- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- Konu Sahibi Summerwinter
Yaş 26 sat 24.02.2021 beklenen doğum 01.12.2021 ilk bebşim olacak inşallah canmSaskin25 canim bilgilerini verirsen tabloya ekleyebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 26 sat 24.02.2021 beklenen doğum 01.12.2021 ilk bebşim olacak inşallah canmSaskin25 canim bilgilerini verirsen tabloya ekleyebilirim
Hayırlı haberlerle gel canimVallahi zor buldum topiği kızlar, ben şu keseyi hayırlısıyla göreyim doktora gidip inşallah listeye de eklenirim
Kuzum ara ara bel ağrısı kasik ağrısı oluyor bende de. Diğer gebeliklerimde de olmuştu. Normal canim doktora gittiğinde sorabilirsin ams normal derlerKızlar hamileliğin bu ilk zamanların da bel ağrısı yaşayan var mı. Benim bel ağrım oluyor kötü bişey olacak diye çok korkuyorum gün içinde hep dinlenmeye çalışıyorum da ama belde ağrı oluyor bu normal mi.
Sağlıkla gelsin inşallahYaş 26 sat 24.02.2021 beklenen doğum 01.12.2021 ilk bebşim olacak inşallah canm
Benimde tam bat günüm 2 gündür var bel ağrısı bende de. Ara ara sürekli değilde.Kuzum ara ara bel ağrısı kasik ağrısı oluyor bende de. Diğer gebeliklerimde de olmuştu. Normal canim doktora gittiğinde sorabilirsin ams normal derler
Evet ara ara oluyor canim. O bile mutluluk veriyor vallaBenimde tam bat günüm 2 gündür var bel ağrısı bende de. Ara ara sürekli değilde.
Benimde tam bat günüm 2 gündür var bel ağrısı bende de. Ara ara sürekli değilde.
İnşallah canım inşallah bir an önce içim rahat ederAra ara ise ve dinlenince geçiyor ise sıkıntı yok ama şiddetli ve geçmeyen ise malesef iyi haberci olmuyor. Kimyasal gebeliğimde düşükten 1 gece önce tüm gece sağ sol dönüp durmuştum bel ağrısından nasıl yatacağımı şaşırmıştım ve ertesi akşam düşük oldu.
Sizinki olması olağan gibi içiniz rahat olsun
İnşallah canım inşallah bir an önce içim rahat eder
Bunu deneyeceğim kesinlikle.Sürekli olumlu şeyler düşünün kötü düşünce geldiği an bebeğim sağlıklı, sağlıkla büyüyecek diyin. Benimde çok fazla korkularım var ama stres gebelikte çok riskli o yüzden kötü düşünce geldiği an bebeğim sağlıklı büyüyor diyorum enerjimi arttırıyorum
İnşallah normaldir canım sağolasın. Çarşamba kan testini tekrar edeceğiz kese kontrolü için 6. Haftayı bekliycemKuzum ara ara bel ağrısı kasik ağrısı oluyor bende de. Diğer gebeliklerimde de olmuştu. Normal canim doktora gittiğinde sorabilirsin ams normal derler
6. Hafya kalp atışı da duyurabiliyor❤İnşallah normaldir canım sağolasın. Çarşamba kan testini tekrar edeceğiz kese kontrolü için 6. Haftayı bekliycem
Evet şiddetli ağrı kendini direkt belli ediyor malesef..Ara ara ise ve dinlenince geçiyor ise sıkıntı yok ama şiddetli ve geçmeyen ise malesef iyi haberci olmuyor. Kimyasal gebeliğimde düşükten 1 gece önce tüm gece sağ sol dönüp durmuştum bel ağrısından nasıl yatacağımı şaşırmıştım ve ertesi akşam düşük oldu.
Sizinki olması olağan gibi içiniz rahat olsun
Ay maşallah kuzum. Sağlıkla büyüsun inşallah. Bende yarın 4 +4 olacagım inş görürüm keseyi.. (okuldayım eve gidince eklerim kuzum)Merhaba:)
Sat: 25.02.2021
Beklenen Doğum:01.12.2021
İlk çocuk
Summerwinter cabım beni de ekler misin
Dün keseyi gördüm 4+5 te, vajinal baktı doktor öyle göründü
Vajinal görürsün canımm merak etmeAy maşallah kuzum. Sağlıkla büyüsun inşallah. Bende yarın 4 +4 olacagım inş görürüm keseyi.. (okuldayım eve gidince eklerim kuzum)
Inşaallah canimmVajinal görürsün canımm merak etme