- Konu Sahibi Summerwinter
Banada 3~4 mm dedi. Endişelenmeme gerek yok o haldeBana 5haftalık 4 mm dedı yanlıs hatırlamıyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 3~4 mm dedi. Endişelenmeme gerek yok o haldeBana 5haftalık 4 mm dedı yanlıs hatırlamıyorsam
Benim de kac hafta kac gunluk oldugu bı karısık zaten son adet tarıhımjde bılmıyorum tam Allaha emanet gıdıyorz bakalımCanım net değil benim hesabımı göre 5+7 ama doktor a sorduğumda 5 hafta ama 4 gibi dedi anlamadım tam iki hafta sonra netleşir inşallah kalp atışında bebişi görürsek
Tabıı endişelenmeyin. Haftaya 10 11 mm yı bulucakBanada 3~4 mm dedi. Endişelenmeme gerek yok o halde
Hadi inşallahTabıı endişelenmeyin. Haftaya 10 11 mm yı bulucak
Buraya eklermisiniz görüntüyü acaba benimki 4,6 mm dedi ve büyük dedi yolk ta büyükmüşBenimkine çok çok küçük dedi kağıda baktım şimdi 6.2mm yazıyor
Karından mi bakıyor?Buraya eklermisiniz görüntüyü acaba benimki 4,6 mm dedi ve büyük dedi yolk ta büyükmüş
Ben anlamadım yolk, kese 1 cm olduktan sonra görünüyor diye okumuştum. Benim 6.4mm yazıyor ultrasonda ama içinde yolk görünmüyor henüz. Haftaya tekrar kontrol edelim büyümüş mü bakarız dedi hatta doktor. Zaten büyümesi gerekmiyor mu?Buraya eklermisiniz görüntüyü acaba benimki 4,6 mm dedi ve büyük dedi yolk ta büyükmüş
Tabiki gittiğinde büyümüş göreceksin annesiBen anlamadım yolk, kese 1 cm olduktan sonra görünüyor diye okumuştum. Benim 6.4mm yazıyor ultrasonda ama içinde yolk görünmüyor henüz. Haftaya tekrar kontrol edelim büyümüş mü bakarız dedi hatta doktor. Zaten büyümesi gerekmiyor mu?
Aloben in aşağıdaki yazısına istinaden yazdım aslında tam anlayamadım da doktorun ne demek istediğini.Tabiki gittiğinde büyümüş göreceksin annesi
Bana hiç bisey bile demedi bende sormadım bile iyiyi düşünelim öyle olsunBanada 3~4 mm dedi. Endişelenmeme gerek yok o halde
Kızlar şunun tatlisligina bakın. het hafta farklı bi meyve. Rabbim hepimize %100 tamamlanmayi nasip etsin ❣ uygulama: dr banu çiftçi
Ay pardon kuzumAloben in aşağıdaki yazısına istinaden yazdım aslında tam anlayamadım da doktorun ne demek istediğini.
Aloben .!.:
Buraya eklermisiniz görüntüyü acaba benimki 4,6 mm dedi ve büyük dedi yolk ta büyükmüş
Selam kızlar. Benimde değerim yükseldi çok şükür. Pazartesi kese için gidicem. Bende yavaştan belirtiler başladı. Dayak yemiş gibi kollarım ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Birde kabızlık var.
Oh oh çok şükür inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün canimm ❣Selam kızlar. Benimde değerim yükseldi çok şükür. Pazartesi kese için gidicem. Bende yavaştan belirtiler başladı. Dayak yemiş gibi kollarım ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Birde kabızlık var.
Evett oyunda level atlamış gibi hissediyorum kendimi inşallah Hepimiz1.aşama tamamlandı
maşallah.. darısı diğer aşamalara
Yok canım önemli değil:) anlamaya çalışıyorum ben de neresinde sorun var diye.Ay pardon kuzum
1 ve 3 tamam. Hatta 3 den 3 tane var 2 ye elim gitmiyor. Rabbim inşallah hepimize nasip eder❣Kalp atışını hayırlısıyla bi duyayım..
Sonra anında yapacaklarım,
1) Listeye adımı ekletmek
2) Profilime hamilelik takvimini eklemek
3) Telefonuma hamilelik takip programı indirmek
İnşallah Allah’ım
Inşallah. beta hcg kaçken kalp görünüyor acaba kiOh oh çok şükür inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün canimm ❣