- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.741
Çok güzel darısı bize canimMerhaba kalça ultrasonuna götürdüm. Oturmuş kalçası. Inşallah sizin de 3. Ay oturur.
Olur olur, bu bebeler bizi ruh hastası yapacak bu gidisleUyumuyorrrrr artık aklım almıyor gece saat üçte mutfakta davlumbaz sesi ile ana kucağında sallaya sallaya uykumu olur ya
Bizimkide gündüz hiç uyumuyo hiçbir iş yapamıyorum 5 10 dk anca uyuyo oda ayağımda sallayarak indirince uyanıyoUyumuyorrrrr artık aklım almıyor gece saat üçte mutfakta davlumbaz sesi ile ana kucağında sallaya sallaya uykumu olur ya
o sıkıntıdan bi parçada bizde var bizimkide tam uyuyo abisinin çenesi düşüyo geri uyanıyoBizimkide gündüz hiç uyumuyo hiçbir iş yapamıyorum 5 10 dk anca uyuyo oda ayağımda sallayarak indirince uyanıyo
Dunduz gece fark etmiyor gerçi gündüz uykuya dalabiliyor bı on dk falan gece oda yok gözler fal taşı mübarekBizimkide gündüz hiç uyumuyo hiçbir iş yapamıyorum 5 10 dk anca uyuyo oda ayağımda sallayarak indirince uyanıyo
Ruh hastası oldum zaten işe başlayınca nasıl olacak diye düşünüyorum bide üstüne diyet hepten dipteyim mutsuzum bide öyle birşey ki sanki kızgınlığım anliyorda iyice sinirliyken bı agu deyip gülüyor ya sinirlendigim için sinir oluyorumOlur olur, bu bebeler bizi ruh hastası yapacak bu gidisle
anason çayı içebilirsin melisa çayı içebilirsin ikiside sütünle bebeği rahatlatır uyutur bi dene istersenDunduz gece fark etmiyor gerçi gündüz uykuya dalabiliyor bı on dk falan gece oda yok gözler fal taşı mübarek
Bizde maalesef hiç bir işe yaramıyor başlarda kullandim onlarda ama mastite doğru gitmeye başlayınca bıraktımanason çayı içebilirsin melisa çayı içebilirsin ikiside sütünle bebeği rahatlatır uyutur bi dene istersen
Karabaş otu kullandı bazı arkadslar yarıklar iyileşti. Bi araştırın derim. Geçmiş olsuuun.Kizlar meme ucumda yara vardi daha dogrusu meme basi ayrilmisti kenardan.bugun ordan fena siddette sut akmaya basladi.uçtan gelmiyor artik o ayrilmis kenardan geliyor sutdaha geri toplar mi orasi sizce,yoksa meme basi gitti mi artik.sinirden aglayasim var
Bi doktora gitseneKizlar meme ucumda yara vardi daha dogrusu meme basi ayrilmisti kenardan.bugun ordan fena siddette sut akmaya basladi.uçtan gelmiyor artik o ayrilmis kenardan geliyor sutdaha geri toplar mi orasi sizce,yoksa meme basi gitti mi artik.sinirden aglayasim var
Hemen doktora gidin benceKizlar meme ucumda yara vardi daha dogrusu meme basi ayrilmisti kenardan.bugun ordan fena siddette sut akmaya basladi.uçtan gelmiyor artik o ayrilmis kenardan geliyor sutdaha geri toplar mi orasi sizce,yoksa meme basi gitti mi artik.sinirden aglayasim var
Aynen bizde öyleyiz bi de küçükken yanıma uzatıyordum gündüz emerek uyuyordu şimdi imkan yok öyle emmiyor bey efendi kucakta olcak rahatımıza düşkünüzBizimkide gündüz hiç uyumuyo hiçbir iş yapamıyorum 5 10 dk anca uyuyo oda ayağımda sallayarak indirince uyanıyo
Kız gazı vardır belkide doymuyordur açtır emzirmeyle doymuyosa bide mama ver bakalım canım birde sancısı olabilir karnını zeytinyağ ile yağla ağız mendilini ısıt karnına koy yarım kundak şeklindede karnını sar. Bizimkinin de çok sancısı oluyordu böyle yapınca rahatlıyordu birde kiraz çekirdeği patiği kullandım bn gaz için hala kullanıyorum ara araDunduz gece fark etmiyor gerçi gündüz uykuya dalabiliyor bı on dk falan gece oda yok gözler fal taşı mübarek
Sese alıştırın diyolar ama bn tekim evde ne ses yapcam tvyi açınca da hemen uyanıyoo sıkıntıdan bi parçada bizde var bizimkide tam uyuyo abisinin çenesi düşüyo geri uyanıyo
Aç olduğunu düşünmüyorum çünkü ikinci memeyi emmeden bıraktığı çok oluyor.karnina sıcak havlu koyduğum da oldu.kiraz çekirdeğini araştırdım memnun olanda var işe yaramıyor diyende.zeytin yağı değilde adaçayı yağı kullandım oda çok işe yaramadıKız gazı vardır belkide doymuyordur açtır emzirmeyle doymuyosa bide mama ver bakalım canım birde sancısı olabilir karnını zeytinyağ ile yağla ağız mendilini ısıt karnına koy yarım kundak şeklindede karnını sar. Bizimkinin de çok sancısı oluyordu böyle yapınca rahatlıyordu birde kiraz çekirdeği patiği kullandım bn gaz için hala kullanıyorum ara ara
Aksam ustu basladi zaten bugun gidecegim.genel cerrah bakiyor sanirim.randevu aldim.hic derdim yokmus gibi.emzirmesemde sağıyorum cok ta bisey degismiyor yine aciliyor yaraBi doktora gitsene
benimki alışkın aslında televizyon elektrik süpürgesi hepsi çalışıyo etki etmiyo ama insan sesi uyandırıyo şaka gibiSese alıştırın diyolar ama bn tekim evde ne ses yapcam tvyi açınca da hemen uyanıyo