- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Geçmiş olsun rabbim kızınıza ve bebeginize güzel ömür versinİlk Gebeligim düşük ile sonuçlandı kan pıhtılaşmasi sorunum var
4 yaşında kızım var
Hadi hayırlısı tatlım, sağlıkla ilerlesinGünaydın kızlar, güzel haberler aldığımiz bir gün olsun
bende sabahtan doktora gidip hem beta hem de diğer hormonlar icin genel bi kan vericegim..bugün 4 +4 oldukrabbim hepimizin sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Pes peşeyiz kuzuHadi hayırlısı tatlım, sağlıkla ilerlesinbenim de 4+3 oldu. Sabah kan verdim tekrar. Sonucunu yaz bize
Yok kuzum akşama doğru anca çıkıyor sağlık ocağında verdim ben de.Pes peşeyiz kuzusenin çıktı mi sonuç devlette verdim ben ögleni bulur gibi benim
hadi bakalım güzel sonuçlar olsun da:)Yok kuzum akşama doğru anca çıkıyor sağlık ocağında verdim ben de.
Kuzu inan artıkBen bugünde evde test yaptım oda pozitif hayırlısı haftaya dra giderim heralde.
Cıkmış sonucum canim beta 3519Yok kuzum akşama doğru anca çıkıyor sağlık ocağında verdim ben de.
Canım değerin çok güzel artmış yaa benimde bat günümdün 339 du böyle artar mı acaba 4 güne. Ya da senin ikiz olma ihtimali mi var acabaaaaCıkmış sonucum canim beta 3519
Yaaa harikaCıkmış sonucum canim beta 3519
Ben 1500lerde bekliyordum biraz yüksek geldi. 4 gün önce 364 du çünkü.. ikiz miCanım değerin çok güzel artmış yaa benimde bat günümdün 339 du böyle artar mı acaba 4 güne. Ya da senin ikiz olma ihtimali mi var acabaaaa
Evet kuzu seninki geç döllenme olsun yavaş yavaş yavaş büyüyor bıdıklarYaaa harikao zaman sen keseyi görürsün. Ne zaman gideceksin?
Benim değerim daha çok düşük geç döllenme olduğu için
Merakla bekliyorum bakalım canım senin ikiz ihtimaliniBen 1500lerde bekliyordum biraz yüksek geldi. 4 gün önce 364 du çünkü.. ikiz mivalla her şeyden korkar oldum.. Haftaya devletteki doktorumun randevusu ama özelden riskli gebelikciye gidicem asıl.(2 kaybım var) cts randevu aldim kuzum.. seninki de minimum 1500 2000 olur kuzum
Vayy ağzından bal damlıyorMerakla bekliyorum bakalım canım senin ikiz ihtimalini
Yaaa çok heyecanlı. Kalbini de duyarsın minnoşunEvet kuzu seninki geç döllenme olsun yavaş yavaş yavaş büyüyor bıdıklarcts ye özelde randevu aldim kuzum aslında haftaya devletteki doktorumun randevusu ama dayanamicam o kadar
Onun için çok erken oluyor kuzum. Inşallah duymak nasip olurYaaa çok heyecanlı. Kalbini de duyarsın minnoşun
Aynı durumdayız canım şafak sayıyorum adeta 15 nisanda gel dedi doktor 7+1 olacam nasipse inşallah o gün duyarım bandeAhhh beklemek bu kadar zor muydu diyorum, o korku uyutmuyor beni. Kalp atışına kadar olan zaman çok hızlı geçse keşke. Ben kafayı yemek üzereyim çünkü.
Tam kalp atışının güzelce duyulacağı haftalar.Aynı durumdayız canım şafak sayıyorum adeta 15 nisanda gel dedi doktor 7+1 olacam nasipse inşallah o gün duyarım bandeİnşallah herkes güzel haberlerle döner
Suan karmasıgım inandım diyemiyorum hala heralde kalp atısıni görünce inanıcam canımKuzu inan artık