- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 30
- Konu Sahibi Summerwinter
Tamam kuzumMavi kurdeleli gel kuzum sayfaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzumMavi kurdeleli gel kuzum sayfaya
Beni de alırmısınızHoş geldiniz. Sağlıkla gelsin minnosunuz. Eklicem sizi listeye❤
Hadi hayırlısı bakalim. Ben de cuma gunu gitmeye karar verdim. Beklemek zor ama :)Kızlar salı günü gidecektim muayeneye ama ben dayanamadım hesabıma göre yarın 5bin civarı oluyor beta kese görünür belki dedim. Sabah 10da. Heyecanlıyııııım
Beklemek zor gerçekten,normalde de hiç sabrım yoktur zaten ama bu daha zor :)Hadi hayırlısı bakalim. Ben de cuma gunu gitmeye karar verdim. Beklemek zor ama :)
Yaa bende cok yuvarlak olmaktan korkuyorum ama yemesem de kotu hissediyorum. Kilo cok almak istemiyorumInsaAllah ilk isim sizinle paylaşmak ben ideal kilom.deil ama olmak istedigim kilodan 1 kilo fazlalıkla basladım gebelige 3 4 aylik olana kadar 2 kilo .versem cok iyi olur karbonhidrata dikkat etmeliyim. Diger gebeliklerimde cok almistim. Artik aklımi basıma alicam
Bende çok heyecanlıyım canım bizde yarın gidicez rabbim nasip ederseKızlar salı günü gidecektim muayeneye ama ben dayanamadım hesabıma göre yarın 5bin civarı oluyor beta kese görünür belki dedim. Sabah 10da. Heyecanlıyııııım
Ben gebelik egzersiz programı indirdim başladım inşaAllah devamı gelir. Vermek zor dikkat etmek istiyorum insaAllah.Yaa bende cok yuvarlak olmaktan korkuyorum ama yemesem de kotu hissediyorum. Kilo cok almak istemiyorum
Ben 5 +0 da gordum kuzum. Muhtemelen sende görürsünKızlar adetime göre 4 hafta 2 günlük bebek kan verdim adetime 3 gün kala önce idrar da çıkmıştır sonra kan vermiştim sağlık ocağında ki ebe gayet iyi 3 gün önceye göre değer demişti bida vermedim kan cuma günü hastaneye gitmeyi planliyorm keseyi görürmüşüz 5 haftalık olcak o zaman adete göre
Evet bende genetik test yaptırdım çıkmadı şükür. Zaten çıktı ise testte mutlaka kullanılmalıBiz daha once genetik test de yaptirmistik orda cikmisti pihtilasma tekrar doktoruma hatirlatinca ilac verdi. Farkli bi kadin dogum doktorunada gittik de o.da oksapar igne verdi onu kullanmadim.doktorumuzun dedigi ilacai kullaniyorum simdi
Oy oy oyy bekliyoruz güzel haberlerini annesi❣Kızlar salı günü gidecektim muayeneye ama ben dayanamadım hesabıma göre yarın 5bin civarı oluyor beta kese görünür belki dedim. Sabah 10da. Heyecanlıyııııım
Çok zorlamadan kendini yap. Nolur nolmazBen gebelik egzersiz programı indirdim başladım inşaAllah devamı gelir. Vermek zor dikkat etmek istiyorum insaAllah.
Ekledim canim hoş geldin sağlıkla gelsin bebeginnnn . Beklenen doğum tarihi nedir? Bide keseyi gördünüz mü onu da ekleyelim.Beni de alırmısınız
Son adet 12 Şubat
İlk bebek
Yaş 27
1500 ve 2000 üzerinde görünüyor kuzum kese sen hayli hayli görürsünKızlar salı günü gidecektim muayeneye ama ben dayanamadım hesabıma göre yarın 5bin civarı oluyor beta kese görünür belki dedim. Sabah 10da. Heyecanlıyııııım
Evet idrar aklımda1500 ve 2000 üzerinde görünüyor kuzum kese sen hayli hayli görürsün
İdrarını tutarak git.. daha net görünüyor yoksa doktor bulmakta zorlanıyor
Hoşbuldum canımEkledim canim hoş geldin sağlıkla gelsin bebeginnnn . Beklenen doğum tarihi nedir? Bide keseyi gördünüz mü onu da ekleyelim.
6 +0 yazıyorum o zamn. Kalp atışını duydun mu kuzumHoşbuldum canım
beklenen doğum 19 kasım
Kesemizi de 6 haftada gördük
Evet 6+06 +0 yazıyorum o zamn. Kalp atışını duydun mu kuzum
2 hafta ya büyür annesi çok hızlı büyüyorlar maşallah corona misin temaslı misim canimEvet 6+0
Yok duymadık kalbini canım çünkü karantinadayım bitince duymaya gidicem 2 hafta sonra çağırdı doktor biraz büyümüş olucak gidince
Eşim korona canım bitmesine az kaldı2 hafta ya büyür annesi çok hızlı büyüyorlar maşallah corona misin temaslı misim canim