- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.461
Çok teşekkür ederim canımestf guzel haberler alırsın insallah dua edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımestf guzel haberler alırsın insallah dua edicem
Orda minik bir bebiş var annesi ❣ maşallah rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin canimmmm❣Kızlar selam Bu gün 2. kontrolüm vardı. Gittik ve kalp atışını dinledik. Listede kalp atışını güncelleyebiliriz. Bu gün 6+6 tam. Yeni fotoğrafı da bırakalım.
İşyerindeki yogunluktan yazamadım eve gelip hemen sızıyorum evet gittim içşnde bebeği gördülmşükür kalp atısı için çagırdıNaptıniz gittimizmi doktoraaaa
Çok sevindim canım allahım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallahİşyerindeki yogunluktan yazamadım eve gelip hemen sızıyorum evet gittim içşnde bebeği gördülmşükür kalp atısı için çagırdı
Ben de baktım da simdi 65 cıkmış ama sorun yok demişti doktor demek ki problem yok.Kızlar bugun kan verdim ANTİ HBS (ELISA ) 177.07 ÇIKMIŞ DEGERİM OYSAKİ DEGER ARALIGI 0-10 GÖRÜNÜYOR
İnşallah ya çok korktum...Ben de baktım da simdi 65 cıkmış ama sorun yok demişti doktor demek ki problem yok.
Kızlar bugun kan verdim ANTİ HBS (ELISA ) 177.07 ÇIKMIŞ DEGERİM OYSAKİ DEGER ARALIGI 0-10 GÖRÜNÜYOR
2 farklı doktor baktı olsa biri derdi.İnşallah ya çok korktum...
Hadi guzel haberlerle gel inşallah o saate kadar aç kalma canım bence tok gitKızlar yarın doktora gidecem ilk muayenemiz olacak benim için çok dua edin lütfenSizce aç mı gitmeliyim tokmu randevum 14.10 da
Cok uzuldum canim...Ben de yasadim ne umutlarla gittik neler duyduk yine bekledik bi umut..Gececek bunlar da saglikla bebegini kucagina alacaksin ileride Allah hayırlısını versinSagolun kızlar beta değerim normal çıkmış ama yine de bu sefer alttan da muayene etti mol gebelik dedi yine
büyük bir araştırma hastanesine sevk etti yarın oraya gideceğim doktor kürtaj olmalısın dedi ona göre aç git dedi keseye zaten bakınca anormallik olduğu belli oluyor birde bunu yaşamak varmış, hayırlısı olsun bakalım üzüldüm ama şimdi birde mol gebelik ise ınternette onunla ilgili anormal şeyler yorumlar var herşeyin hayırlısı bakalım
Ben bu testleri yaptırmadım dahaKızlar bugun kan verdim ANTİ HBS (ELISA ) 177.07 ÇIKMIŞ DEGERİM OYSAKİ DEGER ARALIGI 0-10 GÖRÜNÜYOR
Tok gidecem canıminşallah güzel haberlerle gelirim teşekkür ederimHadi guzel haberlerle gel inşallah o saate kadar aç kalma canım bence tok git
Benmde 353 çıktı doktor sorun yok dedi.Kızlar bugun kan verdim ANTİ HBS (ELISA ) 177.07 ÇIKMIŞ DEGERİM OYSAKİ DEGER ARALIGI 0-10 GÖRÜNÜYOR
Bende kac kere benı ekleyin dedım eklemedınz1.sayfada liste var kuzum. Ordaki bilgileri verirsen seni de ekleyebilirim istersen
2.50 altı olması isteniyor tsh onemlı 2.91de ılac basladı banabenim subatta tsh 3.61 çıkmış. siz burda yazisirken merak ettim e nabizdan baktım. onu gorunce huzursuz oldum randevum 21i olunca bugun dahiliyede bütün degerlerime baktirdim sonuc ogleden sonra cikcak. tsh ve diger degerlerimin durumuna göre hareket ediyim dedim. iyiyse yine 21ini bekleyim garanti olsun diye
Bnmki 2.49 çıktı doktor iyi dedi ama bu yükseledlr bidaha mı gtsem ki . Size 2.91 le ilaç başlatnca bi korktm2.50 altı olması isteniyor tsh onemlı 2.91de ılac basladı bana
kac haftalikken baslamis oldun tam? haftaya 7+0 olcam tekrar kanda bakilcak ozaman baslatsa geç kalmis olurmuyum ki? anti tpo bakalim o geldiğinde dedi. onda değer 4ü gecmedikce normal kabul ediyo kimi görüşler falan dedi.... haftaya carsamba randevum2.50 altı olması isteniyor tsh onemlı 2.91de ılac basladı bana
Korkmayın aslında bu son yıllarda prosedür e gırmıs eskiden 5 e kadwr ılac vermiyormuş doktorlar. Ben bu hafya kan verdim 1.99 a dusmus doktora bırakayım mı dedım yok gebelık boyunca kullan dedı bende ona gerıldım ama bosuna gerilim yaratıyorum kac yıllık doktor bın tane kadın gordu ne kadar yanlıs yonlendırebılır dıyorum ona sormadan 2 hafta sonra gene kan vercem bakalım nolcakBnmki 2.49 çıktı doktor iyi dedi ama bu yükseledlr bidaha mı gtsem ki . Size 2.91 le ilaç başlatnca bi korktm