Toplasmada oluyor mu canimKızlar bu aralar kasılmalarım çok sık. Erken değil mi bunun için yaaa
Doktorun ne diyorsa onu yap. Bende de fazla kasılma vardi ayrıntılıda dr su içmeye, stres yapmamaya ve ayakta çok kalmamaya dikkat et dedi. Sorunsuz sıkıntısız doğumlar olsun hepimize inşallahDeme öyle haftaya ben de olucamkasılmam da fazla miyomlar da ağrı yapıyor korkuyorum.
Sol kalça ve kuyruk sokumunda oluyor benim de. Uzandım mesela kalkarken birden giriyor bi ah dedirtiyor. Doguma kadar devam edecek galiba bu tür ağrılar. Benim üstüne bir de sürekli karnım ağrıyor neler nelerHergün oğlumu okula yürüyerek götürüp geliyorum 10 dk gidiş 10 dk geliş günde 2 kere oluyormagnezyum kullanmayı doktorum hergün dedi ağrılar için kullanıyorum ama bilmiyorum kramp değil bnm ki uzanırken yok heraket anında oluyor
Hergün oğlumu okula yürüyerek götürüp geliyorum 10 dk gidiş 10 dk geliş günde 2 kere oluyormagnezyum kullanmayı doktorum hergün dedi ağrılar için kullanıyorum ama bilmiyorum kramp değil bnm ki uzanırken yok heraket anında oluyor
@mervenin dediği arkadas mi yoksa başkası mı? Bizim grupta diye biliyorum kac haftalik yaptı acaba? İnşallah iyidir ikisi deKızlarNehir7 arkadaşımız sezeryan olmuş galiba konu açmış onu gördüm. İnşallah sağlıklıdır bebeğide, kendide iyidir
Benim de uyurken cok agriyor kalcalarim bir agri ile uyaniyorum gecmiyor gece boyuncaSol kalça ve kuyruk sokumunda oluyor benim de. Uzandım mesela kalkarken birden giriyor bi ah dedirtiyor. Doguma kadar devam edecek galiba bu tür ağrılar. Benim üstüne bir de sürekli karnım ağrıyor neler neler
Ya bu mesajı yollayan hangi uygulamaŞu mesaj yüzünden gündüzleri göbeem açık geziyorum evde bebem gündüzü bilsin diye
GÜN GÜN GEBELİK diye bi uygulamaYa bu mesajı yollayan hangi uygulama
Bir bakayım bendeGÜN GÜN GEBELİK diye bi uygulama
Benmde magnezyum içmeyi unuttuğum günlerde oluyor içtiğim gün rahatım çok şükür bacaklarım fln uyuşuyor ağrıyorBenim de uyurken cok agriyor kalcalarim bir agri ile uyaniyorum gecmiyor gece boyunca
Magnezyum da iciyorum canim ama bu ara bana misin demiyorBenmde magnezyum içmeyi unuttuğum günlerde oluyor içtiğim gün rahatım çok şükür bacaklarım fln uyuşuyor ağrıyor
Gun gun gebelik sanirimYa bu mesajı yollayan hangi uygulama
Tüh ya bnde işe yarıyor çok şükür umarım size de yararMagnezyum da iciyorum canim ama bu ara bana misin demiyor
Evet canım oluyor.Toplasmada oluyor mu canim
Doktor rahim uzunluguna mi ne bakiyor ben her randevuya gittigimde, o uzunluga bakip erken dogum riski var mi yok mu onu soyluyor aslinda. Siz de doktorunuza sorabilirsiniz. Ben de kasilmalarim oldugunu soyledim, yalanci kasilmalar artik normal ama herhangi bi risk yok uzunlugun gayet uygun dediKızlar bu aralar kasılmalarım çok sık. Erken değil mi bunun için yaaa
Bizim de bugun yani 25+4 te randevumuz vardi. Aclik tokluk sekeri icin kan verdimOglusum 880 gram olmus boyu da 30cm Doktorumuz artik hastane cantanizi hazirlayip arabaya koyun dedi, bugunden itibaren artik hocam suyum geldi diye arasan bile ben sana dusuk yapiyosun degil hastaneye gec dogum yapiyosun diyecegim dedi cok sukur artik bebegin yasam riski kalmamis. Bu saatten sonra dogan bebisler yogun bakimda yasatilabiliyormus kizlar
Kesinlikle ben kendi heyecanım yetmiyomus gibi sizlerin bu yazdıkları ile iyice hem kendime hem sizlere heyecanlanıyorumMasallah Rabbim saglikli dogumlar nasio etsin hepimize doguma git gide yaklasiyoruz coook heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?