2021 Aralık Anneleri

Her b.ka hakimim sürdüm savaş boyalarımı acılara yürüyor korkmuyorum.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bebeğin şuan kaç kg.

Kızlar bizim dolap şifonyer yoktu bugün gittim annemle ,annem hediye aldı net yaklaştığını hissediyorum hani giysi filan neyse de dolabını yerleştirmek beni çok heyecanlandırdı . Hep bir dua Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı şekilde kucaklamayi nasip etsin inşallah

Hayırla kullansın.

Valla hızınıza yetişemiyorum Bi cevap yazayım diyorum bakıyorum başka konuya geçiş oluyor artık hızımı arttırcam mecbur dahil olacam her konuya sonra çenesi düştü diyeceksiniz
Gece gündüz burdayiz valla kalabalığız da. Ben yakaladığıma yazıyom napiyim yetisebildiğim kadar.

Gece gündüz burdayiz valla kalabalığız da. Ben yakaladığıma yazıyom napiyim yetisebildiğim kadar.
Tiiimam artık bende denk geldiğim konulara pat diye yazayım bari anca yetişirim ama çok yararlı bilgiler paylaşılıyor yani her an takipteyim yazmasam da Senin minnoş nasıl

Tiiimam artık bende denk geldiğim konulara pat diye yazayım bari anca yetişirim ama çok yararlı bilgiler paylaşılıyor yani her an takipteyim yazmasam da Senin minnoş nasıl
Iyi şükür aynı keyfi yerinde şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…