- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.341
Bende enveyin yaka spreyi mi denesem diye düşünüyorumbeyaz sararmış lekelilerimi sadece 90da yıkadım ama kutunun üstünde 40 derecede de kullanılıyo yazıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende enveyin yaka spreyi mi denesem diye düşünüyorumbeyaz sararmış lekelilerimi sadece 90da yıkadım ama kutunun üstünde 40 derecede de kullanılıyo yazıyo
Aç gidilecek canimGünaydın şeker yüklemesi yaptıranlar aç mı gittiniz tok mu?
Oldu da almaktan vazgeçtim, içerik sayıları coktu. Ilk başlarda paket içeriği az olsun istiyorum her ihtimale karşı.Oldu mu?
Teşekkür ediyorumAç gidilecek canim
aç gidiyosun canım ilk kanda açlık kan şekerini ölçüyolar çünküGünaydın şeker yüklemesi yaptıranlar aç mı gittiniz tok mu?
teşekkür ederim ben de yararlandım. biri farklı beden de alınabiliyor öyle daha iyi :)Kızlar Hepsiburada da sleepy bebek bezlerinde bir alana ikincisi 1 TL kampanyası var. Koşun
Birincisi 200 tl yaziyor du ikincisi 1 tl 100 tl o pakete 99 tl diğer pakete alsaKızlar Hepsiburada da sleepy bebek bezlerinde bir alana ikincisi 1 TL kampanyası var. Koşun
Bende yararlandım 1ini 1 birini 2 numara aldım indirim yakalayan haber etsin :)Birincisi 200 tl yaziyor du ikincisi 1 tl 100 tl o pakete 99 tl diğer pakete alsa
Molfix aldım ben yeni doğan kızımda da onla başladım 30 tl miydi neydi.. 3 paket yeni doğan aldım sık sik değiştiriyorsun. 3 paket de 2.numara aldım prima molfix karışık.. kızımda A101 bezini kullanmistim birde e bebeğin bezi slepy o zaman pek beğenmemiştim. Migrosun bezi oda çok guzelBende yararlandım 1ini 1 birini 2 numara aldım indirim yakalayan haber etsin :)
Benim daha ilk ya neyin ne oldugunu bilmiyorum slepyi kuzenimin eşi kullanıyor çook memnun ama hayırlısı inşallah bakalım ıslak mendil ?Molfix aldım ben yeni doğan kızımda da onla başladım 30 tl miydi neydi.. 3 paket yeni doğan aldım sık sik değiştiriyorsun. 3 paket de 2.numara aldım prima molfix karışık.. kızımda A101 bezini kullanmistim birde e bebeğin bezi slepy o zaman pek beğenmemiştim. Migrosun bezi oda çok guzel
Peki sen acmiydin kuzum? Bazen pozisyondan kaynaklı olabiliyor ölçüm geriliğiKizlar kontrolden geliuorum bebisin karin cevresi 2 hafta geride cikti ac oldugunu soyledi
_Citlembik_ sizde de olmustu ayni durum sonraki kontrolde nasil cikti. Neler yediniz ictiniz
Kahvalti etmistim ama cok degil. Ben acim suan dedim de doktor ona baglamadi. Bir de birden fazla kez farkli acilardan olcum aldi hepsinde oyle cikti. Diger olcumleri haftasiyla uyumlu cok sukur ama karin cevresi tam 2 hafta geri. Biraz ben kuruyemisi duzenli beslenmeyi kesmistim. Biliyorum kabahatimi. Hep dikkat etmeli demekkiPeki sen acmiydin kuzum? Bazen pozisyondan kaynaklı olabiliyor ölçüm geriliği
Bnmde ilk bnde bilmiyorum ama kardeşim molfix göbek bağı oyuntulu al dedi onu alcam büyük ihtimalBenim daha ilk ya neyin ne oldugunu bilmiyorum slepyi kuzenimin eşi kullanıyor çook memnun ama hayırlısı inşallah bakalım ıslak mendil ?
Gönlünü ferah tut, diger olcumleri sukur iyimis❤Evet hep dikkat etmeli ama bazen de olmuyor, bende bi düzgün besleniyorum, sonra bi kaç gün bozuyorumKahvalti etmistim ama cok degil. Ben acim suan dedim de doktor ona baglamadi. Bir de birden fazla kez farkli acilardan olcum aldi hepsinde oyle cikti. Diger olcumleri haftasiyla uyumlu cok sukur ama karin cevresi tam 2 hafta geri. Biraz ben kuruyemisi duzenli beslenmeyi kesmistim. Biliyorum kabahatimi. Hep dikkat etmeli demekki
Ölçümler farklı çıkabiliyor, yeterki bebiş iyi olsuniyi akşamlar kızlar bende dün kontrole gittim ölçümleri 3 - 5 gün farklar çıktı 30. haftamda tekrar çağırdı bebek dönmemiş dedi b12 açlık şekeri düşük çıktı