- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Geçmiş olsun kuzum. Rabbim yardımcısı olsun eşinin de. Ya herkeste gebelik süreci çok farklı oluyor. Bi ay sonra rahatlarsın canim. Yaklaşık 3 ay da bitiyor bulantı geneldeEşim korona canım bitmesine az kaldı
Ben şubatta geçirdim sonra hamile kaldımışım
Ama Zor geçiyo bulantılar çok fena
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz kuzumBende çok heyecanlıyım canım bizde yarın gidicez rabbim nasip ederse
Ahh inşallah yaGeçmiş olsun kuzum. Rabbim yardımcısı olsun eşinin de. Ya herkeste gebelik süreci çok farklı oluyor. Bi ay sonra rahatlarsın canim. Yaklaşık 3 ay da bitiyor bulantı genelde
Yok baya hafif dinlendirici hareketler .Çok zorlamadan kendini yap. Nolur nolmaz
Hosgeldiniz :)Göbüşler nasıl belli olmaya başlayan var mı
Bat 5 mart,transfer 22 mart 5. Gün embriyosu,bir kızım var 7 yasında,ondan sonra 7 düşüğüm var daha kese gözükmedi ama beta + eklerseniz sevinirimA ayse onder07 @minnosbirkiz @Fzehra26 @Mucitpanda @eDLaM kızlar tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişiniz. İsterseniz sizi de sayfanın başındaki listeye ekleyebiliriz bilgilerinizi verirseniz
Aman doguma kadar ilac da ignede kullanirim hic sıkıntı degil zamaninda döktüğüm o kadar gözyaşına ragmen ilaclar etkilemiyo bniEvet bende genetik test yaptırdım çıkmadı şükür. Zaten çıktı ise testte mutlaka kullanılmalı
Bence o vücuttan vücuda göre değişiyor kızHosgeldiniz :)
Benim her adet dönemi 3 aylik olur göbeğim zaten. Sonrasında dümdüz olurdu. Simdi de adet olacakmışım gibi şiştim. Hatta bu kadar cabuk buyur mu diye baya güldük:)) yavaştan inmeye basladi cok sukur.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz kuzum❤
Ay ıns ya çok merak ediyorm şuan zaman geçmiyor birazda tedirginlik var galiba kalbi atacak mı atmicak mi diyeBen 5 +0 da gordum kuzum. Muhtemelen sende görürsün
Öyle yapayım, karbonhidrat fazla tükettim son zamanlarda ciddenBol bol su ic. Karbonhidrati azalt kuzum o kadar. Gebelikte bitki çayı bile tavsiye etmiyorlar. Sakin ödem giderici içecekler yapma canim
Rabbim sağlıkla keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBat 5 mart,transfer 22 mart 5. Gün embriyosu,bir kızım var 7 yasında,ondan sonra 7 düşüğüm var daha kese gözükmedi ama beta + eklerseniz sevinirim
Yani kesilir bi kaç gün sonra tekrar baslar. Böyledir kuzum sürekli ağrımaz ki. Normal yani endişe etme. Sen.keseyi gördün müYa 2 haftadır her gün kasık ağrısı yaşadım yoğun şekilde, doktor normal dedi. Yerleşme ve rahim büyüme ağrısı demişti. Bir de sık idrar sorunu vardı. Ama bugün hem hiç kasık ağrım olmadı hem de çok sık çıkmadım. Gece gece strese girdim şimdi bir şey mi oldu diyeBu gün 5+4 ama doktor kalp atışı için 9 gün sonra çağırdı. Benim ilk gebeliğim. Daha önce kalp atışı duyamayanlar, böyle birden belirtilerinizin kesildiği olmuş muydu? Ay iyice paranoyak oldum ya
Gunaydin canim, Yaaa bilmem mi zamam geçmiyor. Inşallah güzel haberlerle geleceksin canim benimGünaydın kızlar heyecandan uyuyamadım
Hos geldiniz tabikiBenide eklermisiniz