- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.081
Çatlama dahil 10.gün kuzummerhaba öncelikle hamile olanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmasını diliyorum.yumurtlamadan mı çatlamadan mı sonra 10.günde çıkıyor testtte hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama dahil 10.gün kuzummerhaba öncelikle hamile olanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmasını diliyorum.yumurtlamadan mı çatlamadan mı sonra 10.günde çıkıyor testtte hamilelik
Evet çok şükür benimde bitti. Zaten ara ara olur kuzum ilerleyen günlerde yine yasayabilirsinKızlar 5. Haftadan sonra sırt bel ağrıları kesilen var mı, ben bugün 5+1 im. Birkaç gündür eskiden ayakta durduğumda grlen bel ağrısı ya da kasıkta batma hissi yok. Bu normal mi böyle mi olur?
Canım gittin mi hastaneyeKızlar bugün ilk defa hastaneye gideceğim dua edermisiniz bebeğime 3 bebegimin kaybettm umarım aksi bisey olmaz hamilelerin duası kabul olurmuş
Evet şimdi geldim kuzum toplu iyne arkası kadar ufak bisey gördü alttan baktı bu kese olabilir dedi kan aldı idrar aldo 2 saat sonra sonuç çıkacak sabah tekrar gidecegimCanım gittin mi hastaneye
Kuzum benim 2 kaybım var..burayi uğur getrsin diye açmıştım... Insallah da hepimize getirir bebislerimiz ❤Yaa bir tane daha mi aralik anneleri sayfası var Bir saattir sayfayı okuyup ne zaman gelmişler hic birini tanımıyorum diyorum
Aynisi bana da olduYaa bir tane daha mi aralik anneleri sayfası var Bir saattir sayfayı okuyup ne zaman gelmişler hic birini tanımıyorum diyorum
Ay zaten minnacık oluyor kuzum. Insallah rast gider işlerin. Bi kaç güne daha büyümüş olur. Ultrasonun kalitesi de görüntüyü etkiliyor zatenEvet şimdi geldim kuzum toplu iyne arkası kadar ufak bisey gördü alttan baktı bu kese olabilir dedi kan aldı idrar aldo 2 saat sonra sonuç çıkacak sabah tekrar gidecegim
Ins kuzum kan sonucunu bekliyorm şimdi 2 saat sonra ben görcem ama sabah doktor ne diyecek bakalımAy zaten minnacık oluyor kuzum. Insallah rast gider işlerin. Bi kaç güne daha büyümüş olur. Ultrasonun kalitesi de görüntüyü etkiliyor zaten
Inş güzel sonuçlar çıkacak kuzummIns kuzum kan sonucunu bekliyorm şimdi 2 saat sonra ben görcem ama sabah doktor ne diyecek bakalım
Ins kuzum benimInş güzel sonuçlar çıkacak kuzumm
Normal yani değil mi, iyi bariBen de 5+3’üm dün ve bugün ağrım kalmadı
Bende korktum acaba sıkıntı mı oldu diye ama yok demek ki normal , az önce dolap falan düzenledim yine bi yorgunluk hissettim belimde canım uzun zamandır da olmuyordu dediğin gibi demek ki.Evet çok şükür benimde bitti. Zaten ara ara olur kuzum ilerleyen günlerde yine yasayabilirsin
merhaba bende ankaradan :) anne adayıyım inşallah hepimiz saglıcakla kucaklarımıza alırızKızlar yaşadığımız şehirleri de ekleyelim dedik. Biribirimize danışır fikir alırız
Benımde gectı sırt bel agrılarım ılk hafta 2 tane bardak yıkayamıyordum bel agrısından suan ıyıtımKızlar 5. Haftadan sonra sırt bel ağrıları kesilen var mı, ben bugün 5+1 im. Birkaç gündür eskiden ayakta durduğumda grlen bel ağrısı ya da kasıkta batma hissi yok. Bu normal mi böyle mi olur?
Ay hadi inş kalp atısını duyarsın bebde pazartesi gidicen 6 haftalik oluyoruz bizdeYarın bizde tam 6 hafta olacağız ve doktor randevumuz var. Bende heyecanliyim inşallah sağlıkla kalp atışını duyarız ❣
Insallah canim insallah kacta randevunYarın bizde tam 6 hafta olacağız ve doktor randevumuz var. Bende heyecanliyim inşallah sağlıkla kalp atışını duyarız ❣
Bnde var bazen de yesil akinti vardi internetten baktim da enfeksiyon belirtisi olabilir yaziyorduBayanlar sarı renkte akıntısı olan varmı
Merhaba canim. Rabbim sağlıcakla kavusmamizi saglasinmerhaba bende ankaradan :) anne adayıyım inşallah hepimiz saglıcakla kucaklarımıza alırız