2021 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hamileliğin bu ilk zamanların da bel ağrısı yaşayan var mı. Benim bel ağrım oluyor kötü bişey olacak diye çok korkuyorum gün içinde hep dinlenmeye çalışıyorum da ama belde ağrı oluyor bu normal mi.
Kuzum ara ara bel ağrısı kasik ağrısı oluyor bende de. Diğer gebeliklerimde de olmuştu. Normal canim doktora gittiğinde sorabilirsin ams normal derler

Benimde tam bat günüm 2 gündür var bel ağrısı bende de. Ara ara sürekli değilde.

Ara ara ise ve dinlenince geçiyor ise sıkıntı yok ama şiddetli ve geçmeyen ise malesef iyi haberci olmuyor. Kimyasal gebeliğimde düşükten 1 gece önce tüm gece sağ sol dönüp durmuştum bel ağrısından nasıl yatacağımı şaşırmıştım ve ertesi akşam düşük oldu.

Sizinki olması olağan gibi içiniz rahat olsun

Ara ara ise ve dinlenince geçiyor ise sıkıntı yok ama şiddetli ve geçmeyen ise malesef iyi haberci olmuyor. Kimyasal gebeliğimde düşükten 1 gece önce tüm gece sağ sol dönüp durmuştum bel ağrısından nasıl yatacağımı şaşırmıştım ve ertesi akşam düşük oldu.

İnşallah canım inşallah bir an önce içim rahat eder 🙏

İnşallah canım inşallah bir an önce içim rahat eder 🙏

Sürekli olumlu şeyler düşünün kötü düşünce geldiği an bebeğim sağlıklı, sağlıkla büyüyecek diyin. Benimde çok fazla korkularım var ama stres gebelikte çok riskli o yüzden kötü düşünce geldiği an bebeğim sağlıklı büyüyor diyorum enerjimi arttırıyorum

Sürekli olumlu şeyler düşünün kötü düşünce geldiği an bebeğim sağlıklı, sağlıkla büyüyecek diyin. Benimde çok fazla korkularım var ama stres gebelikte çok riskli o yüzden kötü düşünce geldiği an bebeğim sağlıklı büyüyor diyorum enerjimi arttırıyorum
Bunu deneyeceğim kesinlikle.

Kuzum ara ara bel ağrısı kasik ağrısı oluyor bende de. Diğer gebeliklerimde de olmuştu. Normal canim doktora gittiğinde sorabilirsin ams normal derler
İnşallah normaldir canım sağolasın. Çarşamba kan testini tekrar edeceğiz kese kontrolü için 6. Haftayı bekliycem

Evet şiddetli ağrı kendini direkt belli ediyor malesef..

Merhaba:)
Sat: 25.02.2021
Beklenen Doğum:01.12.2021
İlk çocuk
Summerwinter Summerwinter cabım beni de ekler misin

Dün keseyi gördüm 4+5 te, vajinal baktı doktor öyle göründü 🌸
Ay maşallah kuzum. Sağlıkla büyüsun inşallah. Bende yarın 4 +4 olacagım inş görürüm keseyi.. (okuldayım eve gidince eklerim kuzum)

X