- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.221
Acı tat ilk haftalarda vardi geçti. Su an midem deliniyor sanki.Ben bunu 5haftadan beri yaşıyorum hele tükürük salgısı mide yanmasi dildeki aci tat mahvetti beni tükendim resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acı tat ilk haftalarda vardi geçti. Su an midem deliniyor sanki.Ben bunu 5haftadan beri yaşıyorum hele tükürük salgısı mide yanmasi dildeki aci tat mahvetti beni tükendim resmen
O mide eksimesi felaket bir sey ya bulantidan bile kötüymüş ilacla dolaniyorum resmen daha 27 haftaligim doguma kadar neler olcak bilmiyorum artıkAcı tat ilk haftalarda vardi geçti. Su an midem deliniyor sanki.
Gaviscon ile yaşıyorum bende. Kahvaltıdan sonra başlıyor tüm gün yanıyor midemO mide eksimesi felaket bir sey ya bulantidan bile kötüymüş ilacla dolaniyorum resmen daha 27 haftaligim doguma kadar neler olcak bilmiyorum artık
Bnde rennie duo kullaniyorum bi yere giderken surekli cantamda acken tokken hic fark etmiyo mide yanmasi surekli oluyorGaviscon ile yaşıyorum bende. Kahvaltıdan sonra başlıyor tüm gün yanıyor midem
Benimde boğazda çok yanma var.mideye baskı arttığı için mide asiti boğazımı çok yakıyor.uyurken yastığını dikleştir bı nebzede olsa işe yarıyorBu ara bir tuhaflık var ya. Balgam ve midem zehir gibi. Boğazımdan aşağı doğru zehir gibi bir tat iniyor.
Aman bn hic aci yemem aci yesem ölürüm büyük ihtimalAllah kolaylık versin. Daha üç gündür cekiyorum ben. Biraz acı ve sarımsaklı yiyorum ondan mi hamilelikten mi sadece çözemedim.
Aynen bende gavisconla yaşıyorum resmenGaviscon ile yaşıyorum bende. Kahvaltıdan sonra başlıyor tüm gün yanıyor midem
Ah benimde oyleeeBnde rennie duo kullaniyorum bi yere giderken surekli cantamda acken tokken hic fark etmiyo mide yanmasi surekli oluyor
Covit geçirdiğim için daha asi olmadım,ama olsam tercihim biontec olurdu.. korkuyla yaşıyorum bidaha covit olursam diye, bu hafta kontrolde tekrar konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecekGene akşam oldu gene balgam ....
bu arada aranızda biomtech olan var mı???? Ne oldunuz
Bende hamileliğimin birinci ayında covit olmustum ama üstünden beş ay geçti, hala antikorlu muyum bilemiyorum , Tedirginim cokCovit geçirdiğim için daha asi olmadım,ama olsam tercihim biontec olurdu.. korkuyla yaşıyorum bidaha covit olursam diye, bu hafta kontrolde tekrar konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek
Bende 7. Haftamda geçirdim şimdilik doktorum asi olmamı istemedi, bu kontrolde soracağım bakalım canimm. 4 ay gectiBende hamileliğimin birinci ayında covit olmustum ama üstünden beş ay geçti, hala antikorlu muyum bilemiyorum , Tedirginim cok
Ben de yaptırmak istemiyorum dedim doktorum da üstelemedi sen bilirsin zorunlu değil dedi. Zaten 5 yıl önce 2 doz olmuştum.Merhaba hanimlar bu tetanoz aşısini olmayan varmi doktoruma sordum bana birakti ister ol ister olma varmi böyle bi durumda olan
Magnezyum verebilir doktor mutlaka danışınKizlar sol tarafimda belimden bacagima igne vurulur gibi sanci mi kramp mi ne oluyor dizime kadar.sizce onemli birsey midir?p
Insallah oyle basit birseydir.bende belki usutmusumdur falan diye dusunmustum.Magnezyum verebilir doktor mutlaka danışın
Takip ettiğim gebelik programı da bu aylarda bebek büyümeye başladığı için vücudun ağırlık merkezinin değişmesi sebebiyle bel ağrıları normal diyor.bel fıtığın varsa ağrısı bacağına vuruyor olabilirInsallah oyle basit birseydir.bende belki usutmusumdur falan diye dusunmustum.