- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
- Konu Sahibi Summerwinter
Ben hala sokdayım. 2 pozitife rağmen 100 de 50 inanıyorum. Esimede söylemedim. Şaşkınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istersen bi sağlık ocağında filan kan ver canim. Ama kese için 5. Haftalarda gitmek gerekBen bu gün 2 test yaptim pozitifdi ikiside. Dra haftaya gitsem dedim simdi gitsemde haftaya gel diyicek muhtemelen cünkü.
6. Haftaya doğru başlıyor bulantı filan canim. Ama erken olanlarda var.Kızlar mide bulantısı olan varmı benim bugün midem çok bulanğyor ama kusma yok sadece kötü hissediyorum normal mi bu ilkinde mide bulantım yoktu olmamıştı
Inan kuzummBen hala sokdayım. 2 pozitife rağmen 100 de 50 inanıyorum. Esimede söylemedim. Şaşkınım
Anladım canım aslında bende kan vericem tekrar ama bulundugum ilçenin kitu bitmiş şaka gibi kanımı aldılar yapamadılar boşa almğş oldular il merkezede gidemiyorum izin alıp bakalım sabredemezsem giderim ctesiMadallah canimm benimde bat günü (cts) 364 cıktı. Yarin genel bi kan vericem belki keseyi de görürüm.
Benim kokulardan tükürüğümden vs 5 6 aylık olana dek bulanmıştı. Belki sende hasas olucaksındır oyle. Kusma hic olmamıştı bende. Dinlen biraz evide havalandir kokular rahatsız edebilir.Benim yarın 5 olacak ama yediğim bişiler mi dokundu acaba tiksinti bulantı var halsizlikte var bir saat ayakta kaldım bugün o da yormuş olabilir tabi
InsaAllah canım ya❤Inan kuzumm
Olabilir canım ümü ablamın hiç bulantısı olmamğştı rahat geçirmişti bizede nasip olur inşallah o günler6. Haftaya doğru başlıyor bulantı filan canim. Ama erken olanlarda var.
Keşke evde olsam çalışıyorum canımBenim kokulardan tükürüğümden vs 5 6 aylık olana dek bulanmıştı. Belki sende hasas olucaksındır oyle. Kusma hic olmamıştı bende. Dinlen biraz evide havalandir kokular rahatsız edebilir.
Allah kolaylık versin canım.ya ❤Keşke evde olsam çalışıyorum canım
Saglik ocaginda sonuc ayni gün cıkıyor mu? Haftaya gideyim dra adet olmazsamIstersen bi sağlık ocağında filan kan ver canim.
Benimde ilk gebeligimde hiç kusma bulantı olmamıştı. Bunda ne olacak bekliyorum. Kişiden kişiye değişiyor her bebekte değişiyor canimOlabilir canım ümü ablamın hiç bulantısı olmamğştı rahat geçirmişti bizede nasip olur inşallah o günler
Merhaba,Y Yuvama kus konsun burayada bekleriz canim ❤
Hoş geldiniz ekliyorum birazdanMerhaba,
Sat 3 mart
38 yaşındayım. Beklenen doğum tarihi 08.12.2021
2 çocuğum var.
Benide ekler misiniz.
Kan verdiniz acaba satimiz yakınmış.Merhaba,
Sat 3 mart
38 yaşındayım. Beklenen doğum tarihi 08.12.2021
2 çocuğum var.
Benide ekler misiniz.
Hadi guzel haberlerle gel insaAllahKızlar kan vermeye gidiyoruuuuum bat günü kaç bakalım 4 gün önce 27ydi