2021 Aralık Anneleri

Doktora da danışıp sırayla önce covid aşısı oldum 15 gün aralıklarla tetanoz-covid en son 2.tetanozu 27+5 te oldum.
Bir çok şeyden tetanoz olabilir sadece doğum sırasında değil.
Önemli bi aşı bence tereddüt edenler tekrar araştırmalı 30lu haftalarda yapılabiliyor 2.dozlar. Eğer yaptırmıyosanız beebginizin kordonu düşene kadar çok dikkatli bakımını yapın..

Kızlar Nehir7 arkadaşımız sezeryan olmuş galiba konu açmış onu gördüm. İnşallah sağlıklıdır bebeğide, kendide iyidir

Deme öyle haftaya ben de olucam kasılmam da fazla miyomlar da ağrı yapıyor korkuyorum.
Doktorun ne diyorsa onu yap. Bende de fazla kasılma vardi ayrıntılıda dr su içmeye, stres yapmamaya ve ayakta çok kalmamaya dikkat et dedi. Sorunsuz sıkıntısız doğumlar olsun hepimize inşallah

Sol kalça ve kuyruk sokumunda oluyor benim de. Uzandım mesela kalkarken birden giriyor bi ah dedirtiyor. Doguma kadar devam edecek galiba bu tür ağrılar. Benim üstüne bir de sürekli karnım ağrıyor neler neler

Sol kalça ve kuyruk sokumunda oluyor benim de. Uzandım mesela kalkarken birden giriyor bi ah dedirtiyor. Doguma kadar devam edecek galiba bu tür ağrılar. Benim üstüne bir de sürekli karnım ağrıyor neler neler
Benim de uyurken cok agriyor kalcalarim bir agri ile uyaniyorum gecmiyor gece boyunca

Benim de uyurken cok agriyor kalcalarim bir agri ile uyaniyorum gecmiyor gece boyunca
Benmde magnezyum içmeyi unuttuğum günlerde oluyor içtiğim gün rahatım çok şükür bacaklarım fln uyuşuyor ağrıyor

Kızlar 25+4teyim gece sürekli sağımla solumda yatmaktan sırtım deli gibi ağrıyor artık. Hamile yastığıyla da yatıyorum ama dayanamıyorum artık. Öneriniz var mı ne yapabilirim ?

Kızlar bu aralar kasılmalarım çok sık. Erken değil mi bunun için yaaa
Doktor rahim uzunluguna mi ne bakiyor ben her randevuya gittigimde, o uzunluga bakip erken dogum riski var mi yok mu onu soyluyor aslinda. Siz de doktorunuza sorabilirsiniz. Ben de kasilmalarim oldugunu soyledim, yalanci kasilmalar artik normal ama herhangi bi risk yok uzunlugun gayet uygun dedi

Bizim de bugun yani 25+4 te randevumuz vardi. Aclik tokluk sekeri icin kan verdim Oglusum 880 gram olmus boyu da 30cm Doktorumuz artik hastane cantanizi hazirlayip arabaya koyun dedi, bugunden itibaren artik hocam suyum geldi diye arasan bile ben sana dusuk yapiyosun degil hastaneye gec dogum yapiyosun diyecegim dedi cok sukur artik bebegin yasam riski kalmamis. Bu saatten sonra dogan bebisler yogun bakimda yasatilabiliyormus kizlar

Masallah Rabbim saglikli dogumlar nasio etsin hepimize doguma git gide yaklasiyoruz coook heyecanli

Masallah Rabbim saglikli dogumlar nasio etsin hepimize doguma git gide yaklasiyoruz coook heyecanli
Kesinlikle ben kendi heyecanım yetmiyomus gibi sizlerin bu yazdıkları ile iyice hem kendime hem sizlere heyecanlanıyorum masallah berekallah sağ saglim birtanelerimizi kucaklamaya az kaldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…