- 22 Kasım 2011
- 429
- 305
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.201
helal olsun canım nolcak sanki her anne indirimlisini en iyisini ucuza almasının derdindeValla hakkın geçti helal et uğraştırdım. Sağolasın dediğin gibi yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun canım nolcak sanki her anne indirimlisini en iyisini ucuza almasının derdindeValla hakkın geçti helal et uğraştırdım. Sağolasın dediğin gibi yapıcam
Ay park yatak benim kurtarcimdi oda oda gezdiriyordum hatta iş için seyahatlerde katlayıp atıyordum arabanın bagajına ama beşik gibi sallamaktan kırdım en sonunda son aylarda bende dolaptan bakacağım.bu tarz şeyleri tanıdık akraba veya ikinci elden almak Daha mantıklı çünkü hem çok hapali hemde çok kullanılmıyorEki Görüntüle 2904588
Mesela bunu dolaptan aldım 100 tl ara katı alt degistirme yeri tülu uyku pikesi falan herseyi vardı bunu normal alsam 600 700 asagi alamazdim 20 tl port bebe ve canta aldım 50 tl bebek arabası ve pusetini aldım takip.edilirse insanlar cok ucuza ellerinde olan herseyi cikartiyor
70 TL verdim canım. 8 8.30 gibi gece 12den sonra bişey yemeyerek hastaneye gidiyorsun. Önce kan alınıyor, bir saat kadar sonra sonucun iyi çıkarsa içecek içiriyorlar. İçtikten bir ve iki saat sonra tekrar kan veriyorsun. Son kandan iki saat kadar sonra sonucun çıkıyorMerhaba canlar , şeker yüklemesi yaptırdınız mi? Ben yaptırmayı düşünüyorum , fiyatlar nedir acaba , kaç günde sonuçlar çıkıyor ? İstanbul Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı??? Hadi bana bi Dönün :)
dün yaptırdım şeker yüklemesi için sadece eczaneden bi sıvı yada toz alıyosun oda 5-10 tl bişey devlet hastaneleri yapıyo özellerde kendi rutin kontrolleri içinde yapmaları lazım diye biliyorum sonucu ben aynı gün aldımMerhaba canlar , şeker yüklemesi yaptırdınız mi? Ben yaptırmayı düşünüyorum , fiyatlar nedir acaba , kaç günde sonuçlar çıkıyor ? İstanbul Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı??? Hadi bana bi Dönün :)
Bahsettiğin büyüklükte yok ama minik minik kılcal damar çatlaması oldu bende de üst bacakta, göbek kısmının sağ sol taraflarında filanKızlar merhaba, 3 4 gündür bacağımın üst kısmında iki tarafta da aynı bölgede aynı büyüklükte(el kadar var) kırmızı noktalanmalar var, kan oturmuş gibi kılcal kılcal böyle. Aynısını yaşayan var mı?
benim 114 çıktı normal yaniBende şeker yüklemesi yaptrdım 140 tan küçük çıkması gerekiyormuş benim 133 çıktı . Sınıra yakın gibi... sizin sonuçlar nasıldı?
108 çıktı benim de.Bende şeker yüklemesi yaptrdım 140 tan küçük çıkması gerekiyormuş benim 133 çıktı . Sınıra yakın gibi... sizin sonuçlar nasıldı?
Açlık 79 tok 85 çıktı bnimBende şeker yüklemesi yaptrdım 140 tan küçük çıkması gerekiyormuş benim 133 çıktı . Sınıra yakın gibi... sizin sonuçlar nasıldı?
Hangisi 1. Saat mi 2 miBende şeker yüklemesi yaptrdım 140 tan küçük çıkması gerekiyormuş benim 133 çıktı . Sınıra yakın gibi... sizin sonuçlar nasıldı?
Birinci saat. İkinci saati ölçmediler zatenHangisi 1. Saat mi 2 mi
Detaylı ultrasonda belki net bir bilgi verirler ama daha haftanız çok erken 30 larda belli olur. Bebiş sağlıklı olsun da siz düşünmeyinerken doğumu belli olmaz bu islerMerhaba kızlar ocak annesiyim :) Ama aralık annesi de olabilirim. 22.haftadayım. Cuma günü kontrole gitmiştim doktor rahim için dar erken doğum olabilir dedi. Ne kadar erken dedim, şimdi söyleyemem ilerde belli olur dedi. Bende 8 aylık mı doğar yoksa 7 aylık mı diye düşünüp duruyorum. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Perinatalogdan randevu almıştım o da bir şey söyler haralde.
Bu ara bir tuhaflık var ya. Balgam ve midem zehir gibi. Boğazımdan aşağı doğru zehir gibi bir tat iniyor.Ya kızlar özellikle akşamları balgam sorunu yaşayan var mı? Her akşam balgam mücadelesi veriyorum nedir buna bir çözüm var mı
Ben bunu 5haftadan beri yaşıyorum hele tükürük salgısı mide yanmasi dildeki aci tat mahvetti beni tükendim resmenBu ara bir tuhaflık var ya. Balgam ve midem zehir gibi. Boğazımdan aşağı doğru zehir gibi bir tat iniyor.