- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.641
Aynen kısa dedi hatta zaten anne baba da çok uzun değil dedi sonra kardeşim e sordum yeğenim 47 cm olarak doğmuş bnm daha bi aydan fazla var acaba doktora göre daha ne kadar uzayacak kiBoyu kısa mı dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kısa dedi hatta zaten anne baba da çok uzun değil dedi sonra kardeşim e sordum yeğenim 47 cm olarak doğmuş bnm daha bi aydan fazla var acaba doktora göre daha ne kadar uzayacak kiBoyu kısa mı dedi
Aynen canım ya annem de kilosu iyi dedi zaten 10 kilo mu doğcak sanki o zaman canımı sıkmayayım normalmiş şükür bnm boy 158 fazla uzun değilim . Meyve çok tükenme dedi bana ama sebebini bilmiyorum aksine canım da çok meyve istiyorÖncelikle boyu oldukça uzun, bu boya kısa diyen doktor kimmiş merak ettim, acaba kafası mi güzel kilosu da normal seyrine yakın belki bi tık zayıf olabilir. Söyle deyim benim bebeğim Normal ilerliyor öyle kilolu değil, 33+0, da 2100 küsür çıktı hatırlamıyorum boyu 42 cm..kıyaslama yapmak doğru değil tabiki her bebek farklı ama seninkinin kilosu oyle çok düşük degil boyu da gayet uzun eşiniz ve sizin boyunuz uzun mu??
Suyun fazlaysa ondan demiş olabilir canım. Bana da sulu meyve tatlı havuç tuketme dedi. Şeker yüklemem normaldi, o nedenle diyet vermedi. Sadece bunlara dikkat et dedi.Aynen canım ya annem de kilosu iyi dedi zaten 10 kilo mu doğcak sanki o zaman canımı sıkmayayım normalmiş şükür bnm boy 158 fazla uzun değilim . Meyve çok tükenme dedi bana ama sebebini bilmiyorum aksine canım da çok meyve istiyor
Orda bir yanlışlık var herhalde, benim tosbiğim 32 de 42 cm idi, gelişimi normal dedi, düşün yani. Seninkinin boy ilerde bile bence maşallahAynen kısa dedi hatta zaten anne baba da çok uzun değil dedi sonra kardeşim e sordum yeğenim 47 cm olarak doğmuş bnm daha bi aydan fazla var acaba doktora göre daha ne kadar uzayacak ki
Koyuluk doğumdan sonra açılıyor açılmazsada limon şeker çok işe yarıyor.göğüs sarkmasına gelince bende göğüs küçük ondan mı bilmiyorum ama sarkma olmadı.bende ikinci doğumda da yara oluyor mu onu merak ediyorumÖnceden emziren annelere sorayım sorumu, göğüslerde sarkma olur diyorlar bu istisnasız herkeste oluyor mu acaba? Birde o koyuluğun renginin açılmaması durumu tabi ki. Eğer öyleyse çok üzücü
Meyvede şeker yüksek canim, günde 1 2 porsiyondan fazla tüketmeyelim.. hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım❤Aynen canım ya annem de kilosu iyi dedi zaten 10 kilo mu doğcak sanki o zaman canımı sıkmayayım normalmiş şükür bnm boy 158 fazla uzun değilim . Meyve çok tükenme dedi bana ama sebebini bilmiyorum aksine canım da çok meyve istiyor
Hiii,oyleyse mantikli tabii.32 bitince degil de 32 nin icinde mi alacaksiniz raporuBebeğin ultrason ölçülerine göre vermiyor raporu, son adet tarihinin sistemde işlenmiş haline göre bakıyor haftasına ve öyle veriyor. Yoksa benim doktorum ultrasona bakarsa ben çoktan 33'e geçtim ama son adet tarihime göre 31+1 olduğum için perşembe günü gidip çalışamaz raporu alıp okuluma götüreceğim.
Masallah masallahBu arada kilosu 2130g, boyu 43 cm idi.
Suyu da normal dedi ama bu sefer doktor gergindi gittiğimizde artık neden bilmiyorum bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman sakin olur da düzgün bakar inşallahSuyun fazlaysa ondan demiş olabilir canım. Bana da sulu meyve tatlı havuç tuketme dedi. Şeker yüklemem normaldi, o nedenle diyet vermedi. Sadece bunlara dikkat et dedi.
Orda bir yanlışlık var herhalde, benim tosbiğim 32 de 42 cm idi, gelişimi normal dedi, düşün yani. Seninkinin boy ilerde bile bence maşallah
Teşekkürler canımMeyvede şeker yüksek canim, günde 1 2 porsiyondan fazla tüketmeyelim.. hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım❤
Hayır, 31'in bittiği gün gideceğim. Yani 32+0'da. Doktor ancak o zaman verebiliyor raporu.Hiii,oyleyse mantikli tabii.32 bitince degil de 32 nin icinde mi alacaksiniz raporu
Hemşireye normal ver canim, kirlenebilir ilk başta..daha sonra odasında giydirirsin isimli olanı. Ben öyle yapıcağım.Hanımlar bu isimli hastane çıkışları varya ben omdan yaptırdım da direk doğumhaneye onu mu vermemiz lazım yoksa normal bi takım verip odada biz mi değiştiriyoruz üstünü
İlk vereceğiniz takım kaçlı beşli mi acabaHemşireye normal ver canim, kirlenebilir ilk başta..daha sonra odasında giydirirsin isimli olanı. Ben öyle yapıcağım.
5 li olsada yanında kundak da vermek lazimİlk vereceğiniz takım kaçlı beşli mi acaba
Kundak için battaniyeyi kalın mı verelim normal mi5 li olsada yanında kundak da vermek lazim
Bende ince penye battaniyeli bi takım var onu vericem isterlerse, benim hastane kendi goydiriyirmus ilk giyimi gerek olmayabilir belki ama o şekilde hazırladım..İlk vereceğiniz takım kaçlı beşli mi acaba
Normal penye olanlardan Müslin ince gelir sanırım sonra odaya gelince battaniye ortersijiz yada hemşireye sorun çok soğuk oluyo derse kalın battaniye verirsinizKundak için battaniyeyi kalın mı verelim normal mi
Ne zaman konuşmam gerek 32. Haftadayım haftaya 33 oluyoruz kontrol var o zaman mı sorsamNormal penye olanlardan Müslin ince gelir sanırım sonra odaya gelince battaniye ortersijiz yada hemşireye sorun çok soğuk oluyo derse kalın battaniye verirsiniz
Evet ona göre hazırlık yaparsınız çünkü doğum yapılan yerde ameliyathane de soğuk oluyor.Bebegi istiyorlar ama ben kızımı Nisan da doğum yapmıştım hastane çıkışı yetmisti şimdi bende sorucam çünkü Antalya Nisanda sıcakNe zaman konuşmam gerek 32. Haftadayım haftaya 33 oluyoruz kontrol var o zaman mı sorsam