- Konu Sahibi Summerwinter
Ayy ne güzel yaa taşınırsak zaten mezitli ye taşınıcaz, iyi olur. Keşke doğumdaş olsak benim doktor ne çağırıyor ne bişeye bakıyor. Perşembeye randevu aldım ben ama dün mesaj atıyorum korkuyorum düşük önleyici falan bişey yapılmalı mı diye? Adam bana allahın yarattığını değiştiremeyiz, sabreceksin kızım başka bişey gelmez elimizden diyor. İnsan gel bi bakalım der, bi önlem alır, rahatlatacak bişey söyler.. Mersine de gidemem ki doktora araç yok. Çaresiz kaldım böyleMezitli medical park Ahmet Yıldızbakan doktorum, çok memnunum germiyor seni samimiyet kurabiliyorsun her aklına takılan soruya sabırla cevap veriyor kesinlikle tavsiye ederim son bhcg değerim 183 Dü benim rahim güzel kalınlaşmış vs dedi kafamı rahatlattı ekrar baktırmadı kan değerime ben bile o kadar rahatladım ki kendim de baktırmadım tabi tekrar idrar testi yaptım meraktan perşembe kese için çağırdı progestan fitil de verdi ne olur ne olmaz çocuk tutunsun dedi, inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği canım mersine taşınır taşınmaz mutlaka git Ahmet beye şiddetle tavsiye ediyorum