-
- Konu Sahibi Summerwinter
Biz de oyle. Kimseye de söylemedik henüz.orası öyle tabiii.. ama en azından kalp atışını duyana dek stresten, heyecandan, korkudan zor geçiriyorum günleri ben.. öyle hamileliğin tadını çıkarmak falan yok benim için mesela, sonuna dek hep bi bekleyiş hep bi tedirginlik hâli.. Allah’a emanet
Hayırlısı olsun bakalım bende 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için gitcem bakalımBiz de oyle. Kimseye de söylemedik henüz.
Biz de oyle. Kimseye de söylemedik henüz.
Evet evet. Ama ilk 3 ayımızı bitirelim o zaman hamileliğin tadını çıkaracağız güven bana.orası öyle tabiii.. ama en azından kalp atışını duyana dek stresten, heyecandan, korkudan zor geçiriyorum günleri ben.. öyle hamileliğin tadını çıkarmak falan yok benim için mesela, sonuna dek hep bi bekleyiş hep bi tedirginlik hâli.. Allah’a emanet
Maşallah kuzum. Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKeseyi gördüüük
Merhaba miniş keseeeKeseyi gördüüük
11 aralık ama normal dogum için, sezeryan için sanırım aralık bası, yas 34Rabbim sağlıkla keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbeklenen doğum tarihi? Ve yaşınız nedir? Onları da ekleyelim
Evet evet. Ama ilk 3 ayımızı bitirelim o zaman hamileliğin tadını çıkaracağız güven bana.
Çok şükür bende kese bugün gördümdarısı kalp atışına inşallahhh
4+4te gördüm canım. 10 gün sonra dedi ama benim normalde yarın özelden randevumda vardı, bu doktor biz gebe takibi yapmıyoruz gelmişsin madem gereken testleri yapalım dedi o kadar. Yarın gidip aklımdakileri de sorayım,buna birşey soramadım canım.Maşallah kuzum. Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah❤ kaç hafta kaç günlükte görmüş oldun canim. Bidaha ne zaman çağırdı doktorun
Merhaba bizim sizle ayni hafta sanırım. Kalp atışı icin ne zamana gun verdiler?Çok şükür bende kese bugün gördümdarısı kalp atışına inşallahhh
Kaç hafta kav günlükte gördünüz onu da ekleyelim. Inşallah kalp atışını da duymak nasip olur canimÇok şükür bende kese bugün gördümdarısı kalp atışına inşallahhh
Masallah canimm darisi kakp atisina4+4te gördüm canım. 10 gün sonra dedi ama benim normalde yarın özelden randevumda vardı, bu doktor biz gebe takibi yapmıyoruz gelmişsin madem gereken testleri yapalım dedi o kadar. Yarın gidip aklımdakileri de sorayım,buna birşey soramadım canım.
Kuzum galiba kalp atışıile gebelik takibi yapmaya başlıyorlar bu testleri yapıyolar.Kızlar sizde kan tahlili felan yaptırdınız mi kan sayımı
Geçirilen hastalıklar felan