2021 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar benim 1 haftadir hiç iştahım yok 2 3 gündür de bulantı başladı yediklerimden içtiğim sudan bile midem bulanıyor.Suyu zor yutuyorum midem almiyo tikaniyorum sanki midemde taş var bu durum hakkında fikrimiz yada benim gibi olanınız varmi?
Bende de birkaç gündür bulantı var özellikle sabahları. Zaten çok iştahlı değildim hala öyleyim. Ve sanki sürekli kabız gibi şişkin dolu hissediyorum kendimi. Neden bilmiyorum ben de 🤷🏻‍♀️

Kızlar bir yoruma cevap yazınca alta gidiyor kaldığım yer kaçıyor sizin de öyle mi? Bazen arada kaçırıyorum bulmak zor oluyor o yüzden önemli bisey varsa atlamış olabilirim görüp yazmıyor gibi olmayım.

Ogretmen arkadaslardan 24te izne ayrilanlar bu idari izin oldugu icin ek dersimizi alacagimiz soyleniyor haberi olan var mi
Kimisi yasal hak diyor fakat ben de ortada olmayan bir programın ek dersi nasıl olur o kısmı anlayamadım. Bizim yerimize dersimize giren kişi alır o parayı zaten. Pek hak edilen bir para olduğunu düşünmüyorum o yüzden ben sormadım bile idareye

Ek ders konusunda ben de almamamızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. 24 haftadan izin aldım ben ama hiç sorgulamadım bile ek dersmiş, ek ödenekmiş falan.

Eklentiler

• C16D3EF9-6E19-4511-AB4F-055832234BE9.jpeg
    C16D3EF9-6E19-4511-AB4F-055832234BE9.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 36
  • E5DB0A77-5EFD-4E73-9671-3982021C0922.jpeg
    E5DB0A77-5EFD-4E73-9671-3982021C0922.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 29
Biraz kasıklarımda regl ağrısı gibi bi şey var bu sancı dediğiniz şey mi ki?

Kimisi yasal hak diyor fakat ben de ortada olmayan bir programın ek dersi nasıl olur o kısmı anlayamadım. Bizim yerimize dersimize giren kişi alır o parayı zaten. Pek hak edilen bir para olduğunu düşünmüyorum o yüzden ben sormadım bile idareye
Hamile olup da çalışanla 24.haftasında izne ayrılan tabi ki bence de aynı parayı almamalı diye düşünüyorum sonuçta ek ders için karnı burnunda okula giden arkadaşlarım var ama her yerde işleyişin aynı olmaması beni gerçekten çileden çıkarıyor. Kimisi evde bizim gibi otururken alıyor ek dersini, kimisi okula gidip alıyor , kimisine ödenek yatıyor bilmem ne bir sürü farklılık içermesi adil gelmiyor sonuçta hepimiz öğretmensek hepimizin hakları da sorumlulukları da aynı olmalı

Biraz kasıklarımda regl ağrısı gibi bi şey var bu sancı dediğiniz şey mi ki?
Bebek büyüyüp yukarı çıkmaya başladığı için kasık ağrıları aratabiliyor bu dönemde , sancı dedikleri yanlış bilmiyorsam kalçadan giriyor önce

Bebek büyüyüp yukarı çıkmaya başladığı için kasık ağrıları aratabiliyor bu dönemde , sancı dedikleri yanlış bilmiyorsam kalçadan giriyor önce
Yukarı çıkıyosa yukarısı ağrısın aşağısı şimdi niye ağrıdı acaba 🤣

Yukarı çıkıyosa yukarısı ağrısın aşağısı şimdi niye ağrıdı acaba 🤣
Bilmiyorum ki canım bende de oluyor ara ara o ağrılardan bugün baya değişik oldu hatta ama ben kanama olmadıkça ve bebek hareket ettikçe hiç bir şeyi takmıyorum kafama 😂😂

Hamile olup da çalışanla 24.haftasında izne ayrılan tabi ki bence de aynı parayı almamalı diye düşünüyorum sonuçta ek ders için karnı burnunda okula giden arkadaşlarım var ama her yerde işleyişin aynı olmaması beni gerçekten çileden çıkarıyor. Kimisi evde bizim gibi otururken alıyor ek dersini, kimisi okula gidip alıyor , kimisine ödenek yatıyor bilmem ne bir sürü farklılık içermesi adil gelmiyor sonuçta hepimiz öğretmensek hepimizin hakları da sorumlulukları da aynı olmalı
Kessinlikle size katiliyorum hocam...o kadar kafalarina gore ve karisik ki...

Kimisi yasal hak diyor fakat ben de ortada olmayan bir programın ek dersi nasıl olur o kısmı anlayamadım. Bizim yerimize dersimize giren kişi alır o parayı zaten. Pek hak edilen bir para olduğunu düşünmüyorum o yüzden ben sormadım bile idare
Aslinda can sıkıcı olan belirsizlik ve her ilde farkli uygulanmasi yasal hak diyenler suna gore diyor 32 37 arasi ek ders alinmaz cunki biz saglik iznine gitmis oluyoruz doktordan calisamaz raporu aldigimiz icin...ama 24 32 arasi idari izinliyiz resmi tatillerde oldugu gibi resmi tatil varsa nasil ek ders aliyorsak buda idari izin diyorlar...8 hafta zaten toplam 2 ay onunlada ne zengin ne fakir olacagiz aslinda ama ihtiyaclarda olunca insan bilmek istiyor acaba nasil olacak🤷🏻‍♀️

Kahvaltıyı kaç ta yapıyorsunuz hanımlar
2-3 saatte bi öğün yapıyor musunuz?
Bnm canım sabahları istemiyor geç yapıyorum 11-12 yi buluyor 😢 2 ana öğün 2 ara yapıyorum
Bende 11i buluyorum. Ama yinede sabah bir iki parça bişey atıştırmaya çalışıyorum kahvaltıya kadar. Fındık fıstık yada üzüm incir filan. Aynen senin gibi 2 ana 2 ara öğünüm var. Sabahıda sayarsak 3 ara öğün oluyor 🤣

Back