- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 36
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Normal canim ama endişe ediyorsan git tabiki doktora hem keseyi gormus olursunYa 2 haftadır her gün kasık ağrısı yaşadım yoğun şekilde, doktor normal dedi. Yerleşme ve rahim büyüme ağrısı demişti. Bir de sık idrar sorunu vardı. Ama bugün hem hiç kasık ağrım olmadı hem de çok sık çıkmadım. Gece gece strese girdim şimdi bir şey mi oldu diyeBu gün 5+4 ama doktor kalp atışı için 9 gün sonra çağırdı. Benim ilk gebeliğim. Daha önce kalp atışı duyamayanlar, böyle birden belirtilerinizin kesildiği olmuş muydu? Ay iyice paranoyak oldum ya
Kese resminizi bekliyoruzGünaydın kızlar heyecandan uyuyamadım
İnşallah canım saat 12de randavumuz zaman geçmek bilmiyor inşallah gitmişken kalp atışını da duyarımKese resminizi bekliyoruz
İnşallah kuzumGunaydin canim, Yaaa bilmem mi zamam geçmiyor. Inşallah güzel haberlerle geleceksin canim benim❤
Sat:1 Mart bdt:07.12.21 1.çocuk 32 yaşHos geldiniz tabikison adet tarihi? Beklenen doğum tarihi? Yaşınız? Kaçıncı çocuk? Bu bilgileri verin lutfen
Ya bende onu düşünüyorumKızlar Ramazan da oruç tutucakmısınız tutsak bir sakıncası olur mu bebişe ?
Cuma günü gittiğimde soracağım doktora.Kızlar Ramazan da oruç tutucakmısınız tutsak bir sakıncası olur mu bebişe ?
Evet canım kese ve yolu gördük 3 gün önce. Sadece kalp atışı kaldıYani kesilir bi kaç gün sonra tekrar baslar. Böyledir kuzum sürekli ağrımaz ki. Normal yani endişe etme. Sen.keseyi gördün mü
Naptın canim?Hayırlı sabahlar herycandan uyuyamadim yaaa iskence gibi gecti gece11.10 randevum evin tum isini bitirdim hala saat 9
Keseyi ve yolu cuma günü gördük canım sağlıklıydı her şey. Kalp atışını taa 14 nisana randevu verdiNormal canim ama endişe ediyorsan git tabiki doktora hem keseyi gormus olursun
kaç hafta kaç günlükte gördün canım listeye ekleyelim. inşallah kalp atışını da duyacaksın canımEvet canım kese ve yolu gördük 3 gün önce. Sadece kalp atışı kaldı
çok şükür canım. 10 gün sabır annesiKeseyi ve yolu cuma günü gördük canım sağlıklıydı her şey. Kalp atışını taa 14 nisana randevu verdi
Keseyi ve yolu cuma günü gördük canım sağlıklıydı her şey. Kalp atışını taa 14 nisana randevu verdi
5+1’de gördüm canım keseyi. İnşallaaah pozitiflik saçıyorsunuz banakaç hafta kaç günlükte gördün canım listeye ekleyelim. inşallah kalp atışını da duyacaksın canım
Ay yok ya.. Kalp atışını duyunca da bu sefer kıpırdamasını hissetmek için haftalarca bekleyeceğiz. Bitmiyor beklemeleerrkalp atışını duyana dek rahatlayamıyor insan di mi
Ay yok ya.. Kalp atışını duyunca da bu sefer kıpırdamasını hissetmek için haftalarca bekleyeceğiz. Bitmiyor beklemeleerr
Banada iki. Hafta sonraya verdi yakalp atışını duyana dek rahatlayamıyor insan di mi