12 - 1 gibi de yatıyorum.Kahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
ohh hadi geçmiş olsun. sen kalbini ferah tut. kötü düşünme. bebişe moral lazımSelam kızlar. Bugün eve geldim. Çıkış yaptı doktor. Çok şükür sancılar durduruldu. Açılma 1,5 cm de sabit kaldı. Tedbirlere uyduğun taktirde 34 ü buldurursak çok iyi olur dedi. Ama herhangibir aksilik olup erken doğsa bile korkma ciğer geliştirici iğnemizi yaptık. Sende bebeğin de iyi olursunuz dedi. Şimdi yatışa geçtim doğuma kadar artık. Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
İstegımıze goreÇalışan annelere bir sorum var. 32. haftada çalışabilir/çalışamaz raporunu doktorumuz bizim istegimize göre mi veriyor yoksa durumumuza göre mi ?
Ek ders almıyoruz diye biliyorum çoğu yer de vermiyor ama eğitim öğretim ödeneği her yer kafasına göre ödüyor, benim ödenmiş mesela.Kessinlikle size katiliyorum hocam...o kadar kafalarina gore ve karisik ki...
Benimde belimde ağrı vardi dün de gaz sancısı gibi sancı oldu nefesim darlandi karnımda sertlesiyorBiraz kasıklarımda regl ağrısı gibi bi şey var bu sancı dediğiniz şey mi ki?
9 /9bucuk gibi yapıyorum sonrasında doğru düzgün düzenli bedlendigim yok acikcasi adamakıllı bi kahvaltı yapıyorum benKahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
Bana doktorum 3 ana 3 ara öğün dedi ama ben hayatımda hiç 3 ana öğün beslenmiş biri değilim :) sabah geç kahvaltı aksam en geç 7 gibi yemek yiyorum. Arada meyve veya çerez, gece yatmadan önce de süt içiyorum.Kahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
Ben de o saatlerde kahvaltı yapıyorum. Masa duruyor arada gidip gelip yiyorum benim karışıkKahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
Beslenme şeklimiz biraz benziyor ama benimki belli bi düzene bağlı oluşan bisey değil. Normalde de iştahsız daha doğrusu çabuk kanan bir yapım vardı. Ben 48den 55e çıktım bu kadar yemeye yine iyi almışımBen de 9.30 10 gibi uyandığım halde kahvaltıyı 11-12 arası yapıyorum. Akşam yemeğini de 18-19 gibi yiyorum. İkisinin arasında 3-4 gibi bir meyve ya da evde kurabiye vs. varsa onlardan azıcık atıştırıyorum. Akşam yemekten sonra da tatlı veya kuruyemiş yediysem sabaha kadar öyle gidiyor. Ama yemediysem gece 11 gibi acıkıyorum, o zaman yine evde atıştırmalık bir şeyler bulup yiyorum. 12 - 1 gibi de yatıyorum.
Bu arada ben normalde aralıklı oruçla beslenen biriydim. Yani kilo vermek için değil, kolayıma geldiği için öyle sadece 2 öğün yerdim. En fazla ikindi vakti bir meyve falan. Hamile olunca aralıklı oruç önerilmediği için ara öğünü biraz artırdım. Gece de acıkırsam bu yüzden bir şey atıştırıyorum. Hamile olmasam hiç yemezdim.
Sanırım bu sayede baştan bu yana sadece 4 kilo aldım. Ama bebeğimin kilosu da boyu da gayet yerinde (hatta bir tık fazla bile). Ondan böyle devam ederim diye düşünüyorum.
Sonuc negatif ise kaninda yabanci bi kan grubu olmadigini belirtiyormus cnm .. yani suanlik gerek yok dedi doktorum dogumda netlesicekBana da test yapıldı. Bende tam tersi biliyordum eğer sonuç negatif ise o zaman aşı yapılıyormuş. Yarın doktor ile planlayacakmisiz bakalim
Sende Varmı ?Arkadaşlar nefes darlığı yaşıyor musunuz bu haftalarda ?
ben yaşıyorum canım dün gece oldu hatta yine arada böyle nefes alırken göğüs kafesim acıyor sanki sonra geçiyor yarım saat bir saate . doktor baskı yapıyor bebek dedi yemekten sonra 2 saat yatma dediArkadaşlar nefes darlığı yaşıyor musunuz bu haftalarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?