- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Bnmde 29 EylülBen bugün tetanoz 2.dozu oldum hiç de hatırlatmıyonuz hee
Kız bebe hareket etmeyince korktum yaE zehra 32 diil
Taam ben kıskanırım bi seyden eksik kalmamam lazımKız bebe hareket etmeyince korktum ya
Dr kasılma filan Varmı bi bakalım dedi diye girdim
Doğuma dair hiçbişey araştırmıyorum korkmayayım diye sürpriz yaşamayı bekliyorum
Yarın , yarından sonra hareketleri azalacak mı senin de bi bak bakalm aşıdan kaynaklı .Ben bugün tetanoz 2.dozu oldum hiç de hatırlatmıyonuz hee
Her b.ka hakimim sürdüm savaş boyalarımı acılara yürüyor korkmuyorum.Doğuma dair hiçbişey araştırmıyorum korkmayayım diye sürpriz yaşamayı bekliyorum
Tetanozu ben de unutmuşum bile hatta sağlık ocağından dün için çağırmışlardı kan ve idrar bakalım diye onu da senin iletini görünce hatırladım
Bu gebelik mi alzheimer mı
Bugün hareketliydi aşıdan sonra bakalım yarın nasıl olur.Yarın , yarından sonra hareketleri azalacak mı senin de bi bak bakalm aşıdan kaynaklı .
Kolum da pek ağrımadı acaba vuramadı mı diye acıp baktım koluma az önceBugün hareketliydi aşıdan sonra bakalım yarın nasıl olur.
Benmde öyleydi sonra 2 gün bi azalma oldu , burda çoğu kişide olmadı bn gibi ama bi bak bakalm sendeBugün hareketliydi aşıdan sonra bakalım yarın nasıl olur.
Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Aman kıskanTaam ben kıskanırım bi seyden eksik kalmamam lazım
Hayırla kullansın.Kızlar bizim dolap şifonyer yoktu bugün gittim annemle ,annem hediye aldınet yaklaştığını hissediyorum hani giysi filan neyse de dolabını yerleştirmek beni çok heyecanlandırdı . Hep bir dua Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı şekilde kucaklamayi nasip etsin inşallah
Merve sanki kendime almışcasına sevindimHayırla kullansın.
Valla hızınıza yetişemiyorum Bi cevap yazayım diyorum bakıyorum başka konuya geçiş oluyorSen yaşiyon mu be ya
Gece gündüz burdayiz valla kalabalığız da. Ben yakaladığıma yazıyom napiyim yetisebildiğim kadar.Valla hızınıza yetişemiyorum Bi cevap yazayım diyorum bakıyorum başka konuya geçiş oluyorartık hızımı arttırcam mecbur dahil olacam her konuya sonra çenesi düştü diyeceksiniz
Ağlama kiz Doktora gidince rica et bi tur attirsin31 olcam bee tam sınır çeksinler bana yaaa
Tiiimam artık bende denk geldiğim konulara pat diye yazayım bari anca yetişirim ama çok yararlı bilgiler paylaşılıyor yani her an takipteyim yazmasam daGece gündüz burdayiz valla kalabalığız da. Ben yakaladığıma yazıyom napiyim yetisebildiğim kadar.
Iyi şükür aynı keyfi yerinde şu anTiiimam artık bende denk geldiğim konulara pat diye yazayım bari anca yetişirim ama çok yararlı bilgiler paylaşılıyor yani her an takipteyim yazmasam daSenin minnoş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?