-
- Konu Sahibi Summerwinter
Bana gunde yarim folibol bide ecopirin verdi pihtilasma var bndedeKızlar doktorum bana haftada 2 gün folbiol. 5 gun Imom verdi. Birde her gün d vitamini 9 damla.. hepimizin süreci farklı tabi her gebe farkli. Sizlerede benzer şeyler verebilirler❣
Bende de halsizlik var diye doktora gitmiştim yaklaşık 2 aydır d vitamini kullanıp bitirmiştim gebelik öncesi denk geldi, şimdi folikasit kullanıyorum birde bendeki sıkıntıdan dolayı kan sulandırıcı iğne ve hapBen son 3 aydır d vitamini kullanıyorum aslında yine de yazdı doktorum. Kuzum doktoruna sorarak hareket et. O bırak diyene kadar devam ❤
Bana gunde yarim folibol bide ecopirin verdi pihtilasma var bndede
Pıhtılaşma testi bende yaptırdım şükür çıkmadı. Doktor gerek yok dedi iğne ilaca ama ilerleyen günlerde nasıl yol izleriz bilmiyorum.. doktorunuzun bu konuda ilaç vermesine sevindim. Ihmale gelmiyor çünküBende de halsizlik var diye doktora gitmiştim yaklaşık 2 aydır d vitamini kullanıp bitirmiştim gebelik öncesi denk geldi, şimdi folikasit kullanıyorum birde bendeki sıkıntıdan dolayı kan sulandırıcı iğne ve hap
Bende gitmedim ama bu kullandığım 2. Ayım canım. Bugün yarın gideceksen alma dediğini alırsın ama bir hafta sonrasına falansa bence yine de kullanKızlar daha doktora gitmedim folik asiti doktor demeden kullansam bir sakıncası olurmu ?
Yarın gidicem ama öğreneli nerdeyse 1hafta olucak kullanmadım eşim bi zararı olurda diyor kullanma dediBende gitmedim ama bu kullandığım 2. Ayım canım. Bugün yarın gideceksen alma dediğini alırsın ama bir hafta sonrasına falansa bence yine de kullan
Normalde hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanıyor sonra hamileliğin ilk 4 ayında mutlaka devam ediliyor. Sonrasına da duruma göre bakılıyor. Mutlaka kullanman gerek, zararı olmaz. Her anne adayı kullanıyor, tahlile göre vs değil yani. Ama nasılsa yarın gideceksin, doktor hemen verir zaten.Yarın gidicem ama öğreneli nerdeyse 1hafta olucak kullanmadım eşim bi zararı olurda diyor kullanma dedi
Hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin minnosunuz. Eklicem sizi listeyeKızlar beni de alirmisiniz
Son adet tarihi 5 mart
2. Çocuk
3 kayıp
Yaş 25
Sakıncası olmaz al kullan canim. Doktora ne zamn gideceksin? Bi kaç gün varsa bekle ama 1 hafta filan gitmiceksen al kuzum eczanedenKızlar daha doktora gitmedim folik asiti doktor demeden kullansam bir sakıncası olurmu ?
Bol bol su ic. Karbonhidrati azalt kuzum o kadar. Gebelikte bitki çayı bile tavsiye etmiyorlar. Sakin ödem giderici içecekler yapma canimKızlar ya bi sorum varBenim karnım her zaman dümdüzdür, fazla kilom falan hiç olmadı. Laakiiin 2 haftadır göbeğim çıktı, birkaç gün kabızlık yaşadım. Sindirim sistemim etkilendi sanırım hamilelikten. Ne yapsam da bu ödemden kurtulsam?
Aminnn Teşekkür ederimHoş geldiniz. Sağlıkla gelsin minnosunuz. Eklicem sizi listeye❤
Yarın gidicem canım neyse yarın doktor yazar artıkSakıncası olmaz al kullan canim. Doktora ne zamn gideceksin? Bi kaç gün varsa bekle ama 1 hafta filan gitmiceksen al kuzum eczaneden
12.12.2021 beklenen doğum tarihiHoş geldiniz. Sağlıkla gelsin minnosunuz. Eklicem sizi listeye❤
Biz daha once genetik test de yaptirmistik orda cikmisti pihtilasma tekrar doktoruma hatirlatinca ilac verdi. Farkli bi kadin dogum doktorunada gittik de o.da oksapar igne verdi onu kullanmadim.doktorumuzun dedigi ilacai kullaniyorum simdiPıhtılaşma testi bende yaptırdım şükür çıkmadı. Doktor gerek yok dedi iğne ilaca ama ilerleyen günlerde nasıl yol izleriz bilmiyorum.. doktorunuzun bu konuda ilaç vermesine sevindim. Ihmale gelmiyor çünkü
Bütün bitki çaylarından uzak dur. Tavsiyem kuru kayısı ye ve bol su iç. Zaten bütün çiğ kurıyemişlerden tüketin bi miktar her gün. Ve kısa yürüyüşler iyi gelir canımKızlar ya bi sorum varBenim karnım her zaman dümdüzdür, fazla kilom falan hiç olmadı. Laakiiin 2 haftadır göbeğim çıktı, birkaç gün kabızlık yaşadım. Sindirim sistemim etkilendi sanırım hamilelikten. Ne yapsam da bu ödemden kurtulsam?