- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.161
Güzel uyum olmuş canimmmBanada şimdi Uras sıcak geliyor.şansli talihi şans getiren anlamindaymiş soyadimizda Vural. Uras Vural güzel olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel uyum olmuş canimmmBanada şimdi Uras sıcak geliyor.şansli talihi şans getiren anlamindaymiş soyadimizda Vural. Uras Vural güzel olmaz mı
Amin canımUmarım öyledir canım
İnşallah canım rabbim kimseyi evladiyla sınamasin
6 aylık olduk 65 ile hamile kaldim 68 oldum şuanKizlar 5 aylik oldum neredeyse 6 kilo aldim siz ne kadar kilo aldınız cok merak ediyorum fazla almak istemiyorum ama yine de almışım. Böyle giderse diyetisyene gidecegim
Cok guzel6 aylık olduk 65 ile hamile kaldim 68 oldum şuan
bende de aynı 2 3 noktada siyah lekeler var ben krem kullanıyorum ama doğum sonrası geçiyo geri geneldeIyi aksamlar kızlar. Yedi ya da sekizinci haftada dudak üstüm simsiyah leke oldu. Doğumdan sonra geçer mi? Daha önce yaşayan oldu mu ya da su an yasayan var mı?
Teşekkür ederim inşallah oyle olur.bende de aynı 2 3 noktada siyah lekeler var ben krem kullanıyorum ama doğum sonrası geçiyo geri genelde
Soyisminizle de yakışmışBanada şimdi Uras sıcak geliyor.şansli talihi şans getiren anlamindaymiş soyadimizda Vural. Uras Vural güzel olmaz mı
Kızımdan kalma vardi zaten ne yaparsan yap gecmiyorKızlarrr çatlağı olan oldu mu ( ben bir anda 9 kg aldım 59 oldum sonra geri 57.5 a düştüm vs tuzu azalttım kilo verdim sağ bacağımda baldırımda çatlak var yeni oluşuyor nasıl geçer her banyo sonrası bebe yağı veya krem sürüyorum
Çatlaklar kolay kolay geçmiyor canim ve istediğimiz kadar krem.surelim genetik kimi.hic çatlamıyor kimi çok..Kızlarrr çatlağı olan oldu mu ( ben bir anda 9 kg aldım 59 oldum sonra geri 57.5 a düştüm vs tuzu azalttım kilo verdim sağ bacağımda baldırımda çatlak var yeni oluşuyor nasıl geçer her banyo sonrası bebe yağı veya krem sürüyorum
Benim annemde ne çatlak ne sezaryen izi var bende öyle olmak istiyordum niye çatladım kiiiÇatlaklar kolay kolay geçmiyor canim ve istediğimiz kadar krem.surelim genetik kimi.hic çatlamıyor kimi çok..
Benim anneminde öyle , bakalım bende daha olmadi ilerde nolur belli olmazBenim annemde ne çatlak ne sezaryen izi var bende öyle olmak istiyordum niye çatladım kiii
Teşekkürler bakıyorum hemen.iyi akşamlar kızlar alışverişe başlayanlarımız varsa bi site buldum belki sizede denk gelmiştir lolons.com tereddüt ederek alışveriş yaptım bebeğime ama ürünleri çok güzel geldi birde bir ürüne bir hediyesi var ben indirimsiz 300 küsürlik ürünlerimi 80 tl ye aldım
Fiyatlar cok uygun hakikateniyi akşamlar kızlar alışverişe başlayanlarımız varsa bi site buldum belki sizede denk gelmiştir lolons.com tereddüt ederek alışveriş yaptım bebeğime ama ürünleri çok güzel geldi birde bir ürüne bir hediyesi var ben indirimsiz 300 küsürlik ürünlerimi 80 tl ye aldım
bak bunları aldım kızıma kumaşlarıda çok güzelTeşekkürler bakıyorum hemen.
Güle güle kullansın bebiş. Bu markadan alıyorum ben de şimdi daha önce trendyolda falan da görmüştüm.bak bunları aldım kızıma kumaşlarıda çok güzel
hepsi yüzde yüz pamuk canım birde alırken 1 tanede olsa 1 alana 1 bedava ürünlerinden seçersen sepette diğer ürünlerde aynı oluyoFiyatlar cok uygun hakikaten
Pamuk mu gelen ürünler?
Denemek için ben de alacağım.